Begripvol het heel vriendelijk
Was al eerder bij jullie was altijd Heel goed, vandaar deze keuze.
Belde over klacht over (nog) huidige leverancier van “gas en licht” en vervolgens zonder antwoord op klacht ander aanbod van Essent. Weinig tot geen verschil met uiteindelijk uw contract, zal overigens nog moeten blijken in praktijk, ja gezegd tegen uw “aanbieding”. Bij nadere overweging t.g.v. de situatie op de wereldmarkt besloten de overstap te laten voor wat het is. Overstap gaat pas 30-06-2026 in omdat huidige 3-jarige contract dan ten einde is.
Goed advies en goede medewerker!
zeer succesvol
Ben super geholpen door de telefoniste. Ze was erg geduldig en was zeer behulpzaam.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en de service als prettig heeft ervaren :)
Snelle overname prima geregeld
Bedankt voor uw beoordeling! Goed om te horen dat de overname soepel en duidelijk is verlopen :)
Mooi netjes geholpen. Hij heeft alles netjes uitgelegd
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u netjes geholpen bent en dat alles duidelijk is uitgelegd :)
Ben overstag gegaan
Bedankt voor uw beoordeling en het mooie cijfer 8! Fijn om te horen dat ons advies u heeft overtuigd en dat u tevreden bent met de service.
Goed geregeld snel en goed geïnformeerd..bedankt en leuke dame die mij hielp.
Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
Ik vroeg om terug te gaan naar Essent en dat kon niet volgens jullie. Achteraf dus wel en zit ik nu met een afrekening van 123 euro. U begrijpt dat ik dit zeer raar vind. Vriendelijke groet, R. Wierda
Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad en dat het niet meteen duidelijk was dat teruggaan naar Essent mogelijk was. We begrijpen dat een onverwachte afrekening van €123 vervelend en verwarrend is. We willen dit graag samen met u uitzoeken en kijken of er een passende oplossing mogelijk is. U kunt contact met ons opnemen via 030-7009 727 of [email protected].
Niet goed gedaan!!!! Mijn contract bij Essent 5 jaar geleden was 19 april en heb ik tijdens ons gesprek nog verbeterd. Nu blijkt dat er is door gegeven dat 19 maart mijn contract met Essent beëindigd. Ik kan ook niet terug vinden dat ik een contract met energie direct ben aan gegaan. Ik hoop niet dat ik aanstaande donderdag 19 maart zonder energie zit!!!! Ik kan er niet van slapen en hoop dat het opgelost wordt. Dus alstublieft : Help!
Het spijt ons dat deze situatie voor zoveel zorgen heeft gezorgd. We willen u geruststellen: u komt absoluut niet zonder energie te zitten. We begrijpen dat het vervelend is dat er verwarring is over de contractdatum. Neemt u alstublieft contact met ons op via 030-7009 727 of [email protected], zodat we dit samen kunnen controleren en alles correct voor u kunnen regelen.
Alle vragen konden beantwoord worden die ik had alleen ben ik wel daarna diverse keren nog weer gebeld.Ik had eerst toch maar geannuleerd maar doordat hij mij weer belde daarover en zei dat het toch beter was om over te stappen vsn dynamisch naar vast heb ik die keuze maar gemaakt, ondanks een hoog boete bedrag wat nog gaat volgen helaas.
Bedankt voor uw feedback. Het is goed om te horen dat al uw vragen beantwoord konden worden en dat u met onze hulp een weloverwogen keuze heeft kunnen maken. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om meerdere keren gebeld te worden en dat een boete voor u belastend is. Het overstappen naar een vast contract biedt meer zekerheid over uw energiekosten, wat op de lange termijn vaak rust geeft. Mocht u nog vragen hebben over uw overstap of de boete, dan kunt u altijd contact opnemen via 030-7009 727 of [email protected]. We helpen u graag verder.
Nog nooit van Consumind gehoord. Maar toch met een duidelijke uitleg en klantvriendelijk via hun een andere energieleverancier genomen. Hoop zo toch weer wat te besparen.
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat u, ondanks dat u ons nog niet kende, een duidelijke en klantvriendelijke ervaring met ons heeft gehad. We hopen dat u inderdaad kunt besparen en staan altijd voor u klaar bij vragen :)
Een heel goed advies gekregen m.n. 3 jarig contract.SUPET
Bedankt voor uw enthousiaste reactie! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het advies en het 3-jarig contract. Daar zijn we erg blij mee!
Vriendelijke uitvoerige uitleg
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u de uitleg als vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor!
Hele nette behandeling maar wat me erg tegenvalt is dat ze mij overgezet hebben met een veel te laag contract. Ik had aan het eind van het jaar aanzienlijk bij moeten gaan betalen terwijl ik aldoor gezegd heb dat niet te willen. Voel me een beetje belazerd. Vandaar dat ik weer overgestapt ben naar een andere aanbieder.
Het spijt ons dat het contract uiteindelijk niet goed aansloot bij uw verbruik en verwachtingen. We begrijpen dat het erg vervelend is als u achteraf met hogere kosten geconfronteerd wordt, zeker wanneer u heeft aangegeven dit te willen voorkomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en we nemen uw signaal hierover serieus. Mocht u dit verder met ons willen bespreken, dan kunt u contact met ons opnemen via 030-7009 727 of [email protected].
Goed telefonische contact gehad met goede en duidelijke uitleg
Dit was de tweede keer dat ik om advies heb gevraagd
Originele beoordeling
Jullie zijn aan kloot zaak en groot leugenaars
Het spijt ons te horen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We nemen uw feedback serieus en willen dit graag voor u oplossen. Kunt u contact met ons opnemen met meer details over uw ervaring? Dan kijken we samen naar een passende oplossing. 030-7009 727 [email protected]
ik werd goed geïnformeerd
Bedankt voor uw review :) Fijn om te horen dat u goed bent geïnformeerd. Daar doen we het voor!
Stefan Zonneveld heeft mij uitstekend geholpen en later nog weer terug gebeld of het gelukt was. Mij zijn telefoonnummer gegeven zodat ik vragen had hem kon bellen. Je krijgt tegenwoordig nergens meer een medewerker aan de telefoon. Ga zo door. Hartelijke groet Anneke
Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen en dat er zelfs nog contact met u is opgenomen om te controleren of alles gelukt is. Persoonlijke service en goed bereikbaar zijn vinden wij erg belangrijk.
Door een medewerker van u had ik opeens 3 energiebedrijven. Natuurlijk heb ik daar voor de helft de verantwoordelijkheid voor, maar die jonge mannen blijven maar aandringen. Ze doen zich ook voor of ze steunend zijn voor ouderen en begripvol zijn als ik niet zo competent ben met computers. Maar het maakt ze niets uit, dat ik een mens ben. Het maakt ze niets uit dat ik van de regen in de drup kom. Uiteindelijk zit ik met 3 energiebedrijven en ben weer lang bezig om alles weer recht te breien. Dat vroeg veel actie, maar een medewerker kwam terug op dit voorval. Hij bood excuses aan en had evt geholpen om het een en ander recht te zetten. Dat kon ik zeer waarderen.
Bedankt voor uw review. Jammer dat het in eerste instantie zoveel moeite heeft gekost. Fijn dat onze medewerker later contact heeft opgenomen om zijn excuses aan te bieden en mee te denken over een oplossing. We waarderen uw begrip en nemen uw feedback zeker mee.
Originele beoordeling
Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons te horen dat dit zo frustrerend voor u is verlopen. Dit is zeker niet hoe wij willen dat onze dienstverlening wordt ervaren. We helpen u graag om dit zo snel mogelijk recht te zetten. U kunt ons bereiken via 030-7009 727 of per e-mail op [email protected], zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor uw situatie.
Nieuw contract via Energiedirect afgesloten ipv Engie, omdat prijzen beter zouden zijn. Dat klopt inderdaad wel, echter nu blijkt dat de klantenservice van Energiedirect nog slechter is dan die van Engie en tevens geen dagelijks verbruik weer geeft. Onmogelijk om klantenservice Energiedirect te pakken te krijgen
Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u problemen ervaart met de klantenservice van Energiedirect en dat het dagelijks verbruik niet zichtbaar is. We begrijpen dat dit erg frustrerend kan zijn. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben bij uw energiecontract, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. U bereikt ons telefonisch via 030-7009 727 of per e-mail op [email protected]. We helpen u graag verder.
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht
Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.