Laden reviews...
452 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend tevredenheid over de klantenservice, duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers. Er wordt veel waardering uitgesproken voor deskundig advies en een soepele overstap. Wel komen er zorgen naar voren over kosten, boetes en soms communicatie- of betalingsverwarringen. Over het algemeen geven de respondenten aan een positieve ervaring te hebben met de service.
De medewerker was heel geduldig op momenten dat ik het even niet begreep en dat is natuurlijk zeer belangrijk, want het gaat hier niet om een kg suiker
4 September 2026
René
Culemborg
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je je goed geholpen voelde en dat onze medewerker de tijd heeft genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen. We begrijpen dat de energiemarkt soms best ingewikkeld kan zijn, dus we helpen je hier natuurlijk graag doorheen. Bedankt voor je vertrouwen en je aanbeveling!
…
4 September 2026
P
H
Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze service als soepel hebt ervaren. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt!
Vanaf het eerste moment een heel prettig gesprek gehad met de medewerker. Reële voorlichting en niet opdringerig. Kortom "chapeau" voor deze man
3 September 2026
Max Bos
Raalte
Wat fijn om te lezen dat je het gesprek zo positief hebt ervaren! Goed om te horen dat je de uitleg duidelijk vond en dat je de benadering als prettig en niet opdringerig hebt ervaren :)
Wij zijn prima geholpen door de klanten sevrice
1 September 2026
H.p.f larmit
Hooge mierde
Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
Af wachten of alles goed geregeld is.
Hennie
Tilburg
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We hopen uiteraard dat alles naar wens en goed voor u wordt geregeld. Mocht u nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar!
Dacht met eneco gesprek te hebben, werd ook bevestigd. Advies om met verhuizing een nieuw contract af te sluiten met Essent. Kreeg telefoonnummer op van Eneco dat ik moest bellen als ik daadwerkelijk was verhuisd. Eneco wist van niets dus hun leverantie ging gewoon door zodat ik dus 2 energielevanciers had. Heb deze kunnen opzeggen maar voel me heel erg.******en!!!
Maria
Zoetermeer
Wat vervelend om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Onze excuses voor de ontstane verwarring rondom uw verhuizing en de levering. Het is uiteraard niet onze bedoeling geweest dat u zich misleid voelt.
We willen dit graag voor u uitzoeken en bekijken wat er precies is misgegaan. Wilt u hiervoor contact met ons opnemen? Wij zijn bereikbaar via 030-7009 727 of per e-mail via [email protected]. We helpen u graag verder.
Professioneel, vriendelijk, to the point.
Paul
Kerkrade
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als professioneel, vriendelijk en duidelijk heeft ervaren. Dat waarderen we enorm!
alles prima alleen het eindverhaal, waar snel alles herhaald wordt wat er besloten is, heeft geen zin want je kunt het door de snelheid niet volgen of checken.
Guido
enschede
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw feedback! Fijn om te horen dat u onze service als kundig en vriendelijk heeft ervaren. We nemen uw opmerking over het snel herhalen van de gemaakte afspraken zeker mee. We begrijpen dat dit niet altijd goed te volgen is. Bedankt dat u dit met ons deelt!
Ik had een goede deal en nu ben ik door jullie gepruts nog duurder uit. Balen. Nooit meer.
30 August 2026
Jet
Haarlem
Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze excuses dat de overstap voor u niet is verlopen zoals verwacht en dat dit tot extra kosten heeft geleid. We begrijpen goed dat dit erg teleurstellend is. We willen graag uitzoeken wat er precies is misgegaan. Kunt u contact met ons opnemen via 030-7009 727 of [email protected], zodat we dit met u kunnen bespreken?
gevraagd om klant te worden en het is geregeld zonder lastige vragen te stellen.
29 August 2026
Arno Wetzels
Echt
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat het aanmelden zo eenvoudig en prettig is verlopen. We houden het graag duidelijk en makkelijk voor u. Veel plezier als klant en bedankt voor uw vertrouwen!
Als het goed gaat ben ik pas op 5 sept officeel bij Essent. Ik ben benieuwd . En dan genieten van Esent.
28 August 2026
Annelies Peters
Malden
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u het telefonische contact als vriendelijk heeft ervaren. We hopen dat de overstap naar Essent op 5 september helemaal soepel verloopt en wensen u veel plezier als nieuwe klant!
Na een heel prettig gesprek toch overstag gegaan en erop vertrouwd dat ze inderdaad voor mij de beste deal had genomen. Nadat ik akkoord had gegeven heb ik nog een keer contact gezocht met een terugbelverzoek omdat ik dezelfde persoon graag wilde spreken. Tot op heden nog niet teruggebeld. Na het controleren van de uiteindelijk deal van GreenChoice zelf ook even gaan vergelijken met Essent (was de 2e keus). Blijkt Essent 300 euro per jaar goedkoper te zijn terwijl alle andere parameters hetzelfde blijven.
28 August 2026
Henk
Helmond
Het spijt ons om te horen dat u uiteindelijk niet tevreden bent over de aangeboden deal. We vinden het belangrijk om dit zorgvuldig uit te zoeken en willen daarom graag weten wat er precies is gebeurd. Kunt u contact met ons opnemen om uw klacht verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar via 030-7009 727 of via [email protected].
Na aanmelding veel te verre starttijd.
JG Theisens
Zoetermeer
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat de startdatum voor u te ver in de toekomst lag.
Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact opnemen om het verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727 of via [email protected]
Ik heb een goede contact met Energiedirect gehad, heel vriendelijk. En ze hebben alles voor me in order gemaakt.
Fatemeh
Amsterdam
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw positieve woorden over het contact en onze service. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en prettig wordt geregeld. Fijn dat we u hierbij goed hebben kunnen helpen!
goed geregeld
J.Hooijman
Ulft
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat alles goed voor u is geregeld. Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring!
Het voorlezen van de voorwaarden is in eerste instantie fout gegaan waardoor ik werd teruggebeld en werden de voorwaarden nog eens voorgelezen. Ik begrijp de zorgvuldigheid. Daar kan de persoon met wie ik contact heb gehad niets aan doen.
Diana
BOSKOOP
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u de uitleg duidelijk vond en onze medewerkers vriendelijk heeft ervaren. Goed dat we het foutje met het voorlezen van de voorwaarden snel hebben kunnen herstellen. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen!
Super goed en duidelijk geholpen echt top
Ronald
Leiderdorp
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed en duidelijk bent geholpen. Daar doen we het voor! Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling.
Snel gebeurd
Bert
Enschede
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld is. Bedankt voor het aanbevelen! We staan u graag weer te woord.
Tot dusverre prima!
Jannie
Leek
Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Ik heb al meer dan 20 jaar een uitstekende relatie met Eneco. En door een enkel telefoontje word ik plots de kant van Essent opgestuurd. Ik kreeg nog een verzoek om mijn account te activeren wat ik dus niet heb gedaan want ik voel een rare concurrentie tussen partijen. Maw val mij niet meer lastig met onvolledige voorlichting.want hoe zit het met de stadsverwarming? Moet dat dan weer wel via Eneco
Luc
Rotterdam
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dat vinden we vervelend om te horen.
Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact opnemen om uw klacht verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727 of via [email protected]
Niet dwingend, duidelijk. Nu afwachten of het ook klopt.
Mariëtte Michaud
Groningen
Bedankt voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig, duidelijk en niet dwingend heeft ervaren. We begrijpen dat u nu eerst wilt afwachten of alles inderdaad klopt. We hopen uiteraard dat alles naar wens verloopt en staan voor u klaar als u nog vragen heeft.
RM Ruigrok
Nieuw Vennep
Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als snel, direct en uitstekend heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en mooie beoordeling!
Tonnie van den Boogaard
Eindhoven
Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als snel en de uitleg als goed heeft ervaren. Bedankt voor uw mooie woorden en uw vertrouwen!
Zij zei me dat ze alles zou regelen verder. Ik kreeg een afschrijving van € 601. Budget Energie vertelde me dat ik dat maandbedrag zelf verhoogd had in mijn app, ik betaalde normaal € 200 p.m. iets boven het tarief dat ik moest betalen. Ik heb na Tel. Contact met B E die €601 teruggeblikt mrt hun goedkeuring. Kreeg paar dagen later een brief van hun afdeling Incasso om het bedrag alsnog te betalen. Weer gontact opgenomen en na overleg werd mij verteld dat ik een creditnota zou krijgen die ik nog steeds niet heb ontvangen. Heb mijn maandbedrag naar € 170 gezet voor de laatste? maand augustus 2026. Wacht nu kog op een eindafrekening. Zie dat ik nog ruim 2 jaar een contract daar had lopen dus dat zal wel een hoge boete worden. Ben er al met al niet blij mee. Emma zei me dat ik me geen zorgen hoefde te maken ( ze heeft een goede babbel) en zei alles zou regelen met Essent. Essent zegt dat zij hier niet aan meewerken. Ik wacht af hoe het af gaat lopen.
MC de Longte
UITHOORN
Bedankt dat u uitgebreid de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat de overstap voor zoveel onduidelijkheid, zorgen en extra contactmomenten heeft gezorgd. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is, zeker wanneer er onverwachte bedragen en mogelijke kosten bij komen kijken.
We nemen dit soort signalen serieus en kijken graag samen met u wat er precies is besproken en gebeurd. Neem gerust contact met ons op via 030-7009 727 of [email protected], zodat we dit voor u kunnen nakijken. We helpen u graag om duidelijkheid te krijgen over de situatie.
Accurate dienstverlening
Rein
Haarlem
Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als duidelijk, snel en accuraat heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en voor uw aanbeveling! We waarderen het enorm.
Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht