ik ben fantastisch geholpen

Uw medewerker Robin Kerkhoff heeft voor mij gezorgd dat ik opnieuw een contract bij Essent kon afsluiten

Prima⁸

Alles was duidelijk en vriendelij

slecht voelt als oplichting!!!

Naar aanleiding van een e-mail waarin stond dat mijn recent afgesloten contract bij Engie werd beëindigd, heb ik op 9-01-2026 telefonisch contact opgenomen met Engie. Tot mijn verbazing kreeg ik een medewerker aan de lijn die mij vroeg bij welke energiemaatschappij ik een contract had. Toen ik aangaf dat dit bij Engie was, vertelde de medewerker dat het daar momenteel “chaos” zou zijn en dat Engie telefonisch niet bereikbaar was. Volgens hem namen zij daarom de telefoontjes over. Dit vond ik al vreemd, maar hij verzekerde mij dat ik via hen goed geholpen werd. Tijdens het gesprek werd mij verteld dat de situatie bij Engie problematisch was en kreeg ik het advies om over te stappen naar Essent. Daarbij werd expliciet aangegeven dat dit zonder consequenties zou zijn. Inmiddels heb ik echter een rekening ontvangen van ruim €752,-. Hierop heb ik contact opgenomen met Consumind, omdat mij was verteld dat de overstap geen gevolgen zou hebben. Nu wordt daar aangegeven dat men nergens van op de hoogte is. Ik vind het ontzettend kwalijk dat op deze manier energiecontracten worden afgesloten, waarbij de consument uiteindelijk de dupe is. Door misleidende informatie kom je als consument voor hoge, onverwachte kosten te staan. Deze manier van klanten werven is absoluut niet correct. Dit brengt consumenten in financiële problemen. Ik ben hier zeer teleurgesteld en boos over.

Snel en makkelijk

Oke

Nu essent / die hier voor enegie / wel boete grhad van € 1000- ben niet bly mee ik kan niet betalen dan kan ik niet vaste lasten niet beyalen gr johann talend

Dat dit vrij duidelijk is.

Goed contact met een medewerkster gehad.

Medewerker gaf goed uitleg

Soepele overgang dankzij duidelijk verhaal

Geweldig goed geregeld

Ik heb contact met jullie gehad en alles is naar wens verlopen hier voor vriendelijk bedankt top.

Prima te woord gestaan. Vriendelijke en begrijpend. Ik heb niets te wensen verder

Prima geregeld!

Alles ging naar wens

Klantenservice was snel bereikbaar, snelle service, leveren àlles helder en duidelijk

Van het kastje naar de muur gestuurd

Ik had een vraag aan energie anwb waarom er nog een bedrag werd afgeschreven terwijl ik overgestapt was naar energie direct. Ik kreeg iemand van consumind die me niet echt goed advies gaf.

Snel, makkelijk, to the point.

Snel en makkelijk

Ben goed geholpen.

Was duidelijk en goed.

Ze waren behulpzaam beleefd en to the pont.

Waar ik vaker ervaar dat een verkoper uit is op een vlotte goedkoper verkoop ervaarde ik bij julie een betrouwbare koop. Waarvan ik merkte iets ik iets goeds aannam.

Kan beter

Ik vond dat je snel moest besluiten dat vond ik minder prettig, de prijzen waren redelijk, ik denk niet de voordeligste maargoed we gaan het zien

Prettige samenwerking

Prima overstap.. maar....

Hallo.. . Over gestapt van engie naar een andere energie maatschappij.. met als" beloning" een lekkere boete van een dikke 250 euro omdat ik overgestapt ben terwijl ik een lopend contract had..waardeloos.. maar.. nu wel goede klantenservice..

Ben heel open en vriendelijk te woord gestaan.

Zo. als hier boven beschreven.

Nette afwerking van overstap,

Ben vriendelijk te woord gestaan, even wat onduidelijkheden maar uiteindelijk goed gegaan.

Hoop dat het goed gaat nog geen ervaring met Essent

Vanaf het eerste gesprek tot de overstap ging perfect!

Het gesprek was een fijn gesprek en de overstap ging zonder problemen

De overstap naar Greenchoice is goed gegaan. Vriendelijk en neemt de tijd en is erg duidelijk.

Door jullie en net jullie hulp heb ik nu een vast contract voor 3jaar!

Rieke Siccama

alles prima geregeld

zeer betrouwbaar prima geregeld

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht

Over Consumind.nl

Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.