Wij zijn pas verhuisd, en dus maar kort naar Consumind. Dus nog weinig ervaring, maar zal goed komen.
Bedankt voor uw review! Fijn dat u voor Consumind heeft gekozen. We wensen u veel woonplezier op uw nieuwe adres en hopen dat uw ervaringen met ons positief zullen blijven. Mocht u vragen hebben, dan helpen we u graag.
Goede uitleg, helaas nog niets op papier thuis gekregen, en dat was wel de afspraak
Dank u wel voor uw beoordeling en uw feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de uitleg die u heeft ontvangen. Wij vinden het jammer dat er onduidelijkheid is ontstaan over de informatie die u zou ontvangen. Onze correspondentie en documenten worden uitsluitend digitaal verzonden. Mogelijk is hierover een misverstand ontstaan tijdens het gesprek. Graag kijken wij met u mee of alle informatie correct bij u is aangekomen. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 030-7009 727 of [email protected].
Prima geholpen. Wacht alleen de financiële afwikkeling nog af van Budget Energie
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over onze dienstverlening! Bedankt voor het vertrouwen.
ik weet het nog niet ben net lid geworden ..dus weet het nog niet grt
Bedankt voor uw beoordeling en voor het delen van uw eerste indruk! Fijn om te zien dat u voor ons heeft gekozen. We begrijpen dat u nog maar net klant bent geworden en daarom nog geen volledig oordeel kunt geven. We hopen dat uw ervaringen de komende tijd positief zullen zijn en dat we aan uw verwachtingen kunnen voldoen. Mocht u vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staat onze klantenservice graag voor u klaar.
Op veel plekken wordt gezegd dat er een cadeau van 300 euro is, maar niemand vertelt me er iets over.
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u niet alle informatie heeft kunnen vinden waar u naar op zoek was. Wij vinden het belangrijk dat acties, voorwaarden en aanbiedingen duidelijk worden gecommuniceerd, en nemen uw feedback dan ook serieus. Heeft u nog vragen of wilt u uw ervaring verder toelichten? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice via 030-7009 727 of [email protected]. We staan voor u klaar en gaan graag met u in gesprek.
Goed contact en duidelijke info en uiteindelijk een goed en voordelig contract
Wat een mooie beoordeling, dank u wel! Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
Er is tijd genomen om mij te informeren en naar de beste deal gezocht voor mijn situatie
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u zich goed geïnformeerd voelde en dat er samen is gezocht naar de beste deal voor uw situatie. We waarderen uw feedback!
Netjes en klantvriendelijk geholpen. Goede ervaring geen opdringerige vragen zoals bij anderen
Bedankt voor uw fijne review! Goed om te horen dat u onze dienstverlening als netjes en klantvriendelijk heeft ervaren. Fijn dat u het contact als prettig en niet-opdringerig heeft beleefd. Daar doen we het voor!
Zeer prettig gesprek en behulpzame telefonist
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig heeft ervaren en goed bent geholpen door onze medewerker. Graag staan we in de toekomst weer voor u klaar!
Ik had een kritische revieuw geplaatst die bij nader inzien onterecht was. Ik werd de volgende dag hierover gebeld om uitleg te krijgen. En er werd met mij mee gedacht over mijn energiecontract.
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dat vinden we vervelend om te horen. Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact opnemen om uw klacht verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727 of via [email protected] Dank u wel voor uw feedback.
Originele beoordeling
Het blijkt dat ik een 2 jarig contract heb bij Mega, ik dacht een 1 jarig contract. Het is dus voor mij helemaal niet voordeliger, juist duurder om over te stappen. Ik had van jullie verwacht dat jullie die informatie zouden hebben of nagaan. Ik ben dus ontevreden en probeer mijn nieuwe contract bij Essent te annuleren. Graag zou ik hier met een medewerker van concuminderen contact over willen hebben. Vr groet Tineke Prins, 0616698750
Was eerst sceptisch om over te stappen naar andere energie leverancier. We waren 40 jaar bij eneco energie. Maar we zijn nooit gebeld door Eneco voor een aanbod voor lager tarief. Ze halen wel nieuwe klanten binnen met geweldige kortingen, maar hun trouwe klanten krijgen alleen maar tarief verhogingen. Dus daarom ben ik akkoord gegaan met het aanbod van Consumind.nl. ze hebben gekeken wie de goedkoopste tarief had op dit moment voor een 3 jarig vast contract. Zodoende zijn we bij energie direct uit gekomen waar we een vast 3 jarig contract hebben aangenomen. Scheelt me weer een paar tientjes per maand.
Bedankt voor uw mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat u via ons een voordeliger energiecontract heeft gevonden en nu maandelijks bespaart. Veel plezier met uw nieuwe contract bij Energiedirect!
Duidelijk. Goedkoop en leuk gesprek.
Hoe kan ik weten dat mijn abb met Delta opgeheven is?
Dank u wel voor uw review :) Om het proces van uw aanmelding te bespreken, kunt u ons het best even bellen op 030-7009 727 of mailen naar [email protected]
nog geen ervaring
Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat je onze dienstverlening als goed hebt ervaren. We blijven werken aan verbetering en nemen feedback altijd serieus.
Aan de telefoon was het netjes
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tot nu toe tevreden bent en dat u netjes te woord bent gestaan. We waarderen uw feedback en staan graag voor u klaar :)
Na telefonisch gesprek is het goed uitgelegd hoe het wordt verwerkt en afgehandeld wordt
Dank voor je review ! Fijn om te horen dat het telefonisch gesprek duidelijkheid heeft gegeven en goed heeft uitgelegd hoe alles wordt verwerkt en afgehandeld. We vinden het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent, dus het is goed om te lezen dat dit zo is overgekomen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.
Originele beoordeling
Heb van eneco nog steedsniks gehoord en van essent ook niks definitief op de app
Bedankt voor uw review. Het is vervelend om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Wilt u contact met ons opnemen? Dan kijken we graag met u mee en zoeken we uit wat er precies aan de hand is. 030-7009 727 [email protected]
Goede en duidelijke informatie via de telefoon. Vriendelijke mensen die weten waar ze over praten.
Heb jullie hulp als zeer klantvriendelijk ervaren.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze hulp als klantvriendelijk heeft ervaren. Daar doen we het voor!
Uitstekend, vriendelijke dame aan de lijngehad
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo goed en vriendelijk bent geholpen. Bedankt voor het vertrouwen.
Eerst verbaasd. De jongen die mij belde kon het goed uitleggen waardoor mijn wantrouwen al snel verdween. Hij heeft mij keurig te woord gestaan en uiteindelijk heeft het mij veel opgeleverd. Ik ben erg tevreden.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat het gesprek u een vertrouwd gevoel gaf en dat alles duidelijk is uitgelegd. Geweldig dat onze medewerker u zo goed heeft kunnen helpen en dat het u uiteindelijk veel heeft opgeleverd. Bedankt voor uw vertrouwen en uw tevredenheid betekent|
de vragen waren goed beantwoord en duidelijk,door de medewerker Top.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat uw vragen duidelijk en goed zijn beantwoord door onze medewerker. We waarderen uw compliment enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!
wel verschil is personen die adviseren. Ik heb geboft.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies. Geweldig dat u dit zo heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen!
makkelijk
Dank u wel voor uw positieve woorden en mooie beoordeling. Het doet ons goed te horen dat u onze dienstverlening als prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen, we staan graag weer voor u klaar!
Keurig en netjes geregeld
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Wij waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht
Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.