Ze leggen alles haarscherp uit

Alle vragen konden beantwoord worden die ik had alleen ben ik wel daarna diverse keren nog weer gebeld.Ik had eerst toch maar geannuleerd maar doordat hij mij weer belde daarover en zei dat het toch beter was om over te stappen vsn dynamisch naar vast heb ik die keuze maar gemaakt, ondanks een hoog boete bedrag wat nog gaat volgen helaas.

Duidelijk en vriendelijk.

Nog nooit van Consumind gehoord. Maar toch met een duidelijke uitleg en klantvriendelijk via hun een andere energieleverancier genomen. Hoop zo toch weer wat te besparen.

Goed advies

Een heel goed advies gekregen m.n. 3 jarig contract.SUPET

Vriendelijke uitvoerige uitleg

Mijn gebruik te laag ingeschat.

Hele nette behandeling maar wat me erg tegenvalt is dat ze mij overgezet hebben met een veel te laag contract. Ik had aan het eind van het jaar aanzienlijk bij moeten gaan betalen terwijl ik aldoor gezegd heb dat niet te willen. Voel me een beetje belazerd. Vandaar dat ik weer overgestapt ben naar een andere aanbieder.

Goede ervaring

Goed telefonische contact gehad met goede en duidelijke uitleg

Goed geholpen

Dit was de tweede keer dat ik om advies heb gevraagd

Kloot

Jullie zijn aan kloot zaak en groot leugenaars

ik werd goed geïnformeerd

Stefan Zonneveld heeft mij uitstekend geholpen en later nog weer terug gebeld of het gelukt was. Mij zijn telefoonnummer gegeven zodat ik vragen had hem kon bellen. Je krijgt tegenwoordig nergens meer een medewerker aan de telefoon. Ga zo door. Hartelijke groet Anneke

Bereid tot een positief herstel van de klantrelatie.

Door een medewerker van u had ik opeens 3 energiebedrijven. Natuurlijk heb ik daar voor de helft de verantwoordelijkheid voor, maar die jonge mannen blijven maar aandringen. Ze doen zich ook voor of ze steunend zijn voor ouderen en begripvol zijn als ik niet zo competent ben met computers. Maar het maakt ze niets uit, dat ik een mens ben. Het maakt ze niets uit dat ik van de regen in de drup kom. Uiteindelijk zit ik met 3 energiebedrijven en ben weer lang bezig om alles weer recht te breien. Dat vroeg veel actie, maar een medewerker kwam terug op dit voorval. Hij bood excuses aan en had evt geholpen om het een en ander recht te zetten. Dat kon ik zeer waarderen.

te opdringerig

Nieuw contract via Energiedirect afgesloten ipv Engie, omdat prijzen beter zouden zijn. Dat klopt inderdaad wel, echter nu blijkt dat de klantenservice van Energiedirect nog slechter is dan die van Engie en tevens geen dagelijks verbruik weer geeft. Onmogelijk om klantenservice Energiedirect te pakken te krijgen

Vriendelijk.duidelijk aandachtig. Kundig

Consumind

Consumind luisterde goed naar mijn wensen en kwamen met een goed advies en namen al het bijbehorende werk uit mijn handen.

Voldoende

Ik vond het voldoende

Dwingend en korting niet verwerkt

Dwingend nadat ik twijfel uitsprak. Uiteindelijke korting is niet verwerkt in contract

Wij zijn goed behandeld

Wij zijn blij dat het mis verstand uit de wereld is geholpen .Van energie direct hebben helemaal geen antwoord gekregen op onze mail .En het probleem ,alleen digitaal oplossen dat schoot ook niet op.Wij zijn blij dat jullie wel gereageerd hebben op onze mail .Fijn dat jullie ons hebben terug gebeld .Gelukkig wordt het probleem nu opgelost .Dank jullie wel voor de goede service.

Moeizaam begin heel prettig opgelost

Goed eerste gesprek, terugbelverzoek tevergeefs! Klantenservice heeft daarna contact met mij opgenomen, uitleg gegeven en alles perfect geregeld.

Altijd vriendelijk en betrouwbaar

valt bij nader inzien toch wat tegen

bij het overstapadvies van dhr, Khalid Samal naar EnergieDirect is aangegeven dat er een overstapboete zou gelden van € 54,- terwijl dit bij de berichtgeving van de energieleverancier nadat de deal gesloten was € 123,11 bleek te zijn. Het dubbele van het aangegeven bedrag dus. Waarom is er niet aangegeven dat het uiteindelijke bedrag zou kunnen afwijken?

Beleefd, snell, efficient; vriendelijke mensen aan de phone. Bedankt voor uw service.

Zeer klantvriendelijk!

Met veel geduld al mijn vragen beantwoord. De klant is hier nog steeds koning! ♡

Goed en efficiënt

Goed en efficiënt,ik had niet verwacht

Hoge boete door overstappen

Er wordt niets verteld over een boete voor overstappen

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht

Over Consumind.nl

Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.