mijn belletje ging in eerste instantie over een ander onderwerp.

in eerste instantie een wat opdringerig gesprek maar later toch goede uitleg, overleg en bedenktijd over gestapt naar Essent.

Goede ervaring

Heel goed geholpen. Jullie nemen echt de tijd voor. Ben blij met de goede uitleg

Eerlijk en vertrouwd

Eerlijk en vertrouwd

Goed ervaren

Myn ervaring met de overstap naar essent heb ik goed ervaren Alleen daarvoor de overstap naar Eneco was een fiasco er werd my verteld door jullie datvik maar 125 euro per mnd hoefde te betalen en nu eist Eneco van my 246 euro voor 1 mnd heb t geweigerd en ben bly dat ik daar niet meer by bent by Eneco mvgr mevr wevers

heel goed

Ben heel goed geholpen door jullie personeel alles is me duidelijk uitgelegd Top

Geweldig geholpen door een hele vriendelijke meneer

Hij heeft mij goed geholpen met het uitzoeken wat de beste goedkoopste leverancier is voor mij. Maakte mij druk omdat de overstap datum nog ver in het vooruitzicht ligt maar ook dat was geen probleem

heb nog geen ervaring.

Kreeg vandaag een rekening van Green Choice, is deze opgezegd?

GOED

Goed en met veel respect ,ondanks dat het lang is duidelijk voorwaarden uitgelegd . P.s Dank u

Niet geheel netjes ingelicht.

Ik werd in het telefoongesprek netjes te woord gestaan en alles werd ook duidelijk uitgelegd. Maar wat ik niet leuk vind is dat ze je gaan uitrekenen of je nog een boete moet betalen bij de andere maatschappij en dan geven ze aan dat het om en nabij 60 euro is en daar heb ik vrede mee, maar vervolgens krijg ik van Essent een boete brief van euro 206,- en dat was wel schrikken. Licht mensen dan niet in op die manier of noem helemaal geen bedragen in telefoongesprekken.

Ze hebben goed advies gegeven

Super aardige meneer die ons geholpen heeft.

ver ander van leverancier

de over stap is goed verlopen zonder een boete waar velen mee schermen

Klasse.

Ben op vriendelijke en begrijpelijke manier geholpen,voelde heel oprecht.

Vriendelijk

Nu ze was heel vriendelijk en geduldig En ze zou de overgang van Eneco naar Essent regelen.

Tot nu toe gaat het goed

Meedenken, goed adviserend.

Medewerkster aan telefoon eerst onvriendelijk, ongeduldig, dwingend - maar dat draaide bij.

Wat sturend en ongeduldig geholpen maar wel effectief gebleken.

Heel prettig heel goed geregeld

Kennis van zaken. klant vriendelijk, goed geregeld

Tevreden met uw advies.

Goed redaan.

Verassend

Ik belde eigenlijk voor een verlenging van mijn Eneco contract. Ik kreeg tot mijn verbazing een callcenter die mij het advies gaf voor Essent. Ik weet wel dat het me best wat geld scheelt met mijn vorige contract dus ik ben benieuwd hoe het verder gaat bevallen.

Het valt me tegen

De tarieven bij essent zijn hoger nl Stroom 0.268 Gas 1.49 Bij energie direct Stroom 0.260 Gas 1.37

Prettig, echter

Het gesprek met medewerkers van Klantenservice was prettig en klantgericht. Het aanbod snel ontvangen, echter na annulering van de offerte binnen de gestelde 14 dagen na ruim een week nog steeds geen bevestiging hiervan ontvangen; ook niet na hernieuwd contact. In het verleden enkel positieve ervaringen met Consumind.

heel prettig

Mijn ervaring omschrijf ik als zeer deskundig.

Mijn ervaring met Consumind was prima.

Deskundige, vriendelijke jongeman die duidelijke en goede adviezen had en erg behulpzaam was.

Verwarrend

Ik heb 2 x een verschillende overstappen gedaan essent en next energie Conclusie: moet boete betalen en want de 1 zei essent is beter de andere zei net energy is beter En bedankt

Kobaltweg 11

3542 CE Utrecht

Over Consumind.nl

Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.