Laden reviews...
464 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen overwegend tevredenheid over de klantenservice, duidelijke uitleg en vriendelijke medewerkers. Er wordt veel waardering uitgesproken voor deskundig advies en een soepele overstap. Wel komen er zorgen naar voren over kosten, boetes en soms communicatie- of betalingsverwarringen. Over het algemeen geven de respondenten aan een positieve ervaring te hebben met de service.
Ik heb een goede contact met Energiedirect gehad, heel vriendelijk. En ze hebben alles voor me in order gemaakt.
Fatemeh
Amsterdam
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw positieve woorden over het contact en onze service. We vinden het belangrijk dat alles duidelijk en prettig wordt geregeld. Fijn dat we u hierbij goed hebben kunnen helpen!
goed geregeld
J.Hooijman
Ulft
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat alles goed voor u is geregeld. Bedankt voor uw vertrouwen en het delen van uw ervaring!
Het voorlezen van de voorwaarden is in eerste instantie fout gegaan waardoor ik werd teruggebeld en werden de voorwaarden nog eens voorgelezen. Ik begrijp de zorgvuldigheid. Daar kan de persoon met wie ik contact heb gehad niets aan doen.
Diana
BOSKOOP
Hartelijk dank voor uw beoordeling en uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u de uitleg duidelijk vond en onze medewerkers vriendelijk heeft ervaren. Goed dat we het foutje met het voorlezen van de voorwaarden snel hebben kunnen herstellen. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen!
Super goed en duidelijk geholpen echt top
Ronald
Leiderdorp
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed en duidelijk bent geholpen. Daar doen we het voor! Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling.
Snel gebeurd
Bert
Enschede
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel en goed geregeld is. Bedankt voor het aanbevelen! We staan u graag weer te woord.
Tot dusverre prima!
Jannie
Leek
Wat een mooie beoordeling, dank u wel!
Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs.
Ik heb al meer dan 20 jaar een uitstekende relatie met Eneco. En door een enkel telefoontje word ik plots de kant van Essent opgestuurd. Ik kreeg nog een verzoek om mijn account te activeren wat ik dus niet heb gedaan want ik voel een rare concurrentie tussen partijen. Maw val mij niet meer lastig met onvolledige voorlichting.want hoe zit het met de stadsverwarming? Moet dat dan weer wel via Eneco
Luc
Rotterdam
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Dat vinden we vervelend om te horen.
Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact opnemen om uw klacht verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727 of via [email protected]
Niet dwingend, duidelijk. Nu afwachten of het ook klopt.
Mariëtte Michaud
Groningen
Bedankt voor uw beoordeling en uw eerlijke feedback! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig, duidelijk en niet dwingend heeft ervaren. We begrijpen dat u nu eerst wilt afwachten of alles inderdaad klopt. We hopen uiteraard dat alles naar wens verloopt en staan voor u klaar als u nog vragen heeft.
RM Ruigrok
Nieuw Vennep
Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als snel, direct en uitstekend heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en mooie beoordeling!
Tonnie van den Boogaard
Eindhoven
Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u onze service als snel en de uitleg als goed heeft ervaren. Bedankt voor uw mooie woorden en uw vertrouwen!
Zij zei me dat ze alles zou regelen verder. Ik kreeg een afschrijving van € 601. Budget Energie vertelde me dat ik dat maandbedrag zelf verhoogd had in mijn app, ik betaalde normaal € 200 p.m. iets boven het tarief dat ik moest betalen. Ik heb na Tel. Contact met B E die €601 teruggeblikt mrt hun goedkeuring. Kreeg paar dagen later een brief van hun afdeling Incasso om het bedrag alsnog te betalen. Weer gontact opgenomen en na overleg werd mij verteld dat ik een creditnota zou krijgen die ik nog steeds niet heb ontvangen. Heb mijn maandbedrag naar € 170 gezet voor de laatste? maand augustus 2026. Wacht nu kog op een eindafrekening. Zie dat ik nog ruim 2 jaar een contract daar had lopen dus dat zal wel een hoge boete worden. Ben er al met al niet blij mee. Emma zei me dat ik me geen zorgen hoefde te maken ( ze heeft een goede babbel) en zei alles zou regelen met Essent. Essent zegt dat zij hier niet aan meewerken. Ik wacht af hoe het af gaat lopen.
MC de Longte
UITHOORN
Bedankt dat u uitgebreid de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons om te lezen dat de overstap voor zoveel onduidelijkheid, zorgen en extra contactmomenten heeft gezorgd. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is, zeker wanneer er onverwachte bedragen en mogelijke kosten bij komen kijken.
We nemen dit soort signalen serieus en kijken graag samen met u wat er precies is besproken en gebeurd. Neem gerust contact met ons op via 030-7009 727 of [email protected], zodat we dit voor u kunnen nakijken. We helpen u graag om duidelijkheid te krijgen over de situatie.
Accurate dienstverlening
Rein
Haarlem
Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als duidelijk, snel en accuraat heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en voor uw aanbeveling! We waarderen het enorm.
Goed geholpen door zeer vriendelijke gezellige mederwerker
Cleo Scholtes
rijswijk zh
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en dat u zo prettig bent geholpen door onze vriendelijke collega. We waarderen uw compliment enorm. Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden!
De onverwachtte ervaring is als heel goed ervaren. Werd prima afgehandeld.
josé te Brake
Beltrum
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u de onverwachte ervaring uiteindelijk als positief heeft ervaren en dat alles naar tevredenheid is afgehandeld. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring!
Heel positief, de man die mij te woord stond was heel vriendelijk en geduldig, een heel prettig persoon.
Elly
De Westereen
Hartelijk bedankt voor uw geweldige beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo positief bent over het gesprek. Fijn dat u de uitleg als vriendelijk, geduldig en prettig heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en mooie woorden!
Lisette Schouten
Schipborg
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de uitleg en onze service. Bedankt voor uw vertrouwen en voor het delen van uw ervaring. We helpen u graag weer!
annulering is niet verwerkt, waardoor ESSENT alsnog benaderd moest worden, waardoor een boete betaald moest worden. Kostte me wat inspanning om het ongedaan te maken
Fokko
Almere
Dank u wel voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat de annulering niet goed is verwerkt en dat dit voor extra moeite en kosten heeft gezorgd. Dat is uiteraard niet de ervaring die we u willen geven.
prima hoor is goed
AMJ VAN ZON CJ
loon op zand
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent en dat alles naar wens is verlopen. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! We helpen u graag weer als dat nodig is.
Ik wilde helemaal niet overstappen. Ik wilde alleen het maandelijkse tarief aanpassen. Maar mij werd verteld dat Engie zou worden opgeheven.
Leo Greiner
Dalen
Dank u wel voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat er onduidelijkheid is ontstaan over uw situatie. We begrijpen dat het erg vervelend is als u het gevoel heeft dat u niet wilde overstappen, maar dit wel zo is ervaren.
Ik kreeg een maandbedrag voor euro 150 maar moet nu al 171 euro betalen zonder dat ik ook maar 1 dag gebruik heb gemaakt van de nieuwe leverancier
Debby Meijer
Krommenie
Dank u wel voor uw beoordeling en feedback. Jammer om te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. We begrijpen dat het vervelend is wanneer het maandbedrag anders uitvalt dan u vooraf had verwacht, zeker als u nog geen gebruik heeft gemaakt van de nieuwe leverancier.
We kijken dit graag voor u na, zodat we kunnen achterhalen waar het verschil vandaan komt. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via 030-7009 727 of [email protected]. We helpen u graag verder en nemen uw situatie serieus.
Goede en snelle info.
Joost
Veldhoven
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles snel en prettig voor u is geregeld en dat u de informatie als goed en duidelijk heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling! We staan u graag weer van dienst.
Professioneel en beleeft geholpen. Goede uitleg en goed luisteren naar de klant
Arnoud
Ossendrecht
Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zich goed geïnformeerd en professioneel en beleefd geholpen voelde. Ook waarderen we het enorm dat u onze uitleg en het luisteren naar uw wensen zo positief heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en aanbeveling!
top
Beydi Reis
Roosendaal
Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je onze uitleg als duidelijk en geduldig hebt ervaren. We waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt. Heel erg bedankt!
Geduldige en duidelijk uitleg
18 August 2026
Jan
Buitenga
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u de uitleg als geduldig en duidelijk heeft ervaren. We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt!
Slechte ervaring, valse voorlichting.
18 August 2026
Karina de Haan
Weesp
Dank u wel voor uw beoordeling. Jammer om te lezen dat u een slechte ervaring heeft gehad en dat u het gevoel heeft dat u onjuist bent geïnformeerd. Dat vinden we erg vervelend om te horen.
Graag vernemen wij wat er precies is gebeurd. Kunt u contact met ons opnemen om uw ervaring en klacht verder toe te lichten? Wij zijn bereikbaar op 030-7009 727 of via [email protected].
Dank u wel voor uw feedback.
Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht