Gelukkig !!!
Ik had het eerst niet door dat ik contact had met iemand van Consumind. Ik zocht telefonisch contact met ENGIE wat maar niet lukte. Ik ben jaren klant geweest bij ENGIE maar nu ging ik verhuizen en wilde graag duidelijkheid over mijn nieuwe contract maar er werd niet gereageerd op mail contact en al helemaal niet op telefonisch contact. Na ruim een uur aan telefoon gehangen kreeg ik een aardige mevr. aan de lijn ENGIE maar die sprak erg slecht Nederlands, wij begrepen elkaar maar niet. Uiteindelijk aan die mevr. gevraagd zet alles voor mij op de mail, is niet gebeurd. Ik had telefonisch en via mail uitgelegd dat ga verhuizen naar huis ZONDER gas maar helaas ik hoorde maar niks. Toen ik mijn verhaal gedaan had begreep ik dat ik geen ENGIE aan de telefoon had. Deze aardige mevr. van Consumind zei, “ deze klachten horen wij regelmatig, ik kan u een betrouwbare energie maatschappij aanbieden met een duidelijk contract. Hé, gelukkig dacht ik. Ik wordt gehoord en begrepen. Zo ben ik beland bij Essent .!!! Waar ik nu heel blij mee ben.
Beveelt aan
2 October 2026
Betty
Vledder
Reactie van Consumind.nl
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zich gehoord en begrepen voelde en dat we u duidelijkheid konden geven over uw verhuizing. We zijn blij dat u tevreden bent met de geboden oplossing.