Pluspunten
Kennis van zaken
Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Volgens afspraak teruugebeld, klasse! We zijn zeer tevreden.
Bedankt voor uw waardering. Goed om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Goed gesprek En goede uitleg en bereid om dingen uit te zoeken
Bedankt voor uw waardering. Fijn dat we u hebben kunnen helpen met een overstap en dus ook een mooie besparing! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Heel korekt
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen. Weet u dat wij via de website ook vergelijkingen op het gebied van internet, bellen en tv, zorg, hypotheken en verzekeringsproducten aanbieden? Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
Prettig en niet opdringerig!
Pluspunten
vakkundig te woord gestaan!
Verbeterpuntennvt
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Zulke mooie cijfers waarderen wij enorm! Gefeliciteerd met uw nieuwe energiecontract en besparing. Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
tot nu toe goed
Pluspunten
ik weet er nog niet zoveel van.
Verbeterpuntennog geen idee
Bedankt voor uw waardering. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust nog eens contact met ons op! Met vriendelijke groet, Lianne
Pluspunten
ZIJN er niet
VerbeterpuntenDe medewerkers gehoor apparaten verschaffen want luisteren kunnen ze geen van allen
We hebben meerdere malen gevraagd om deze beoordeling verder uit te lichten aangezien we niet konden opmaken wat het probleem precies is geweest. Omdat alle gesprekken worden opgenomen, is dit gesprek nog eens opgevraagd en beoordeeld. Hier zijn geen onwaarheden uit gekomen. Helaas reageert deze consument nergens meer op, anders hadden we hem wellicht nog kunnen helpen.
Hoe het een en ander zijn beslag gaat krijgen moet nog blijken en ook hoe dit in mijn voordeel uitvalt. Het lijkt mij, in dit stadium, erg vroeg om bovengenoemde punten als kwaliteit / betrouwbaarheid etc.etc. een ster te geven. Ik vind het dan ook te vroeg om dit bedrijf bij anderen aan te bevelen.
We vinden het erg jammer dat u onze dienstverlening beoordeeld heeft met een 1 terwijl u aangeeft niet genoeg ervaring te hebben om er iets over te zeggen. U had de beoordeling ook na de overstap kunnen invullen. Nu hebben we geen goed beeld van hoe u de overstap heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Klantenservice Consumind
Pluspunten
e Een zeer positieve benadering, zeer netje`s en beleeft.
Pluspunten
Denk dat de betrouwbaarheid goed is maar kan dat pas na enige tijd beoordelen.
Kobaltweg 11
3542 CE Utrecht
Ieder jaar ontvang je weer een jaarnota van je energieleverancier. Soms valt deze mee, maar het kan schrikken zijn wanneer je juist een flink bedrag moet bijbetalen. Consumind helpt je door de energiemarkt inzichtelijk te maken, de ingewikkelde termen op je nota’s toe te lichten en door te kijken hoe je kunt besparen op je energiekosten. Bij Consumind vergelijk je gemakkelijk energiecontracten en zie je direct hoeveel jij kunt besparen op de energienota. Betaal je te veel, dan regelt Consumind de overstap voor je. Prettig geregeld.