Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vriendelijke service, snelle levering en altijd een scherpe prijs. Ik bestel hier al jaren en ben nog steeds erg tevreden. Zeker een aanrader! Tot de volgende keer!
1 July 2026
Nicolien
Sassenheim
Beste Nicolien,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Het is leuk om te lezen dat je al een lange tijd klant bij ons bent.
We kijken uit naar het volgende contact.
Met vriendelijke groet,
PrimaPennen/PrimaRelatiegeschenken
Pennen besteld bij primapennen.nl en ben super goed geholpen! Wij hebben een aardig moeilijk logo, maar zonder moeite is deze helemaal afgestemd om perfect op de pennn te komen. Bedankt primapennen!
20 January 2026
Kiki Roeters
Groningen
Hallo Kiki,
Wat een mooie review!
Geniet van de pennen, en hopelijk tot ziens,
Met vriendelijke groet,
PrimaPennen/PrimaRelatiegeschenken
Eerste contact. Direct een succes. Aanrader.
15 July 2025
Nico
Koorn
We hebben bedrukte pepermuntdoosjes besteld bij Primarelatiegeschenken.nl en zijn erg tevreden over de service en kwaliteit. De communicatie verliep soepel, het ontwerp werd snel goedgekeurd en de levering was netjes op tijd. De pepermuntdoosjes zien er professioneel uit en vielen goed in de smaak bij onze klanten. Zeker een aanrader!
30 May 2025
Nicolien Homan
Sassenheim
Gewoon zoals gevraagd geleverd en op tijd!
26 May 2025
F.
Genemuiden
Ik wilde 1 product in 4 kleuren even gebeld was geen probleem en een week later alles goed binnen!! Mooi geregeld
26 September 2024
Sabriye Van putten
Krommenie
Fijne, persoonlijke communicatie over de bestelling zelf en de levering daarvan. Korte lijntjes en snelle reactie. Top!
24 September 2024
Masja
Den Hout
Zie omschrijving
24 September 2024
Marcel
Enter
Super fijne service op maat waarbij er werd mee gedacht!
30 July 2024
Kris
Eindhoven
Geweldige service en meedenken met gevraagde product. Kwaliteit van bestelde product erg goed en service na levering ook
26 July 2024
Wilma
Biddinghuizen
Ruim van tevoren een bestelling geplaatst, waarbij tijdens het bestelproces diverse malen is aangegeven wanneer het product nodig was. Communicatie is waardeloos, er wordt niet of traag gereageerd. Uiteindelijk een mail zonder excuses waarin wordt aangegeven dat het niet gaat lukken het bestelde product op tijd te leveren. Als alternatief wordt na diverse telefoontjes een vergelijkbaar product aangeboden voor ruim €200,- meer! Trap er niet in! Zoek een ander bedrijf voor uw relatiegeschenken!
Beveelt niet aan
20 June 2024
Alex & Lizzy/Cafe Bok
Enkhuizen
Dag Lizzy, wat fijn dat je hier een zeer uitgebreide, maar niet kloppende beoordeling geeft :)
Zondag 2 juni hebben we je bestelling ontvangen, zonder een bestand/logo. Maandag 3 juni hebben we om een logo gevraagd, die we uiteindelijk maandag de 10e juni hebben ontvangen. Je gaf in die mail, waarbij je het logo mailde, aan of er een inschatting gemaakt kon worden van de verwachtte leverdatum. Op de website wordt ook aangeven circa 12 werkdagen voor de levering. We mailen het proefje en horen niets van je, tot donderdag 20 juni, wederom in de mail geef je aan dat de drukproef telefonisch akkoord is gegeven bij mijn collega, enkel vragen we altijd om dit in de mail te bevestigen wanneer je telefonisch akkoord geeft. Deze bevestiging ontvingen wij 20 juni en gaf je aan dat je ze 6 werkdagen later nodig had. Direct heb ik je laten weten dat dit niet mogelijk was met deze tasjes. Ik heb je andere tassen, die bij onze spoeddrukkerij liggen aangeboden, mooiere tasjes, dikkere kwaliteit en een betere opdruk, de meerprijs inderdaad € 200,- ook voor de spoedkosten. Dit wilde je niet want wij konden niks liet je me telefonisch weten, we konden niet eens snel leveren of iets voor je doen. Terwijl ik je een heel mooi alternatief had aangeboden. Je ging wel naar een ander die het wel snel kon óf langzamer zei je nog :)
Afijn heel erg jammer dat dit zo is gelopen en dat we je niet hebben kunnen helpen aan de mooie tasjes. Hopelijk heb je nog iets gevonden voor het uitdelen de 29ste. Wij wensen je een fijn evenement. Met vriendelijke groeten, Natascha-PrimaRelatiegeschenken
heb een bestelling gekregen waren er 2 te weinig doorgebeld nog steeds niks vernomen
19 May 2024
Tamara
hulst
Dag Tamara, Dank voor je beoordeling. Je geeft hier aan dat je telefonisch doorgegeven hebt dat er van de 100 witte onbedrukte portemonnees 2 stuks missen? Ik heb hier geen notitie of iets dergelijks van gezien. Het was beter geweest dit even te mailen, zoals we een aantal keer hebben gedaan voor deze order Het spijt ons dat we niet aan je verwachting hebben voldaan. Wellicht kunnen we het een volgende keer goedmaken :) Ik wens je een fijne avond!
Vond het prettig dat er ook aan persoonlijke correspondentie werd gedaan en niet alleen via automatisch ingestelde berichten.
2 February 2024
Arjan
SON
Vaak op het laatst besteld en na een paar maanden pal voor kerst nog een nabestelling. Er wordt van alles in dienst gesteld om het toch zo snel mogelijk te drukken en te leveren. Echt klasse! Hart voor cliënten.
7 January 2024
Annelies van der Have
Dordrecht
We hebben bij relatiegeschenken potlodendoosje en tas besteld en laten bedrukken met logo en tekst. Heel fijn om ook een proefdruk te ontvangen. Het contact met de dames van Primarelatiegeschenken was snel en goed geregeld. De producten waren op tijd binnen en de ontvangers zijn enthousiast over de kerstattentie.
3 January 2024
Focus Academy
Amsterdam
We hadden snel een giveaway nodig bedrukt met afbeelding en logo en daarop werd snel en accuraat gehandeld.
12 October 2023
Edwin
Waddinxveen
Top !
7 October 2023
Inge Pillards
Zonhoven
Goede communicatie en service, mooi product. Zeer tevreden.
5 October 2023
Manuela Hoekstra
Makkum
Na het bestellen van de artikelen heb ik contact gehad met een van de medewerkers. Ze controleerde de voortgang en leverdatum zodat de artikelen op tijd binnen kwamen. Erg fijne communicatie! Nogmaals bedankt en tot een volgende bestelling
30 September 2023
Wido
Wijchen
Ik heb een bestelling geplaatst die afwijkt van een normale bestelling. Daarom heb ik telefonisch afgestemd over hoe de bestelling eruit moest zien. Hierop kreeg ik dezelfde dag nog een voorstel en na deze wat aangepast te hebben, was de bestelling zo geregeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, de lijntjes waren kort en de bestelling was mooi op tijd geleverd. In één woord: KLASSE
11 September 2023
Krista Jaspers
Enschede
De belofte was dat het artikel op tijd zou komen, maar dat is niet gebeurd. Tot twee keer toe zelfs.
Beveelt niet aan
19 July 2023
A
Wismans-Toepoel
De 150 badeenden zijn na akkoord snel bedrukt en geleverd. Geen 10 omdat ik de bedrukking in "real life" toch iets vond tegenvallen - kan je eigenlijk slecht/niet beoordelen op een drukproef. Moet mijn ontwerp hiervoor volgende keer zelf iets bijstellen.
19 July 2023
Ellen
Leiderdorp
Wat fijn de persoonlijke mails! De levering was snel en netjes!
9 June 2023
M.
Lunteren
Snelle levering, mooi product
27 April 2023
Henny
Heusden
Onze ervaring is dat de levering berust op een duidelijke en snelle communicatie. Ook de levering zelf geeft veel tevredenheid.
17 April 2023
Gertjan