Filters

1

Ronduit waardeloos

Ruim van tevoren een bestelling geplaatst, waarbij tijdens het bestelproces diverse malen is aangegeven wanneer het product nodig was. Communicatie is waardeloos, er wordt niet of traag gereageerd. Uiteindelijk een mail zonder excuses waarin wordt aangegeven dat het niet gaat lukken het bestelde product op tijd te leveren. Als alternatief wordt na diverse telefoontjes een vergelijkbaar product aangeboden voor ruim €200,- meer! Trap er niet in! Zoek een ander bedrijf voor uw relatiegeschenken!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dag Lizzy, wat fijn dat je hier een zeer uitgebreide, maar niet kloppende beoordeling geeft :) Zondag 2 juni hebben we je bestelling ontvangen, zonder een bestand/logo. Maandag 3 juni hebben we om een logo gevraagd, die we uiteindelijk maandag de 10e juni hebben ontvangen. Je gaf in die mail, waarbij je het logo mailde, aan of er een inschatting gemaakt kon worden van de verwachtte leverdatum. Op de website wordt ook aangeven circa 12 werkdagen voor de levering. We mailen het proefje en horen niets van je, tot donderdag 20 juni, wederom in de mail geef je aan dat de drukproef telefonisch akkoord is gegeven bij mijn collega, enkel vragen we altijd om dit in de mail te bevestigen wanneer je telefonisch akkoord geeft. Deze bevestiging ontvingen wij 20 juni en gaf je aan dat je ze 6 werkdagen later nodig had. Direct heb ik je laten weten dat dit niet mogelijk was met deze tasjes. Ik heb je andere tassen, die bij onze spoeddrukkerij liggen aangeboden, mooiere tasjes, dikkere kwaliteit en een betere opdruk, de meerprijs inderdaad € 200,- ook voor de spoedkosten. Dit wilde je niet want wij konden niks liet je me telefonisch weten, we konden niet eens snel leveren of iets voor je doen. Terwijl ik je een heel mooi alternatief had aangeboden. Je ging wel naar een ander die het wel snel kon óf langzamer zei je nog :) Afijn heel erg jammer dat dit zo is gelopen en dat we je niet hebben kunnen helpen aan de mooie tasjes. Hopelijk heb je nog iets gevonden voor het uitdelen de 29ste. Wij wensen je een fijn evenement. Met vriendelijke groeten, Natascha-PrimaRelatiegeschenken

6

kan beter

heb een bestelling gekregen waren er 2 te weinig doorgebeld nog steeds niks vernomen

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Dag Tamara, Dank voor je beoordeling. Je geeft hier aan dat je telefonisch doorgegeven hebt dat er van de 100 witte onbedrukte portemonnees 2 stuks missen? Ik heb hier geen notitie of iets dergelijks van gezien. Het was beter geweest dit even te mailen, zoals we een aantal keer hebben gedaan voor deze order Het spijt ons dat we niet aan je verwachting hebben voldaan. Wellicht kunnen we het een volgende keer goedmaken :) Ik wens je een fijne avond!

10

Snelle, correcte en persoonlijke afhandeling.

Vond het prettig dat er ook aan persoonlijke correspondentie werd gedaan en niet alleen via automatisch ingestelde berichten.

 • Aanbevelen? Ja
10

geweldig!

Vaak op het laatst besteld en na een paar maanden pal voor kerst nog een nabestelling. Er wordt van alles in dienst gesteld om het toch zo snel mogelijk te drukken en te leveren. Echt klasse! Hart voor cliënten.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima producten service en contact!

We hebben bij relatiegeschenken potlodendoosje en tas besteld en laten bedrukken met logo en tekst. Heel fijn om ook een proefdruk te ontvangen. Het contact met de dames van Primarelatiegeschenken was snel en goed geregeld. De producten waren op tijd binnen en de ontvangers zijn enthousiast over de kerstattentie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige en snelle service

We hadden snel een giveaway nodig bedrukt met afbeelding en logo en daarop werd snel en accuraat gehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voor herhaling vatbaar

Top !

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Goede communicatie en service, mooi product. Zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Eenvoudig bestelproces en goede communicatie

Na het bestellen van de artikelen heb ik contact gehad met een van de medewerkers. Ze controleerde de voortgang en leverdatum zodat de artikelen op tijd binnen kwamen. Erg fijne communicatie! Nogmaals bedankt en tot een volgende bestelling

 • Aanbevelen? Ja
10

korte lijntjes, duidelijke afspraken

Ik heb een bestelling geplaatst die afwijkt van een normale bestelling. Daarom heb ik telefonisch afgestemd over hoe de bestelling eruit moest zien. Hierop kreeg ik dezelfde dag nog een voorstel en na deze wat aangepast te hebben, was de bestelling zo geregeld. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen, de lijntjes waren kort en de bestelling was mooi op tijd geleverd. In één woord: KLASSE

 • Aanbevelen? Ja
6

Helaas artikel te laat geleverd!

De belofte was dat het artikel op tijd zou komen, maar dat is niet gebeurd. Tot twee keer toe zelfs.

 • Aanbevelen? Nee
8

Badeenden snel bedrukt en geleverd

De 150 badeenden zijn na akkoord snel bedrukt en geleverd. Geen 10 omdat ik de bedrukking in "real life" toch iets vond tegenvallen - kan je eigenlijk slecht/niet beoordelen op een drukproef. Moet mijn ontwerp hiervoor volgende keer zelf iets bijstellen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne communicatie en snelle levering!

Wat fijn de persoonlijke mails! De levering was snel en netjes!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima; snel en goed

Snelle levering, mooi product

 • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijke communicatie, snelle levering

Onze ervaring is dat de levering berust op een duidelijke en snelle communicatie. Ook de levering zelf geeft veel tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle service, goede afhandeling van producten

Direct antwoord op mijn vraag, helder in de afhandeling van het gekozen product.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Erg tevreden met onze bestelling, zeer snelle levering en erg goede service! Wij hebben steeds contact met Natascha. Na onze eerste bestelling, vorig jaar, nu wederom voor deze partij gekozen en dat zullen we blijven doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende service

Net een herhaalde bestelling geplaatst. Goede communicatie en mooi product afgeleverd precies zoals ik het in gedachten had. Bij de eerste bestelling ook goed meegedacht.

 • Aanbevelen? Nee
10

Prima ervaring met graveren en aanpassen van de gravure.

Prima ervaring met graveren en aanpssen van de tekst.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super bedrijf

Snel klantvriendelijk en goede prijs, kom weer terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top! Een aanrader

Contact verliep met Natascha, zeer vriendelijk en meedenkend. Top service! Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering en ruim assortiment. Wij houden deze partij aan als vaste partner en zullen in de toekomst wederom hier onze bestellingen gaan plaatsen

 • Aanbevelen? Ja
8

Fantastisch geholpen door Ina!!ze denkt mee.

We zaten met een tijdsdruk en Ina heeft alles goed geregeld! Volop meedenken en alternatieven aan dragen... alles optijd binnen en ziet er mooi uit. Alleen waren veel drukkers op de opvouwbare tasjes gesmolten bij het bedrukken, zodat deze niet te gebruiken waren. Maar zelfs dat is fantastisch opgelost!! Credit nota voor de tasjes die niet goed waren. Kortom... super geregeld!!

 • Aanbevelen? Ja
10

mooie producten en een goede communicatie

prettige ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke, vlotte, en keurige service!

Vlotte verzending, vriendelijk contact, mooi eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig geschenken, firma denkt op een fijne manier mee met de klant.

Had na het bestellen van het geschenk voor de leden van onze vereniging een heel goed contact met de klantenservice. Fijn dat je eerst een foto ontvangt van hoe het er uit gaat zien, bleek precies te kloppen.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Vinkenslag 52

9561 CR Ter apel

085 792 0094

[email protected]

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.