Veel keuze en uitgebreidde info
Prettige site.
Fijne omschrijving mogelijk van persoonlijke gegevens, leuke groepen om deze te delen
Hoop op goede contacten
Snel contact
Moet ik nog onderzoeken maar ziet er veel belovend uit.
Prima keuzes en weinig nepprofielen.
De inschrijving is gemakkelijk.
Over het algemeen wel goeder ervaringen . Maar wel een paar reactie, s van mannen die ik minder leuk vond . [o.a. niet meer reageren op een bericht ]
Jammer dat het mogelijk is om slechts 1 foto te plaatsen. Meer foto's geven meer een idee van hoe iemand eruit ziet.
Beste Marja, Je kunt 10 foto's plaatsen bij je profiel. Neem even contact met ons op, dan helpen we je graag verder.
Duidelijke site met veel deelnemers en geen nepprofielen
zeer positief
Vind het ook een goed iets dat je als betalend lid kun zien of iemand gratis lid is.
Mooie site Makkelijk in gebruik
Om de profielen van de match in een grafiek te zien, is top!
Nog niet iemand ontmoet maar wel al leuke gesprekken gehad. 1 keer klacht ingediend. Werd direct serieus opgepakt.
Overzichtelijk, met extra ruimte om in contact te komen met meerdere leden
Echte ‘normale’ mensen
Leuke dame op deze site gevonden.
Het kost mij energie en ook krijg je dan weer energie .. uiteraard is geduld van groot belang .. we zijn allen verschillend , dus is het te begrijpen we nie allen voor elkander bestemd zijn. De site is gewoon goed .. komt betrouwbaar over .. Ook twee maal een brief gericht naar klantenservice, kreeg direct antwoord ook..
Tot.nu toe nuet positief. Teveel td "oude" reacties
Bedoel je reactie van mensen die je te oud vindt? Dat kan je regelen bij je Instellingen, 'Ik wil alleen berichten ontvangen van mensen die in mijn zoekleeftijden passen'.
daarom neem ik nog een maand lidmaatschap, omdat dit mij goed is bevallen.
Prima sneel en accurate service, ben er zeer over te spreken Groet Fred Bos Freddy
Jammer dat in mijn regio zo weinig dames zijn. Ver weg zijn ze het leukst. Toch blijft ik zoeken in mijn regio.
Nog geen ervaring
Dorsvloerweg 393 393
2661 MN Bergschenhoek
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Dating voor 50-plusssers.