Tot nu toe geen resultaat, maar dat ligt wrs aan mijn kritische houding. Ik vind de prijs van het lidmaatschap best redelijk.
ik heb tot nu toe goede ervaringen met jullie duidelijke afspraken etc dat doet me goed
Ik ben zeer tevreden met jullie
Is niet zo druk maar de kwaliteit van de matches is veel beter dan bij de meeste.
Zeer positief Andere sites veel vuiligheid mee gemaakt Hier niet 1 keer
site zit goed in elkaar en werkt ook
hetzelfde als boven meer mannen van wat in mij profiel gevraagd wordt
Alleen jammer dat veel daten ver weg zijn
Ben nog aan ontdekken
Ooit heb ik mijn nieuwe partner hier ontmoet. Hij is helaas overleden, we waren heel gelukkig.
Goeie site
Heb op 50plusmatch een fantastisch leuke lieve partner ontmoet. ik wens ieder het zelfde geluk en liefde toe, want alleen is maar alleen. Succes!!!! In het begin misschien best spannend maar de moeite waard.
Goed en betrouwbaar, maar status bv toch te weinig keus
wel de goede doelgroep ,ontvang veel reacties buiten mijn aangegeven afstand .
Weinig serieuze mannen op de site
Dat is niet de bedoeling. Heeft u deze personen bij ons gemeld?
Goede Site, sturen geregeld berichtjes, wisselend aanbod, beveel jullie van harte aan.
Dankjewel!
Was lid en zag het even niet meer zitten en kon er zonder problemen mee stoppen. Na aanbieding die ik kreeg toch weer lid geworden en a la minute stond ik er weer op, gaat allemaal prima bij 50 plus match.
We doen het graag!
Heb een prettige tijd gehad met een date maar is uiteindelijk gestrand.
Geen klachten
Betrouwbare website
Ik heb hele goede ervaringen met 50 plus match
Snel en zeer overzichtelijk.
Ok
Keurig geregeld jullie staan voor je deelnemers en doen wat jullie beloven
Geen slechte ervaring met deze app
393 Dorsvloerweg 393
Bergschenhoek 2661 MN
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.