Filters

10

Hele goede service

Hele goede service

 • Aanbevelen? Ja
5

Geen gevoel voor product

Op vrijdag19-5-2023 door mijn zoon en mijn vrouw 2xFlyer Go tours 7.43 comfort gekocht á€3817.80 /stuk, gevraagd of op20-5-2023 voor 12.00 uur de batterijen volgeladen zijn i.v.m. 45km naar huis fietsen, geen probleem werd gezegd aangekomen om fietsen te halen bleek er maar 2ledjes van de batterij te branden, goed voor 30km , zijn broodje gaan eten , en terug heeft men nog 1ledje bij geladen 38km , met de tegen wind de laatste 8km met de fiets aan de hand naar huis moeten lopen ,batterij geheel leeg, ik vloeken, thuis aangekomen direct accu laden, blijken 2 verschillende laders, waarvan 1 maar gebruikt kon worden, ander niet geschikt voor deze batterij, Wat Nu? zie facturen F2300021981 en F2300021982 hoe gaan wij dit nu oplossen, ikP woon niet om de hoek. Gaarne U terug koppeling

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Frank, Wat vervelend om te lezen. Excuus dat dit zo vervelend heeft uitgepakt. Er is gisteren een nieuwe lader toegestuurd. Ik heb je gemaild om samen verder te kijken naar een oplossing. Luuk | 12GO Biking

1

Fiets niet goed bij levering dus niet meegenomen

Fiets kon afgehaald worden want is afgemonteerd en gecontroleerd. Dus 180km gereden om de fiets te halen, 50min in de wacht en vervolgens blijkt de crank niet goed te zijn. Ze hebben meerdere cranks geprobeerd (volgens zeggen), maar dit is niet opgelost. Dus de volgende week maar de gehele as en lagers vervangen. Akkoord gegaan dat deze daarna opgestuurd zou worden. Na diverse pogingen gisteren te horen gekregen dat ze een nieuwe crank hebben besteld (was al 3x geprobeerd zonder succes) maar dat deze begin april (2 maanden) gaat duren. Crank is overal online gewoon verkrijgbaar maar dat ter zijde. Dus inmiddels de volledige fiets betaald, wordt slecht geinformeerd en de oplossing is nog heel ver weg. Reageren op email doen ze maar helemaal niet meer.

 • Aanbevelen? Nee
10

12gobiking is top

12gobiking is top. Je moet goed weten wat je zelf wilt en waar je voorkeur / behoeften liggen qua fietsen en/ of accessoires, maar dan kunnen ze je zeer vakkundig en vooral geduldig blijven helpen. Een fiets cancelen was vervelend om te doen, maar 12gobiking pakte dit heel prettig op en geld werd snel weer teruggestort en alles werd heel netjes afgehandeld. Gisteren de juiste mountainbike weten te vinden en na een eerste ritje wil ik geen andere fiets meer. Verkoper Johan had helemaal gelijk hierin! Ook een helm twee keer ruilen was geen enkel probleem. 12gobiking gaat net zo lang door totdat je tevreden bent en hebt wat je nodig had. De service is top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect geholpen volgende fiets ga ik er zeker weer kopen

Bij ontvangst name van de fiets voor mijn dochter wouden ze deze voor ons afgaan stellen, zadelhoogte de voor en achtervering op pompen maar aangezien wij zelf wisten hoe dit moest hebben wij daar geen gebruik van gemaakt. Bij aankomst thuis bleek dat er een frame afdekkapje van de achter demper ontbrak.Na een telefoontje naar 12GO Biking zou ze deze na leveren. Toen we de fiets gingen afstellen bleek dat de laagste stand van de dropper post nog te hoog was. Dus zelf internet op kijken voor een kortere die waren er maar misschien zou die net nog te lang zijn. Dus bellen met 12GO Biking of ze als we langs zouden komen konden opmeten Of een Dropper Post van 100 mm wel Zou passen. dat kunnen wij zeker opmeten Je kunt daar voor zonder afspraak gewoon langskomen. Dus naar de werkplaats van 12GO Biking uitgelegd wat we hadden afgesproken met de klantenservice en over het opmeten of de 100 mm Dropper Post het gewenste resultaat zou geven. De fiets werd in ontvangst genomen. Na een half uurtje wachte waren we aan de beurt. Tot mijn verbazing zat de nieuwe Dropper Post al op de fiets. We werden door een monteur meegenomen om de nieuwe Dropper Post af te stellen en deze paste perfect. mijn vraag was wat zijn de kosten voor deze verandering, het antwoord was € 0,00 Het nieuwe kapje werd bezorgd. Helaas was dit het verkeerde kapje. Er bleken twee soorten kapjes te zijn.Dus even bellen met de klantenservice de heer verontschuldigde zich voor het ongemak En ging gelijk op zoek naar het goede kapje terwijl we aan het bellen waren. Hij zei ik heb het goede kapje hier in mijn hand Ik ga hem nu naar je opsturen. En inderdaad de volgende dag kreeg ik het goede kapje In een doos, en er zat ook nog een leuk Cadeautje bij. Ze nemen bij 12GO Biking goed de tijd voor je om je nieuwe fiets voor je aftestellen en je vragen te beantwoorden en de service klanttevredenheid staat hier zeer hoog in het vaandel Daarom bij deze bedankt 12GO Biking

 • Aanbevelen? Ja
5

Groter is niet altijd beter

Na afspraak race fiets gebracht voor service beurt, de beurt zou een uur duren. Echter telefoonnummer achtergelaten en afspraak duurt langer bellen wij even zodat alles soepel loopt. En na uur en tien minuten aan de servicebalie en toch fiets niet gereed en niet even gebeld van sorry wordt wat later. Je wordt gevraagd even koffie te gaan drinken want duurt nog wel kwartiertje. Nu nieuw service gebouw met geen gratis koffie maar kosten voor koffie van 2 Euro omdat gemaakte afspraken niet nagekomen worden dus het verhaal groter maakt niet altijd beter, service in het verleden bestaat niet meer.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goede service

Ik had een fietsbroek (premium kwaliteit) online gekocht, na een aantal ritten bleek deze broek echt niet in orde te zijn. 12Go Biking heeft mij tevreden gesteld door dit serieus op te pakken onder garantie service.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle en zeer deskundige mensen....

hele goede ervaring met deskundig en vriendelijk personeel

 • Aanbevelen? Ja
3

Nooit meer

Ik heb hier twee zeer onaangename ervaringen gehad, de eerste keer betrof de aankoop van een Wahoo smarttrainer, waarbij een voucher ontbrak, waardoor een onaangename discussie ontstond, de tweede keer betrof het een uitverkooppridukt, waarvan ik zelf de prijs mocht bepalen. Toen ik een marktconform bod deed ontstond hier ook een nare discussie. Ik heb dit met een andere medewerker besproken, die zijn collegae welk kon begrijpen, waarna ik gelukkig mijn account direct kon sluiten. Mij zien ze hier namelijk nooit meer.

 • Aanbevelen? Nee
9

prima advies- en koopervaring

Het is m'n 2e fiets die ik bij 12GO Biking bestelde / kocht. Doordat de levertijd enorm uitliep (meer dan een half jaar) kwam 12GO Biking met een goed alternatief tegen een mooie prijs. Alle zaken die daarna moesten worden afgewikkeld zijn werkelijk TOP! behandeld.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn dat 12Go nog gewoon een voorraad heeft

De bezorging liet even op zich wachten, maar dat moet eens in de zoveel tijd een keer kunnen gebeuren. Bestelde item nergens op voorraad, behalve bij 12Go. Top dus!

 • Aanbevelen? Ja
10

Grote keuze en duidelijk bestelproces

De fiets werd netjes thuisbezorgd en voldoet aan alle verwachtingen.

 • Aanbevelen? Ja
10

top gemotiveerde en bekwame adviseurs aan de telefoon en in de shop^

top gemotiveerde en bekwame adviseurs aan de telefoon en in de shop^

 • Aanbevelen? Ja
1

Ik voel me misleid

Vorig jaar ging mijn fiets kapot. Allereerst naar de fietsenmaker in ons dorp; die gaf een hele lange levertijd aan en ik wilde niet zonder fiets. We kwamen bij 12gobiking terecht. Zij zeiden wel te kunnen leveren. Ik was verbaasd en vroeg hoe dat bij hen wel kon. Meermaals werd gezegd: 'Wij van 12gobiking kunnen dit wel. Wij bestellen niet wanneer een klant iets koopt, maar continue. Op 23 september aanstaande heeft u uw fiets'. Ik was blij. Na anderhalve week kwam er een mail dat de levering was uitgesteld naar de laatste week december!! Ik heb per mail contact opgenomen en heb aangegeven dat ik me misleid voelde en dat het toch wel gek is dat dit anderhalve week eerder niet bekend was. Ik kreeg een heel verhaal over corona en onderdelen etc. Ik begrijp dat dit zo is en heb juist daarom ook meermaals gevraagd hoe die levering zo relatief snel kon. In de reactie werd verder overal omheen gedraaid. Het waren in ieder geval jonge jongens die zeer gebrand zijn op snelle verkopen en in mijn visie is daar alles op gericht. Erg jammer; was eerlijk geweest! Met eerlijkheid behoud je klanten. Ik raad nu iedereen in mijn omgeving af om hier iets te kopen. Daarna werd de levering nogmaals uitgesteld en deze week is de fiets gekomen. Helaas ook gelijk met de sticker erop geplakt van deze firma die er niet af gaat en waar ik liever niet meer aan denk.

 • Aanbevelen? Nee
3

Een prima winkel.. Tot er iets misgaat met het product. Dan is het een chaos.

Een Tacx Flux 2 gekocht bij 12gobiking. Helaas gaat de fietstrainer bij de 4de keer gebruiken al kapot. Kan gebeuren natuurlijk en dit neem ik de winkel niet kwalijk. Er komt een waarschuwing op mijn scherm en ik bel direct met Garmin (Tacx). Zij geven aan dat het product omgeruild moet worden, omdat dit niet te repareren is. De Tacx mag bij Garmin worden omgeruild maar dat moet via de post en duurt dus erg lang. Ik krijg de tip om bij de verkoper, 12gobiking, het product te laten omruilen, dat zou sneller zijn. Ik bel dus direct met 12gobiking. 12gobiking blijft aangeven het product te willen repareren. Waarop ik steeds herhaal dat Garmin heeft aangegeven dat vervangen noodzakelijk is. Ik mag langskomen bij de werkplaats met het product. Diezelfde week ben ik bij 12gobiking om het product om te ruilen. Vanaf dat moment gaat het pas mis. Aangekomen bij 12gobiking wordt je van de ene plek naar de andere gestuurd en is vooral veel wachten. Er wordt niet of niet duidelijk gecommuniceerd. Ik weet niet waarop in aan het wachten ben. Het lijkt mij dat het omruilen van een product niet heel veel tijd in beslag hoeft te nemen. Uiteindelijk moet ik wachten in de ruimte voor het ophalen van nieuwe fietsen. Na lang wachten wordt ik geroepen om het product op te halen. Ik krijg een doos met een Tacx Flux 2 mee naar huis en alles lijkt in orde. Tot het moment dat ik thuis de doos opende. Bij het openen van de doos zie ik een product met veel gebruikssporen. Het product is duidelijk een lange tijd uit de doos geweest en dat heeft sporen achtergelaten. Er zitten krassen op en bovendien lijken de onderdelen (schroeven, quick release) niet origineel te zijn. Behalve dat de quick release niet origineel is, is die ook nog eens krom. Dit hadden ze allemaal goed kunnen zien! Het product dat ik heb ingeleverd had nauwelijks gebruikssporen en had netjes alle originele onderdelen. Garmin heeft het netjes opgelost. 12go heeft één trouwe klant (en ambassadeur) minder.

 • Aanbevelen? Nee
8

Snelle service en problemen netjes en snel opgelost

Snelle levering Doen niet moeilijk bij problemen. Lossen het snel en netjes op. Service top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Service is altijd goed

 • Aanbevelen? Ja
1

12GO NOOIT MEER

Omdraaien van feiten en omstandigheden en liegen en bedriegen en geen verantwoordelijkheid nemen. De fiets is door een Cube dealer meerdere malen onderzocht en met een duidelijke probleemanalyse gekomen en dan nog zijn jullie zo arrogant om geen contact te nemen met Cube zodat jullie meer tekst en uitleg kunnen krijgen, en in tussen de fiets zelf onderzoeken waarna jullie met een conclusie komen dat er aan fiets niks mankeert. Zie onderstaande citaat uit jullie laatste mail. "We hebben de fiets hier zelf in de werkplaats nagemeten, en gecontroleerd en kunnen niet vast stellen dat er een afwijking is. De fiets rijd ook gewoon recht door bij handen los laten van stuur, en ook als je de fiets zonder berijder aan het zadel rechtuit duwt blijft de fiets rechtuit rijden. Nu heb je ook bij ons eerder al gemeld dat je het idee had dat de fiets niet rechtuit rijd, en hebben ze bij Cube Store Vlaardingen vast gesteld dat een een afwijking zou zijn, en daarom hebben we nu een case aanvraag gemaakt bij Cube.” Jullie zeggen in jullie mail IK LIEG, CUBE LIEGT, ALLE KENNISSEN DIE OP DE FIETS HEBBEN GEZETEN EN DEZELFDE HEBBEN ERVAREN LIEGEN OOK en het probleem ligt aan mijn gevoel = tussen mijn oren. Dank hiervoor. Trouwens mooie zin keuze “dat je het idee had dat de fiets niet rechtuit rijd”. Probleemanalyse van Cube is bijgevoegd. Kort samengevat: dit verhaal loopt al 2,5 jaar en 2,5 jaar de tijd gehad om het probleem op te lossen. Ik ben de gene die teleurgesteld is, ik ben de gene die genaaid voelt, ik ben de gene die zijn plezier van fietsen en van zijn fiets ontnomen is. Tot mijn frustratie werd ik elke keer met tijdelijke oplossing naar huis gestuurd. 12GO NOOIT MEER

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Jousef, Bedankt voor je review. Het is inmiddels inderdaad een langlopend verhaal, waar niemand vrolijk van wordt. Volgens ons is er inderdaad niets mis met de fiets en we laten, op jouw verzoek, de fabrikant / importeur nu hun oordeel vellen. We betreuren het dat je ons als leugenaars en bedriegers neerzet. Ook wij kijken uit naar de reactie van Cube. Zoals netjes aangegeven per mail laten we zodra we bericht hebben gehad meteen aan je weten. Dit is wat je van ons verwachtte en dat zijn we nu aan het doen. Zodra we nieuws hebben hoor je van ons. Rick | 12GO Biking

9

Goed

Goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Tom

Top winkel Super personen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Wat een fantastische zaak. Veel keuze. Goed advies. Leuk parcours om proef te rijden. En onder het genot van een gratis kopje koffie wachten tot je fiets rijklaar is gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topservice en zeer klantvriendelijk

Goede eerste ervaringen. Zeer vriendelijk personeel en meer dan voldoende kennis. Het is wat verder rijden voor mij maar dat heb ik er graag voor over. Ik wil een fiets graag in een winkel kopen en niet online.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zijn goed

Mijn gebroken frame wordt vervangen voor een nieuwe, helaas moet ik de ombouw zelf bekostigen

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijne winkel en goede hulp

Snel en vakkundig geholpen door de enthousiaste medewerkers van 12GO Biking. De fiets was op voorraad en kon direct mee! Top!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend

Al meerde keren bij 12GO Biking geweest en kom er altijd blij vandaan! Ze staan altijd klaar om je op een fijne manier te helpen. Erg prettig!

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd