Filters

10

Goed advies, snel en vakkundig!

Goed advies gekregen in de winkel en nu heerlijk slapen.

 • Aanbevelen? Ja
4

Slecht

Ik probeer al meer dan een half jaar een nieuwe bed-lat te regelen die spontaan gebroken is van een bedbodem die ik 5 jaar terug bij Kok heb gekocht maar het gaat voortdurend mis. Men vergeet het te bestellen, stuurt de verkeerde lat, of stuurt het naar het verkeerde adres.

 • Aanbevelen? Nee
10

Goed geholpen door vriendelijke en vakmensen

Ook de bezorging was goed.

 • Aanbevelen? Ja
7

Snelle levering

Correcte behandeling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettig en deskundig geholpen

Zie tekst boven

 • Aanbevelen? Ja
10

Supergoed!!!!!

Ik kan deze winkel aan iedereen aanbevelen!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen

In de winkel goed advies gekregen, vriendelijk geholpen. Bezorging volgens afspraak. Wij zijn tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service

Goede service

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijne bed en goede matrassen

Tijdens ons bezoek aan Kok bedden heel fijn geholpen in de winkel en een prachtig houten bed met matrassen gekocht. Vind het een mooie winkel en heel fraaie collectie massief houten bedden. Erg blij mee en de eerste nachten zijn heel goed. Het natuuur-latex matras geeft me veel steun en ligt prettig. Mijn garmin horloge laat een leuke verbetering van mijn slaapscore zien en dat is geen toeval... ;) Ik hoop dat het matras zijn fijne stevigheid lang blijft behouden. Enig minpuntje is het hoogteverschil tussen de 2 matrassen (mijn partner heeft een ander matras) wat ons in de winkel niet helemaal duidelijk werd. Fijn dat kokbedden hier voor ons een goede oplossing voor vindt.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service en prettige manier van communicatie

Goed

 • Aanbevelen? Ja
4

Weinig aandacht voor de klant op moment afspraak

Voor ons waren mensen zonder afspraak. Zij werden aan tafel gezet om te wachten. Geen kopje koffie. Vervolgens werden wij geholpen, maar er werd constant gekeken of de andere klanten er nog waren. Er werd gevraagd of we een elektrische lattenbodem wilden? Nee, we wilden gewone bodem. Na 20 minuten stonden we weer buiten .Zonder koffie. Vervolgens werd de lattenbodem niet bezorgd. Deze kon ik zelf nog gaan afhalen in Putten

 • Aanbevelen? Nee
10

Uitmuntend

Zeer kundig,en vriendelijk personeel,veel aandacht voor de klant. En ....een fantastisch bed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geholpen!

Weer zijn super geholpen met het uitzoeken van ons nieuwe bed. Alles keurig gecommuniceerd, snelle reactie via de mail en nieuwe bed netjes geïnstalleerd. Oude bed ook weer meegenomen. Had niet beter gekund!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

In de winkel uitstekend geholpen, vlotte bezorging vlg. afspraak

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig.

Gastvrij ontvangen. Prima geholpen. En goede aankoop gedaan. Slaapt prima.

 • Aanbevelen? Ja
10

Komt afspraken na. Zeer klantvriendelijk en deskundig.

Alleen maar positieve ervaringen. Goed geholpen bij het kiezen en klantvriendelijke aflevering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en vakkundig geholpen

Wij zijn Vrijdag 25-03-2022 bij Kok beddenlakens geweest. Wij hebben een chalet in Putten en wilden hier een nieuw bed in hebben. Dus naar de plaatselijke ondernemer gegaan, waar wij al vaker professioneel geholpen zijn. Op de site hebben wij al het een en ander bekeken dus we hadden zelf al een idee wat wij wilden hebben. Samen met de verkoopster en een leerling verkoopster een aanrptal bedden bekeken en kwamen toch uit op onze keus, de Tailor boxspringset. Na alles voor elkaar te hebben gemaakt zou de leertijd ongeveer 10 a 12 weken zijn. Geen probleem, wij hebben nog een bed dus wij kunnen slapen. Uiteindelijk werd er na een week gebeld door Kok bedden dat ze het bed al kunnen leveren. Nou zeer verrast maar natuurlijk een goed bericht. Datum afgesproken en ze hebben het bed op Dinsdag 12 April geleverd en perfect en vakkundig geplaatst. Complimenten voor de zeer snelle en correcte service. Groeten Cor en Paula Hattink.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekende service

Erg prettig geholpen in de winkel, waardoor wij een goede keuze hebben kunnen maken. Inmiddels slapen wij twee weken op het bed. Heerlijk. Het plaatsen ging prima evenals het nasturen van twee vergeten molton kussenslopen,

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic customer service!

I order some things from a website, and there was a small confusion on shipping information. Everything was sorted out very, very fast and easy.

 • Aanbevelen? Ja
8

uitstekende ervaring met kok bedden.

Na een bezoek aan de website van kok bedden, kwam ik tot de conclusie dat ik zelden een zo goed en complete site gezien had op het gebied van kasten en bedden. Ook bij het bezoek in de winkel werd ik deskundig en vriendelijk geholpen. Een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed advies, geweldig matras maar een wat rommelige afhandeling.

We waren op zoek naar een goed latex matras met een (i.v.m. ons wat ouderwetse bed) geringe hoogte. De matrassen die we elders vonden waren altijd te dik. Bij Kok Bedden was er zeer veel keuze en werd er ruim de tijd genomen voor een advies. Dat advies was kundig en overtuigend. We vonden daar precies wat we zochten. Na enkele weken slapen zijn we zeer tevreden; goede nachtrust en sterk verminderde rugklachten. Het enige minpunt was de administratieve afhandeling. De beloofde offerte kwam pas nadat we telefonisch navraag deden waarom deze uitbleef. Ons oude matras zou worden afgevoerd, maar op de dag van de aflevering bleek daarvoor geen ruimte in de vrachtwagen. Er zou een afspraak komen om deze later alsnog op te halen, maar daar hebben we niks meer van gehoord. Uiteindelijk heeft de gemeentelijke grofvuildienst ons van het oude matras afgeholpen. Dus administratief ging het wat minder, maar wat uiteindelijk telt is het advies en de resulterende nachtrust. Op dat gebied zijn we zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldige kwaliteit en service

Bedden online bestelt. Levertje is echtbreuk een min punt. Verdere afhandeling perfect. Mooi materiaal. Fijne webshop. Gezellige monteur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is perfect geregeld

Ben zeer gelukkig met het nieuwe bed. Bestelling, levering maar ook het in elkaar zetten door de bezorgers verliep fantastisch. Een ook gewoon binnen de beloofde levertijd. Durf Kok bij iedereen aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal super!

We weten allemaal dat we in deze tijd gewoon op tijd moeten bestellen! Dus een aantal maanden geleden een nieuw bed besteld en deze werd exact de dag na onze verhuizing geleverd! Heel fijn! + het in elkaar zetten en het meenemen van de de dozen etc is echt heel chill!

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekende adviezen, geweldige service en bed

Bij Kok bedden nemen ze alle tijd om je goed te adviseren en is de ruimte om bedden uit te proberen. De prijs / kwaliteit en service (brengen, plaatsen en meenemen oude matras) is zonder twijfel uitstekend te noemen. We hebben nu een heerlijk bed en slapen zalig.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.