Pluspunten

Akam!

Pluspunten

goede service, duidelijk kostenoverzicht, goede kwaliteit-kostenverhouding.

Pluspunten

Mijn Peugeot 208 moest een service beurt. Er rammelde ook iets rechtsvoor en ik vroeg of de winterbanden er al onder konden. On line een afspraak gemaakt. Ik werd keurig gebeld, dat de auto donderdag verwacht werd en dat er een leen auto voor me klaar stond. Auto ingeleverd, prima leenauto meegekregen, mijn telefoon werd nog even ingesteld, zodat ik handsfree kon bellen. Mijn eigen auto zou tegen 4 uur weer klaar zijn. Ik was er om tien over 4, auto bijna klaar...Hij stond in de wasbox...beurt gehad, winterbanden eronder en keurig gewassen kreeg ik mijn auto weer mee. Personeel allemaal vriendelijk! Er is altijd koffie... Top bedrijf!!!

Pluspunten

Prima informatie en keurige afwerking

Pluspunten

Goede service, aardige mensen. Correcte afhandeling

Als je online banden koopt kun je direct een afspraak maken. Helaas is er geen goede koppelng tussen de levering van de banden en de planning van de werkplaats, waardoor mijn banden er niet waren op het moment dat ik mijn afspraak had gepland. Gelukkig heeft de werkplaats wel gebeld, en hebben we samen de zaak kunnen oplossen. (met winterbanden naar de keuring terwijl het 25 graden is).

Pluspunten

uitstekende service

Balie werk kan professioneler

Pluspunten

Siervelgen gekocht en op de auto gezet. Goed voor elkaar en snel gedaan

Pluspunten

Aanvullend advies ontvangen om te voorkomen dat de auto binnen korte tijd opnieuw naar de garage moest

Pluspunten

Niet opdringen maar op een juiste manier advisere

Pluspunten

Pro-actief, klantvriendelijk, no-nonsense, vaktechnisch.

Entourage doet vrij donker aan. Het mag wel een meer lichtere uitstraling hebben.

Pluspunten

Goede service, klant vriendelijk en speelhoeken voor kinderen.

Kan ik zo gauw niet opnoemen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Afspraken volgens de website komen niet overeen met de werkelijkheid.

Pluspunten

Goede service en vriendelijk

Pluspunten

Ik ben als klant vriendelijk en correct geholpen.

Pluspunten

Snelle afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Service is goed.

Pluspunten

Goeie service en goed contact

Geen alles naar wens gegaan

Pluspunten

Goede service, en zeer snel. Mooie wacht plek met goede koffie en genoeg magazines.

Pluspunten

Pluspunten

Klantvriendelijk,snel,vakkundig,netjes op tijd,makkelijk.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Na eind april de bandenwissel te hebben gehad, zagen wij begin juli (op vakantie) dat twee banden geen slotbouten meer hadden. Na de vakantie hebben we bij onze eigen garage twee nieuwe slotbouten erop laten zetten en toen bleek dat ook een derde slotbout los zat. Wij hebben hierover contact opgenomen met Profile en werden erg afwerend en onvriendelijk te woord gestaan. Hoewel wij niet kunnen bewijzen dat er bij de bandenwissel iets niet goed gegaan is, is het toch wel erg vreemd dat drie slotbouten niet goed vastzitten (bij een eerdere wissel is al een keer een slotbout kwijt geraakt). Wij zijn erg ontevreden over de manier waarop Profile naar ons, als vaste klant, gereageerd heeft.

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.