2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

de fout werd redelijk snel hersteld

Goed een order lezen, ik had 4 nieuwe banden besteld en er werd maar 1 vervangen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Minimaal 25 jaar ben ik klant bij ABI Veenendaal. Mijn vader kan wel meer dan 40 jaar klant zijn bij ABI. Ik ben altijd uiterst correct behandeld en met veel verstand van zaken. Niets dan lof. Maar.... 1 keer in deze minimaal 25 jaar dat ik klant ben, heb ik gevraagd of zij een wiellager wilde repareren, met onderdelen die ik door omstandigheden al had gekocht. Ik kreeg "nul" op m'n rekest. Enerzijds begrijpelijk, want ABI heeft dan geen winst op de onderdelen. Maar ik werd totaal niet geholpen, men wilde er ook niet over praten, het werd gewoon geweigerd. Als zij gezegd hadden:"We schrijven dan een paar uur extra omdat je zelf de onderdelen aanleverd hebt". Dan had ik dat goed gevonden. Maar zij wenste me niet te helpen. Nou, daar ben je dan 25 jaar klant voor geweest. En familiair gezien meer dan 40 jaar. Dit was bij Cees Meijering niet gebeurd

Klanten gewoon helpen en minimaal in overleg treden. Zorgen dat je een oplossing vindt.

Pluspunten

alleen maar positieve punten: receptie/balie, werkplaats

geen verbeterpunten mogelijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Garage is prima

Chauffeur is levens gevaarlijk

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik kreeg en leenauto mee.

Dit is reeds de tweede maal dat mijn internet bestelling bij Profile niet aan Kooijman is door gegeven. De band was niet aanwezig. Twee weken later heb ik problemen met versleten remblokken terwijl ik in Frankrijk zit. Zijn jullie monteurs niet getraind in het herkennen van dit soort zaken op het moment dat ze een van vervangen

Pluspunten

Goede en snelle service

Weet ik niet

Pluspunten

snelle en goede service.

Pluspunten

Makkelijk online afspraak inplannen. Vriendelijke medewerkers. Zeer snelle en goede service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gemakkelijk online afspraak in te plannen. Werd heel vriendelijk gebeld met verzoek om iets later te komen om wachten te voorkomen.

Ik had online per ongeluk de verkeerde band besteld, maat 55 ipv 50. De verkeerde band is gemonteerd en ik ontdekte dat pas nadat ik een paar honderd kilometer gereden had (mijn snelheidsmeter was opeens veel nauwkeuriger). Ik vind dat de monteur het verschil had moeten signaleren en bij mij had moeten checken of ik inderdaad de grotere band wilde hebben. Jammer dat dat niet gebeurd is, maar uiteindelijk was het wel mijn eigen fout.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg persoonlijk en afspraak is afspraak.

Het gebeuren rond bestellen en binnenkrijgen van de door jullie bestelde banden liep niet lekker.

Pluspunten

Correct

Prijzen

Pluspunten

Goeie informatie over de banden die ik online gekocht had

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Niet te duur, snel klaar

Pluspunten

Super snel, super netjes, super vriendelijk en een kopje koffie tijdens het wachten (dat ik nog niet eens op had, omdat het zo snel ging)!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klantvriendelijkheid

Online bestelling banden was niet doorgekomen.

Pluspunten

snel en netjes advies

geen

Pluspunten

Snelle service.

Pluspunten

Vakkundig en snel geholpen

Pluspunten

Voor zover ik kan beoordelen alles prima in orde daar!!

Pluspunten

Snelle service, precies volgens afspraak.

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.