Pluspunten

klant vriendelijk, netjes behandeld, goede prijs, door op afspraak te werken ben je meteen aan de beurt en hoef je niet lang te wachten op de montage.

kleine beschadiging aan 1 velg bij 4 nieuwe banden monteren.

2 sterren: slechter dan verwacht

monteurs mogen wat communicatiever / vriendelijker ? En de montageprijs is m.i. te hoog (€ 21 per band, binnen 20 minuten) .....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk, voorkomend en behulpzaam

Op de dag van de afspraak voor bandenwisselen bleek dat de banden er nog niet waren. Was blijkbaar fout in dee bestel applicatie. Snelle fix is belangrijk om klanten tevreden te houden!!

Pluspunten

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen

Pluspunten

Helemaal goed. Snel on line geregeld, goed en snel gemonteerd. Helemaal niets mis mee. Kwam voor de 2e en zeker niet de laatste keer. Hulde aan de monteurs.

Pluspunten

Aspraak is goed nagekomen, snelle accurate service

Pluspunten

Goede website met informatie over kenmerken banden. Automatisch de juiste banden kiezen en gelijk een afspraak kunnen maken.

Pluspunten

M,n Crysler 300Muit 1999 stuurt weer als een zonnetje, goeie service, vriendelijke mensen, goedkoop, snelle service, betere heb je niet in Zoetermeer

Ga zo door!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbiedingen. Bereid fouten te optimaliseren.

Wel verkopen, maar niet kunnen leveren op afspraak met vestiging. Communicatie tussen vestiging en hoofdkantoor klopt niet. Geeft frustraties tussen vestigingsmanager en klant.

Pluspunten

vriedelijk en accuraat personeel zowel aan de balie als in de garage- zelfs bij onaangekondigd bezoek en defect wordt je wagen vrij snel onderzocht en de problemen en mogelijke oplossingen voorgesteld; ik ben zeer tevreden over de vestiging in Hulst - zij zoeken gezamelijk naar de voordeligste haalbare oplossingen voor de klant ; en de factuur ligt soms lager dan de offertes

althans voor Hulst : blijf deze service aanhouden !

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

In totaal 1 uur 15 minuten moeten wachten voor het wissen van banden. Afspraak gemaakt voor een bandenwissel om 9 uur 's ochtends (vroegste moment mogelijk). Duurde 35 minuten voordat de auto uberhaupt van de parkeerplaats werd gehaald. Heel vervelend als je snel naar je werk wilt.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik vind Profile Heemstede niet betrouwbaar en onzorgvuldig en klantonvriendelijk: 1. Afspraken worden veelvuldig niet nagekomen en bestelde spullen zijn niet aanwezig ten tijde van de reparatie zodat auto niet gerepareerd kan worden en afspraak voor niets is. 2. Auto gerepareerd, maar euvel is weer terug 3. Offerte was duurder dan bij officiele dealer! 4. Veel te dure offerte was een foutje! De offerte was 50% duurder. 5. Tot drie keer afspraak over terugbellen gemaakt, maar niet nagekomen. 6. Bedrijfsleider vond mijn klachten terecht en echt niet kunnen, waarop zij mij vroeg of Merks Heemstede nog een poging mocht doen om het goed te maken. Harde afspraak gemaakt dat zij mij op een bepaald tijdstip zou terugbellen met een voorstel. Zij heeft mij niet teruggebeld. Maar de volgende dag een mailtje met voorstel gestuurd en in dat mailtje neergezet dat ze mij niet heeft kunnen bereiken. Ze heeft niet eens gebeld en neemt haar medewerkers kwalijk dat ze niet goed met mij om zijn gegaan. Al met al geen stijl! Ik zie dat er bij Merks Heemstede alleen maar positieve beoordelingen zijn maar ga eens kijken op www.trustpilot.nl (profile). Daar lusten de honden geen brood van. Alleen maar dikke onvoldoendes!

Afspraken nakomen, juiste offerten aanbieden, serieuzer met problemen en klachten omgaan, goed repareren! Klanten met goed gevoel de deur uit laten gaan. En dit geldt zeker voor de bedrijfsleider/eigenaar.

Pluspunten

adequaat en wat er moet gebeuren. prima ruimte om te wachten met kinderen.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Altijd deskundig advies vwb banden en uitlijnen.

Pluspunten

Vriendelijke en goede service Prima ruimte om even te wachten en gebruik te maken van de Wifi met een bakje koffie

Pluspunten

Afspraak maken online en het bestellen van banden ging erg gemakkelijk. Mijn auto was na een halfuur voorzien van 4 nieuwe banden.

Ondanks dat het pand voorzien is van vlaggen en de omgeving is voorzien van bordjes is de locatie Schagen wel te missen op het industrieterrein. Op Google wordt het verkeerde adres aangegeven.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dit bedrijf heeft veel vestigingen.

Zorg dat als je klant een afspraak maakt, 2 en een halve week eerder. Dat je de producten ook daadwerkelijk binnen heb, of zorg dat je de klant inlicht. Geen van beide is gebeurd. Ik ben hier niet over te spreken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Kijken of de binnen gekomen bestellingen overeenkomen met hetgeen dat is besteld. Ik heb er bijna 40 minuten gewacht om vervolgens te horen dat niet de juiste banden waren besteld. Ik had er apart eerder voor vrij genomen van het werk. Het kan natuurlijk voorkomen maar het was wel erg vervelend.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede ontvangst en aandacht. Men denkt mee

Kan ipv voor open eind opdrachten een soort kostenraming vooraf worden bedacht; voor vaste klanten en binnen bepaalde regels?

Pluspunten

Zeer vriendelijk en geinteresseerd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijke begroeting.

Graag eerst bespreken hoeveel banden vervangen moeten worden.

Pluspunten

Goede service en lekkere koffie

Afspraken via internet beter bekijken en plannen

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.