3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service, vriendelijk, goed bereikbaar, prima koffie. Banden met zorg gemonteerd en super gebalanceerd. Op mijn verzoek om meteen een offerte te maken om een deuk uit achterscherm te trekken, werd deze deuk er direct gratis uitgehaald. Vakwerk!

Op zaterdag weinig personeel aanwezig, dus wisselen van vier banden duurde een uurtje. Ik had de tijd, maar misschien goed om van tevoren aan te geven.

2 sterren: slechter dan verwacht

Materialen die worden aangeboden op de site ook daadwerkelijkop voorraad hebben.

Pluspunten

Goede communicatie Extra service Tijdens het wachten kreeg ik regelmatig koffie aangeboden Vriendelijk personeel Deskundig personeel

geen

Pluspunten

Opdracht wordt door de contactpersoon goed voorbesproken met oog voor belang van klant. Daarmee is de uitvoering en de financiële afhandeling vlekkeloos.

Een indruk die ik wel op doe: de automatisering lijkt niet goed te ondersteunen in de zin van: daar heeft men relatief veel tijd voor nodig.

Pluspunten

Snelle en vakkundige hulp

Duidelijkheid omtrent bestelling via internet en de daaropvolgende afwikkeling.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

vakkundig personeel

ik had 2 nieuwe voorbanden besteld. Die waren binnen korte tijd gemonteerd. Bij thuiskomst bleken er 4 nieuwe banden onder te zitten. Gebeld en vrij kortaf werd mij gevraagd de volgende dag terug te komen om e.e.a te herstellen. Ik bood aan om met een kleine korting van € 20 voor het ongemak, de banden te betalen zodat er geen werk hoefde te worden gedaan. Tot mijn grote verbazing werd dat geweigerd. Toen werden mijn oude banden weer teruggezet. Een zeldzaam staaltje van gebrek aan zakelijk inzicht.

Pluspunten

snel en goed ,vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede banden geleverd

koffie was niet aanwezig, advies om na 100km de wielbouten aan te trekken was niet gegeven, een paar dagen na montage was ik een wieldeksel kwijt, niet goed gemonteerd??

Pluspunten

Prettige mensen en goed geholpen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Heb nog geen positieve ervaringen met dit bedrijf te melden

Klantvriendelijkheid.

Pluspunten

Snel en netjes geholpen

Pluspunten

ben erg tevreden een scherpe prijs en erg vriendelijk. ook branden er altijd een waarschuwingen lampje in mijn fiat. hier mee ben ik naar meerdere garages geweest en niemand kon het oplossen. Na dat ik bij jullie ben geweest brand dit niet meer. hier ben ik heel erg blij mee.

alles was super.

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel en een hele goede service

Pluspunten

goede service en hulp

Pluspunten

Goede service. Klant word snel opgemerkt en vriendelijk aangesproken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dichtbij

Webshop up to date met werkelijkheid. Band bleek niet voorradig. Andere banden eronder waar ik niet wilde. Prijs was goedkoper maar werd evenduur verkocht. Rare manier van zaken doen. Moet nog 6 banden wisselen maar doe ik vij velgenwereld. Spijt dat ik bij profile ben geweest.

Pluspunten

goede kwaliteit en 100% service

Pluspunten

Klantvriendelijk en deskundig advies

Pluspunten

niet lang hoeven te wachten. Afspraak online gepland. Binnen half uur 4 nieuwe banden.

Pluspunten

Afspraak / communicatie / ontvangst / afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Banden waren op afgesproken tijdstip ( webshop bestelling ) niet aanwezig, auto is later opgehaald door Profile en netjes met nieuwe banden weer afgeleverd.

Check of banden binnen zijn voor afgesproken datum montage.

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.