Pluspunten

Snelle goede service

---

Pluspunten

Makkelijk om een afspraak via internet te maken en de banden online te bestellen. Alle vragen die ik had, werden uitvoerig, vriendelijk en duidelijk beantwoord en ik kreeg te zien wat er mis was met mijn oude banden.

Pluspunten

Goede afspraak en een zeer snelle service / voortreffelijke koffie. Grote klasse en kom zeker terug

Pluspunten

order plaatsen en inplannen gaat heel goed net alsook de afhandeling van de order scherpe prijs

geen...ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aantrekkelijke prijzen en goed werkende website voor het maken van afspraken

tijdig (vooraf) informeren dat op internet bestelde banden er niet zijn en dat er andere (goedkopere) banden gemonteerd zullen worden, echter zonder het prijsvoordeel aan de klant door te geven.

Pluspunten

Vakmensen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede service

Order en Betaling in de winkel via een laptop is een beetje vreemd en niet handig omdat je vkor de betaling een randomreader of iets dergelijks nodig hebt dus als je langs rijd zoals ik om een afspraak te maken voor twee nieuwe banden moet je thuis alsnog een order plaatsen en betalen via internet omdat je ook alleen dan iets korting krijgt

Pluspunten

- Direct geholpen toen ik aan kwam, ook al was ik 10 minuten te vroeg - Banden werden erg snel vervangen, 4 stuks in iets meer dan 30 minuten - Vestiging ziet er schoon en netjes uit.

De ontvangst kan wat vriendelijker. Ik moest zelf om de koffie vragen en hoe ik op wifi kon inloggen. De geboden hulp daarop was overigens wel vriendelijk en prima.

Pluspunten

Volgens afspraak banden gemonteerd.. Monteur met kennis van zaken..

Na monteren banden velgen schoonmaken (vet)!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk afspraak maken.

In de opmerkingen bij de bestelling en nogmaals bij de balie heb ik aangegeven dat de banden die vervangen moesten worden achterin de auto lagen. Toen ik na anderhalf uur pas mijn sleutels kreeg werd gezegd dat ze toch de banden op de verkeerde velgen hadden gezet. In de tijd dat ik zat te wachten hebben ze niet de moeite genomen om mij in te lichten. Dit vond ik niet klantvriendelijk.

Pluspunten

1. vakmanschap en betrokkenheid door goede uitleg te geven over hoogteslagprobleem bij band. 2. vriendelijk contact, snelle planning 3. servicegericht, ook achteraf na montage van de banden.

1. internetbestelling, printen factuur niet in pdf?

Pluspunten

Dieze ruimte is te klein om alle positieve punten in kwijt te kunnen

Pluspunten

Vriendelijke mensen, goede service

Pluspunten

Goede en snelle afhandeling

Pluspunten

Zeer snelle service. Binnen 20 minuten waren de nieuwe banden gemonteerd en de voor- en achterwielen gewisseld. Bovendien verliep de ontvangst en de verdere afhandeling correct en klantvriendelijk. Kortom, gewoon prima.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Volgens afspraak (internet) zijn de zomerbanden aangebracht.Het regende die ochtend waardoor er niet gekeken werd naar de nieuwe aangebrachte banden, helaas! Blijkbaar is er geen laatste controle toegepast anders had men gezien dat de velgen smerig waren en er handafdrukken op de velgen zaten.

Na het aanbrengen van de banden, wist ik niet dat de aluminium velgen besmeerd waren met vet en vettige handafdrukken. Pas toen het minder regenachtig was zag ik de vieze velgen en ben ik de wasstraat ingereden en heb ze zelf schoon gemaakt!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Interne communicatie tussen hoofdkantoor en filiaal kan beter. Het filiaal had weinig info wat ik precies kwam doen.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ruim assortiment. Goede montage van banden. Goede bereikbaarheid.

Wij hebben via internet 2 banden gekocht 1 dag voor speciale actie met 10 euro korting per band. Toen we daar achter kwamen hebben we in Venlo nagevraagd of we de korting alsnog kregen, maar dan moesten we ons maar naar het hoofdkantoor richten. Dit is niet klantvriendelijk. Te krappe montagetijden voor vernieuwen banden. Laatste tijd voor afspraak is 15:30. Ik werk elke dag van 8 tot 16:30.

Pluspunten

Zeer klantgericht en goede service. Een plezier om er te komen.

Citadel 14

3905 NK Veenendaal

Over Profile Car & Tyreservice

Profile Car & Tyreservice is een toonaangevende Nederlandse keten gespecialiseerd in banden, velgen, en auto-onderhoud. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder bandenvervanging, balanceren, uitlijnen en uitgebreide onderhoudsbeurten voor personenauto's, bedrijfswagens en elektrische voertuigen. Met vestigingen door het hele land richt Profile zich op kwaliteit, veiligheid en snelle service, ondersteund door deskundig advies en innovatieve oplossingen zoals online bandenreservering.