Heb hier mijn Samsung QD OLED 55 inch en Soundbar Q800 gekocht. Ze hebben veel merken op voorraad. Het is een officiele dealer, dus geen gesjoemel met buitenlandse tv's. Hij was op dat moment de goedkoopste, scheelde echt wat met bijv media markt. Je kan ze mailen of bellen voor de prijs, hij gaat dan volgens mij altijd onder de dan geldende prijs door. En gewoon 2 jaar garantie.
Fijne verkopers, correcte prijs, ruime keuze
Meerdere keren daar wat gekocht voor de laagste prijs. Alles is altijd in orde en het word zeer snel geleverd.
service en de werknemers luisteren ook graag.
Het is altijd een plezier om een aankoop bij von burg te doen. De mannen weten waar ze het over hebben maar doen niet aan verkooppraatjes. Gewoon recht toe recht aan advies. En de prijzen zijn ongeëvenaard.
Goede prijs
Wat een leuk team werkt er bij Von Burg! Ze geven je een eerlijk advies en helpen je met al je vragen. De prijzen zijn ook nog eens zo scherp dat je beter hier dan via internet kan kopen en niet weet of je wel een Nederlands model krijgt en hoe de instellingen zijn. Ze hebben een mooie balans gevonden tussen internet verkoop en traditionele winkel verkoop
Goede uitleg , en snelle levering
Twee emails waren voldoende voor informatie en een afspraak om af te halen. In de email stond dat de koffie klaar stond, maar die is bij de beluistering van de soundbar erbij ingeschoten, kleinigheidje.
Telefonisch contact gehad en daarna online besteld. Levering op de volgende dag. Prima geregeld. Goede prijs.
Goede en duidelijke uitleg. Neemt de tijd voor je. Kan iedereen aanbevelen om bij deze winkel iets te kopen.
Prima winkel, gewoon zoals het hoort.
Nette ervaren verkoper met goed advies
Na vergelijk was von Burg 1 van de goedkoopste voor mijn Samsung soundbar en gelijk leverbaar. Comm7nicatie was prima en de soundbar was ondanks de kerstdagen vlot in huis. Peter
Fijne communicatie en uitleg. Goede prijs! Vriendelijk
Attent snel goedkoop
Behulpzaam verstand van zaken top bedrijf zal zeker mijn volgende tv daar kopen
Soundbar voor een mooie prijs gekocht. De levering liet alleen te wensen over, dagen te laat. De schuld hier van lag bij DHL. Von Burg had hier geen schuld aan. Groeten Willem
Zaak waar ik al jaren kom, meer als 18 tv's gekocht en altijd tevreden. Verkoper Hamid heeft mij altijd goed geholpen en altijd eerlijk advies. Ga nooit ergens anders. Mijn dochter en zoon ook aangeraden om hun tv's daar te kopen en ze zijn heel eeg tevreden. GA ZO DOOR
Deze jongens weten overal een oplossing voor en helpen ook heel goed mee met je wensen. Hier is de klant nog koning, vele malen beter als de grote concerns
Geweldige winkeltje, ben super goed geholpen en voor een super prijs, de set werd met behulp van het vriendelijke personeel in mijn auto gezet, en er werd ouderwets instructies gegeven over het aansluiten ervan, dat heb je in de meeste winkels niet meer. In 1 woord top!!
Hele fijne uitleg gekregen bij de aanschaf van onze samsung soundbar. Met extra tips tbv aansluiten surround speakers en woofer. Tips stonden ook op de factuur. Hele fijne verkopers en ze waren ook nog eens de goedkoopste. Top ervaring!!!!!
Keurig geholpen nette prijs Keurig afgeleverd met duidelijke taal hoe ik het allemaal moest doen top
Goede uitleg van producten
Vooraf had ik, vreemd genoeg, nooit van Von Burg TV gehoord, maar via een buurman raakte ik nieuwsgierig. Aangezien ik een nieuwe smarttv zocht, ben ik maar eens langsgegaan aan de Noordmolenstraat. Ik werd niet teleurgesteld, integendeel. Zeer vriendelijke en deskundige medewerker, die ook na de koop nog bereid was bepaalde zaken uit te zoeken. Daarnaast veel goedkoper dan de grote winkelketens.