uitstekend

uitstekend

• Type nr : N.v.t.

Goede service en snelle reactie.

Goede service, klantenservice en snelle levering.

• soort Samsung QD OLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : QE55S95DATXXN en HW-Q990D

Goede prijs bij zelf afhalen.

Komt afspraken na en geeft ook goede telefonische begeleiding bij installatie probleem

• Type nr : Oled55c46l

Topservice tegen scherpe prijs

Kwam hier terecht omdat ze de beste prijs hadden. De verkoper hielp mij met de TV naar de auto brengen omdat deze een straat verder op stond. Verder belde ze zelf later nog met de vraag of het gelukt was met de cash back.

• Type nr : QE55S93DAEXXN

Lekker duidelijk, en snel.

Ze doen wat ze beloven. De service en uitleg is goed. Je wordt netjes en vakbekwaam geholpen.

Geweldige service

Prima prijzen en keurig op tijd voor de installatie bij mij thuis. ook hier werd alle tijd genomen voor het ophangen en installatie door de monteur. Von Burg is een echte aanrader!!

• Type nr : 55S95D 2024

Klant vriendelijke top

• soort PHILIPS AMBILIGHT
  • Type nr : 65 oled909/12

Netjes geholpen en geadviseerd met nog eens een zeer scherpe prijs waar menig aanbieder niet aan kan tippen.

Topzaak!!!

Wat een fantastische ervaring om bij Von Burg een tv te kopen. Heel aardig personeel, perfecte service tegen zeer scherpe prijzen!

• Type nr : Samsung OLED 77S95D

Top!!

Prima prijs, snelle levering en vriendelijk!

• Type nr : 43 inch neo qled

Prima winkel met service

Prima winkel, tv werd netjes in de auto gezet. Ik kon voor de winkel parkeren bij laden &lossen. Ook werd ik goed geholpen bij de handeling van de cashback actie. Bij mijn volgende aankoop kijk ik eerst even bij VonburgTV

• Type nr : QE55OLEDS95DATXXNN

Goede en snelle service

Lg oled 42 inch tv besteld en betaald in het weekend. Daarna toch bedenkingen en liever de 48 inch variant besteld, wat ik via mail heb gevraagd. Hierop een snelle reactie en eenvoudig gewijzigd. Tv werd toen dinsdag direct geleverd. Tv bevalt verder prima

• Type nr : OLED48C46LA

Great experience!

The service was great, fast, precise, professional and very polite, The shop it’s small but full of different choices, Prices and offers are clear reported on each item on sale. The tv that I bought is perfect. Thanks

• soort Hisense
  • Type nr : Hisense 50’

Professioneel en servicegericht bedrijf.

Na wat onderzoek uitgekomen bij Von Burg TV. Reviews waren goed dus telefonisch contact gehad met Sjaak. No nonsens advies, duidelijke uitleg, geen bla bla…. Sjaak heeft verstand van zaken en gaf prima advies en mooie prijs. Ook eerlijk dat de Tv later die week pas geleverd kon worden. Geen probleem, woensdag stond de transporteur voor de deur. Top Tv dus voor mij geen grote internet zaak. Ik ga voor de volgende weer naar Von Burg in Rotterdam.

topzaak

topzaak

• Type nr : N.v.t.

Heel fijn geholpen, gevarieerd aanbod dus zeker aan te bevelen!!!

Kregen goede informatie en uitleg. Personeel is professioneel en behulpzaam. Vonburg TV is gegarandeerd een aanrader bij het aanschaffen van een nieuwe tv.

• soort PHILIPS AMBILIGHT
  • Type nr : Philips 55OLED848/12

Beste prijs met super service

Wij vonden de beste prijs voor de benodigde TV's bij Von Burg en alles is netjes opgehangen op de afgesproken datum, en alles is netjes achter gelaten.

Plezierig

Goede kennis van het aanbod televisies en een eerlijk advies.

• Type nr : 65C46LA

Wij zijn zeer tevreden over het contact, de bestelling en de afhandeling.

Het bestellen was makkelijk. Het contact was prima. De levering conform afspraak. Het product is goed.

• Type nr : 06-52371230

Product zoals verwacht, snel verstuurd

Een LG oled tv besteld op zondagavond. Op maandagochtend ben ik gebeld , dat hij meteen werd verstuurd en het plan was om woensdag te leveren, of dat schikte. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Op woensdagochtend was hij inderdaad in huis.

• Type nr : Oled55c46la

Goed geholpen en zeer scherpe prijs

Fijne ervaring. In het verleden al een Tv gekocht en nu een soundbar. Goed geholpen zoals gewoonlijk. Prijzen zijn ook zeer scherp, vandaar dat ik altijd voor A/V altijd eerst bij VonBirg ga kijken

• soort Samsung Soundbar
  • Type nr : HW-Q990D

Goede proffessionele uitleg op maat

Laatst geweest op advies van een collega en de heren hebben mij super goed geholpen perfecte service eindelijk een normale winkel die de tijd en aandacht geeft aan elke klant...

• soort Samsung QLED, Samsung QD OLED, Samsung Soundbar

Geweldige winkel

Ging voor een LG oled omdat mijn eerste ervaring met Von Burg geweldig was. Ook deze keer viel het niet tegen. Zeer vriendelijk personeel die je met alles helpen om een juiste keus te maken. Prijstechnisch absoluut de waard om eens langs te gaan. TV werd thuisbezorg en dat was zeer prettig, belde van tevoren dat ze eraan kwamen en de doos werd netjes in huis gezet. Al met al ga eerst naar Von Burg en je gaat niet verder zoeken.

• Type nr : N.v.t.

Mooie prijs,goed contact en zeer vriendelijk

Mooie prijs gekregen voor aankoop van een tv en soundbar,zeer vriendelijk geholpen en alles wordt ook nog eens in je auto geladen. Topservice

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : N.v.t.

Super goede service vriendelijke medewerkers Snelle levering

• Type nr : S90 D 83

Noordmolenstraat 43-45