Zeer goed geholpen

Gebeld voor een tv goede uitleg en de tv netjes geleverd en op afspraak

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : Samsung qled 77s95f

Super goed geholpen

Vriendelijk personeel goede communicatie behulpzaam en gaven goed advies. Helemaal tevreden met onze nieuwe tv.

• Type nr : 65oled950

Zeer goed.

Zeer goed, Behalve de bezorging was niet prettig de tijden van de bezorgdienst klopte niet, je kan bijna de hele dag thuis blijven voor de TV.

• Type nr : LG OLED55B42LA

Zeer goeie sevice en advies Goeie uitleg en hier is de klant nog klant zoals het hoort

• Type nr : 910

Gewoon goed geholpen .

Zeer goed geholpen met advies en kopen van de TV

• Type nr : LG65oledg56

Gewoon een goede zaak, die het rijden van deze afstand waard was.

Wanneer je deze winkel ziet, kun je niet begrijpen dat er zovelen in Nederland de afstand er voor over hebben gehad om er een TV te kopen. Je verwacht een enorme audio zaak met minstens drie verdiepingen, het is echter een middelgrote winkel dat volstaat met TV's. Audio apparatuur zullen ze ongetwijfeld ook verkopen. Wij kwamen voor de LG OLED en wilden hem hangen aan de muur. Ze smeerden ons geen peperdure constructie aan om hem aan de muur te hangen, maar een goedkopere was net zo goed en ruim voldoende voor de TV, die we wilden. En dat bleek. Ook allerlei dure foefjes, waren volgens hen niet nodig. Want die gebruikten ze zelf ook niet. Resultaat is een TV die vijfhonderd euro(!) goedkoper was dan bij de super electronica keten waarvan de klant zegt: "Ik ben toch niet gek?" Dus het was het ritje vanuit Lelystad meer dan waard. De Soundbar gaan we daar ook halen en de TV hangt inmiddels keurig netjes aan de muur.

Vlotte reactie op vragen

Op een prettige manier ondersteund in het maken van de keuze en uitgebreide toelichting als het gaat om prijsvorming. Voor mij duidelijk dat ik bij Von Burg goed terecht kon!

• soort Samsung QD OLED
  • Type nr : QE65S95F

Very helpful and responsive

I enquired about a product through phone and confirmed the availability. staff was warm in welcoming and explaining about the product and offering the best price on the market.

• Type nr : HW-Q990D

Goede service en extra korting bij ophalen

Snel en conform afspraak

Ik heb een tv in het weekend besteld. De eerste werkdag word ik gebeld of ik hem de volgende dag al met eigen bezorgdienst wil ontvangen. Er is precies te volgen wanneer de levering plaatsvind. Top service!

• Type nr : Oled65c5

Goede service en vriendelijk

Goede service en nakomen van afspraken en anders word je gebeld. Je weet waar je aan toe bent.

• Type nr : N.v.t.

Goede service en zeer vriendelijk personeel

Vriendelijke mensen die je goed helpen met de keuze die je maakt. De prijs van de producten is goed. De bereidheid om je te helpen je product in de auto te brengen is top.

• soort LG Soundbar
  • Type nr : N.v.t.

Goede service en snelle levering.

Hoewel prijsstelling nogal fluctueerde, toch na een prettig gesprek gekozen voor deze firma. De type keuze (LG OLED 77" G55) was voor mij gemakkelijk, aangezien hij mijn 9 jaar oude LG (Oled 77" C8) moest gaan vervangen (Het 2e scherm na 4 jaar wederom " inbrand/groene vlek problematiek) Ondanks dit vaker voorkomende probleem, blijf ik van mening dat LG OLED de mooiste beeldkwaliteit levert, helemaal nu met de introductie van de 4-laags techniek. TV werd keurig (gratis) afgeleverd in Maassluis en hangt inmiddels strak aan de wand. Helaas is dit model uitgerust met 1 tuner, dus opnemen van een programma en gelijktijdig kijken naar een ander zender is NIET mogelijk. Dat had de C8 uit 2015 wel! Dus dan maar via "uitzending gemist" alsnog kijken. Voorts is de overdadige software/mogelijkheden van deze TV voor mij/ons echt zoeken/wennen: 95% van dat alles hebben wij echt niet nodig, maar dat zal bij meerdere 75++ zo zijn. Beeld en geluid zijn voor ons PRIMA.

• Type nr : LG OLED77G55

Makkelijk bestellen tegen hele aantrekkelijke prijzen en heel vlot leveren.

• Type nr : Q990F

Heel blij mee !

Vriendelijke medewerkers die goed advies kunnen geven. Voor de laagste prijs moet je hier wezen!

• soort PHILIPS AMBILIGHT
  • Type nr : 65PUS8949/12

Topservice en goede prijs!

Zeer tevreden over de service! Ik stelde via de website een vraag over een toestel en binnen 5 minuten werd ik gebeld met het antwoord. Aan de hand daarvan ging ik over tot het bestellen via de website. En ook daarna werd ik binnen 5 minuten gebeld met de mededeling dat de bestelling goed is ontvangen en kon ik aangeven wanneer ik het geleverd wilde krijgen. Ook de levering verliep probleemloos op de afgesproken datum en tijd. Mooie aanbieding, topkwaliteit en topservice!

• soort LG OLED
  • Type nr : LG OLED EVO 55G56LS (2025)

Geweldig!

Goeie adviezen als je belt. Accuraat. Levering zoals afgesproken. Perfect. Zo weer.

• Type nr : G5. 55 evo.

Geweldig!

Snel en correct behandeld. Erg tevreden over de telefoon gesprekken. Een en al lof!

• Type nr : LG oord 77 C 56 LB AEU

Vriendelijk, goeie prijs en reageren snel

Niets op aan te merken, weer eens iets anders dan de Mediamarkt: vriendelijk, snel en de beste prijs

• Type nr : LG OLED48G5

Kennis vak zaken, vriendelijk personeel en scherpe prijzen!

Erg leuk om bij een echte winkel met deskundig personeel een televisie te kopen. De prijsstelling is bovendien erg goed. Absolute aanrader!

• Type nr : LG G5

Klantcontact zeer vlot en prettig

middags besteld volgende middag in huis

• Type nr : N.v.t.

In de ochtend besteld en volgende dag in huis

• Type nr : G5

Goedkoopste en goed

Had dit bedrijf al een paar jaar geleden op internet ontdekt. Is één van de goedkoopste winkels, en communicatie is ook prima, alleen jammer dat de tv een paar dagen 50 euro goedkoper was, maar verder prima!

• Type nr : LG g55G56LS

ik de soundbar moest aansluiten.

Goed en snel geholpen. Goed uitgelegd hoe ik de soundbar moest aansluiten

• Type nr : Hwq990d

deskundig advies

Goed bedrijf, al meerdere aankopen hier gedaan.

• soort PHILIPS AMBILIGHT

Noordmolenstraat 43-45