Zeer goede service

Hier word je nog ouderwets geholpen zeer vriendelijk en een zeer goede service en mensen die er verstand van hebben en je niet iets willen aansmeren zoals de grote bedrijven. Ik ben super tevreden en als ik in de toekomst wat nodig heb ga ik zeker weer terug. En de prijzen zijn ook zeer aantrekkelijk

• soort SONY OLED
  • Type nr : A95L 65 inch

Top service en voor een mooie prijs

Heb hier een Samsung oled tv gekocht en soundbar tegen zeer aantrekkelijke prijzen elders veel duurder!

• soort Samsung LED, Samsung Soundbar

Top zaak!!

Haal al jaren me televisies hier en altijd een goede service en de beste prijs.

• Type nr : N.v.t.

Netjes gebeld voor bezorgafspraak wanneer ze onze tv konden leveren. Volgende dag was geen probleem. Bezorger ook netjes gebeld dat hij er met een half uur zou zijn.

Fijne zaak

Fantastisch en met veel enthousiasme geholpen. Zelfs even meegeholpen om alles de auto in te tillen. Qua prijs helemaal super maar daar lijdt de service niet onder

• Type nr : Q990c

Mijn vragen werden heel snel beantwoord via de mail. Mooie soundbar besteld bij von Burg TV.

Zeer goede informatie

Wij werden erg goed geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er werd goed naar onze wensen geluisterd. En een hele mooie prijs. Hier kan je echt naar toe gaan.

Top geregeld!

TV was niet voorradig. 1 belletje en tv kon volgende dag worden bezorgd. Levering zelfs iets eerder dan opgegeven tijdstip.

• Type nr : G3 65 inch

beste ervaring in electronicawinkel

De winkel kende ik eigenlijk al jaren zonder er ooit binnen geweest te zijn. Aan de buitenkant zie je niet hoe speciaal het eigenlijk is. Bij het kopen van een nieuwe tv zag ik wat reviews en zijn allemaal goed. Dat maakt Von Burg ook helemaal waar. het is advies op maat. er is alle tijd om van alles uit te proberen. er is veel verstand van zaken. en als kers op de taart krijg je een scherpere prijs dan bij de grotere winkels. echt een aanrader dus. ik ga zeker weer terug.

• soort Samsung QLED, Samsung LED, LG OLED, LG NanoCELL, SONY OLED, SONY TRILUMINUS, Samsung Soundbar, LG Soundbar
  • Type nr : N.v.t.

Doet wat afgesproken is mbt bestelling van een tv

Ik kan alleen iets zeggen over een geplaatste bestelling. Dat ging heel snel en alles is gegaan zoals het moest gaan. Conplimenten daarvoor!

• soort Samsung QLED, Samsung LED
  • Type nr : Samsung QE55S95B OLED, dit type staat niet in bovenstaande lijst.

Super goeie service, dik tevreden!

Ze hebben verstand van zaken, en rekenen een mooie prijs!

• Type nr : Neo Qled 55 inch 2023

Ik werd netjes teruggebeld over een vraag die ik stelde

Waar vind je dat nog tijdens online shoppen, dat je persoonlijk wordt teruggebeld, top! En, een goede prijs voor de soundbar waar ik naar op zoek was. Ook na de bestelling werd ik nog een keertje gebeld of het mij uitkwam dat de soundbar de volgende dag geleverd kon worden. Ik ben meer dan tevreden!

• Type nr : HW-Q990C

Prijs en zeer snelle levering

Mijn zoon had al eens een soundbar besteld bij VON BURG TV. Naar tevredenheid. Zo dan heb ik er ook een besteld bij VON BURG TV. Super prijs afspraak. Pakket zo juist aangeleverd. Dankjewel.

• Type nr : Samsung HW-Q990C

Kom zo weer langs

Langs geweest voor een LG TV, zeer vriendelijk geholpen. Ik wilde de TV gelijk meenemen en ze hielpen ook met het inladen van de TV. Ze maken niet teveel reclame ten opzichte van de grote partijen in Nederland, maar zou zo weer langskomen. Robin

• Type nr : LG C2 65

Suuuper geholpen

Realistische verkoper geen valse belofte . Zeer duidelijk wat te verwachten van het aysteem .

• Type nr : Q990c

Al jaren klant van VON BURG. Goede Service zeer scherpe prijzen

Goede service verstand van zaken en altijd heel scherp geprijsd. Kan het iedereen aanbevelen en heb al heel wat vrienden en familie doorverwezen.

• soort SONY OLED

Klantvriendelijkheid is top

Uitstekende service en dat met een concurrerende prijs voor tv’s. Top

• Type nr : Oled55c25lb

Goede service, vriendelijk en scherpe prijs

Top jongens. Ik kom terug!

• Type nr : C2

Snel, efficiënt en goedkoop

Uitstekend!

• Type nr : LG 65 OLEG

Ik word altijd zeer correct geholpen.

Ik heb een aantal TV,s en Soundbars gekocht voor mijzelf. Ook heb ik een aantal mensen zoals familie, vrienden en kennissen van mijn ervaring met Vonburg verteld en ook zij hebben verschillende aankopen gedaan. Net als ik zijn zij zeer tevreden met Vonburg.

• soort Samsung QLED, Samsung Soundbar
  • Type nr : TV 65S95C en Soundbar Q990B

Prachtig beeld

Perfecte TV Makkelijk te bedienen, juweeltje

• Type nr : LG 55 OLED C26

Goed geholpen en hele goede prijzen

Top winkel. Super leuke prijzen en veel kennis waar een andere grote winkelketen niet tegenop kan. Hier moet je je tv en soundbar kopen. Ben ervoor naar toe gereden vanuit Soest en was het meer dan waard.

• Type nr : QE55QN93C

Alles top geregeld en prettige communicatie

Alles prima volgens afspraak afgehandeld tegen de beste prijs die ik kon vinden. Communicatie top , straight en duidelijk , met dank aan Sjaak

Zeer goed en behulpzaam

Zeer behulpzaam

• Type nr : OLED 48C35

Fijne correcte firma

Goede prijzen. Snelle levering. Contact met Vonburg erg fijn. Je wordt gebeld wanneer je je pakket ontvangen wilt. Wordt met je meegedacht. Zeer prettig ervaren.

• Type nr : N.v.t.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.