Top service!

Service bij Von Burg TV is top! Ik raad het iedereen aan om daar zijn/haar aankoop te doen.

Juiste voorlichting

Op zoek naar een nieuwe tv hier terecht gekomen. Helaas niet mogelijk om een winkel bezoek te maken. Verschillende telefoontjes verder eentje aangeschaft. Kon de tv bij een concurrent goedkoper aanschaffen maar besloten hier te kopen. Kleine winkel ondersteun ik liever dan de giganten. Na de aanschaf nog een kleine vraag, heel goed geholpen en leuk gesprek gehad.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung neo qled
  • soort Samsung QLED
  • Type nr : 55QN93A (2021)

Vanwege de winkelsluiting ( covid 19 ) alleen telefonisch en via de mail contact gehad. Zeer snel antwoord op de mail. Ook telefonisch goed geïnformeerd.

• Type nr : HWQ 800a

Goede prijs, vriendelijk, goede service

Goede prijs, vriendelijk, goede service

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv
  • Type nr : 55qn93

Eind van de middag contact gehad en afgerekend, volgende dag begin middag in huis. Top, bedankt !

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samung
  • Type nr : QE55QN95A

Fijn adres en goede seervice

bestelling gedaan voor Samsung soundbar. Voordelig en gebeld wanneer te verwachten. Vriendelijk geholpen en doet wat ze beloven. Daarnaast ook nog eens redelijk geprijsd! een echte aanrader.

Goed geadviseerd

• Type nr : 55 inch

Geen ge***, snelle omruil nadat defecte levering

Kan gebeuren dat een product (soundbar in dit geval) bij levering het niet blijkt te doen. Kon gelijk langskomen om om te ruilen. Niet moeilijk doen zoals 'we zenden het naar de reparatie afdeling'. En scherpe prijs!

• Type nr : HW-Q800A

Scherpere prijzen dan elders.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Neo Qled 65
  • Type nr : N.v.t.

Een geweldig actie prijs ben er blij mee mooie tv en mooi strak beeld en snel geleverd

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg oled

Top service!

Eerst getwijfeld om hier te bestellen aangezien ik het bedrijf niet kende, na de positieve recensies toch hier besteld. Gevraagd of de bestelling op een bepaalde dag bezorgd kon worden en dit hebben ze helemaal goed geregeld. Nog even gebeld of dit goed door was gekomen en ze stonden me vriendelijk te woord en wisten gelijk om welke bestelling het ging. Zeer postieve ervaring en ik zou hier zo weer wat bestellen!

• Type nr : QE55QN85AATXXN

Toppers!

Toppers!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Philips OLED
  • soort PHILIPS OLED
  • Type nr : 65OLED

De goedkoopste en snel geleverd

Online zag ik een uiterste scherpe actie. Ik had geen ervaring met dit bedrijf maar las goeie recensies. Vandaar de soundbar toch besteld en dit ging perfect en super snel. Ondanks de feestdagen had ik na 2 dagen al binnen en werd keurig op de hoogte gehouden via de mail.

• Type nr : HW-800a

Goede services in corana tijden

Sjaak deed goed zijn best maar had het druk met telefoon gesprekken

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung qled tv

Perfect!

Na een vraag via de mail kreeg ik al snel antwoord. Vervolgens besteld op woensdagavond en vrijdagmiddag al in huis! De doos ontvangen zonder kreukje en ook nog voor een fantastische prijs. Ik zal hier in de toekomst weer een televisie bestellen. Bedankt Von Burg!

• Type nr : OLED55A16LA

Snelle en correcte afhandeling

Goede snelle service, waarbij de prijzen ook nog eens zeer aantrekkelijk zijn.

• Type nr : QE55QN85AAT

Langdurig

Prijs kwaliteit Top NL product met NL garantie

• Welk merk product heeft u aangeschaft? TV Samsung
  • Type nr : 65

Prima geholpen

Genoeg keus en goed geholpen.

• soort LG NanoCELL

Online besteld en 2 dagen later geleverd

Top geregeld.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung TV

Zeer vriendelijk

Zeer vriendelijke verkopers, telefonisch besteld en afgehaald, en ook nog de voordeligste van heel Nederland....

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG Oled
  • Type nr : LG OLED55A16LA

Scherpste prijs, korte lijnen en prima afstemming over bezorging

Aanvankelijk nog sceptisch omdat prijs voor Samsung Neo aanmerkelijk lager was dan Mediamarkt en bang was dat het misschien nepsite betrof. Daarom even gebeld met Von Burg. Duidelijke telefonische uitleg en na vraag via e-mail ook meteen antwoord. Bezorger belde netjes voor de afleverdag en half uur voor daadwerkelijk bezorging. Keurig geregeld!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? N.v.t.
  • Type nr : N.v.t.

Uitstekende "ouderwetse" service van een "oude" Rotterdamse zaak.

Goede duidelijke uitleg. Geen onzin verhalen of verkooppraatjes. Een verademing om weer eens in zo'n winkel te komen. Aanrader, zonder twijfel.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung tv
  • Type nr : 4 4 QE55QN85AATXXN 4K

Uitstekende Service!

Een TV besteld via internet voor een hele scherpe prijs en laten bezorgen. Ik had nog een vraag via de e-mail gesteld en werd binnen een uur gebeld om toelichting te geven.

• Type nr : 55qe85qn

Top segment originele dealer beste prijs !

Inmiddels mijn 3e tv aangeschaft bij Von Burg. Weer een mooie LG oled tegen een zeer scherpe prijs. Afhaalprijzen zijn top en altijd vriendelijk!

• Type nr : LG48C1

Perfecte service

Bij een garantie afhandeling heel goed geholpen. Ze houden je netjes op de hoogte en communiceren op tijd.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG Soundbar DSNN11RG

Noordmolenstraat 43-45