Fantastisch geholpen door verkoper met kennis en ervaring. Goeie adviezen en vooral niet pushy. Tv werd direct thuis afgeleverd en naar boven gebracht. Heel tevreden
Deskundige begeleiding en uitleg, zeer schappelijke prijs voor levering in België (in combinatie met aankoopprijs nog steeds goedkoper dan de bekende Nederlandse webwinkels met gratis verzending).
Soepel aankoopproces en telefonisch advies. Snellere levering en beste prijs die ik kon vinden. Al onze 2e TV van Von Burg. De andere (LG Oled) zijn we ook nog steeds erg tevreden over en het aankoopproces was destijds dezelfde ervaring.
Ik heb hier mijn Panasonic tv gekocht. Overal op internet prijzen vergelijkt en Radio Von Burg kwam als goedkoopste uit. Omdat een klein winkel is en voor mij onbekend, dacht vanwege lage prijs eerst bellen om te vragen of geïmporteerde, show of geretourneerde modellen waren maar nee, gewoon netjes nieuwe tv's bedoeld voor Nederlandse markt. Direct besteld. De dag daarna, zoals afgesproken thuis geleverd door Von Burg zelf. Werd zelf van tevoren gebeld door Von Burg ( Hamid ) voordat ze gingen vertrekken vanuit Rotterdam. Een klein winkel met goede service en zeer vriendelijke mensen. Volgende keer wordt het eerst bij Radio Von Burg kijken als ik ooit weer een nieuwe tv koop!
Erg goed geholpen voor een nieuwe tv. En een scherpe prijs, helpen met inladen in de auto, heel fijn! Een dure audio quest kabel aansmeren had me dan weer niet gehoeven, maar hoort er ook weer een beetje bij... ;-)
Heb al meerdere keren een tv gekocht bij deze winkel word altijd prettig geholpen en service is ook prima uitleg is altijd duidelijk en goed. Is echt een aanrader
Prima winkel (klein) en zeer vriendelijk personeel. Fijn geholpen aanrader.
Wij hebben een nieuwe televisie gekocht en hebben prima advies gekregen. Niet alleen wat goed is aan deze televisie, maar ook waarom wij (in onze situatie) een andere (duurdere) niet moesten nemen. Televisie stond op voorraad en konden we gelijk meenemen! Dit alles voor een uitstekende prijs!
Al heel wat jaren klant en blijf altijd terugkomen. Zelfs nu ik in Zuid Limburg woon kom ik speciaal naar Radio von Burg rijden
De mannen van Von burg zijn echte vak mensen. Kennis van zaken en eerlijk. De nazorg was helemaal top en kijk tegenwoordig zalig naar een leuke tv van von burg
Gewoon een eerlijke goede zaak die service en goed advies hoog in het vaandel hebben staan
Deze LG OLED al 2 jaar in mijn hoofd en eindelijk - ongezien - telefonisch besteld. Dankzij de installatie door Mehmet en Akram én hun rustige, duidelijke en uitgebreide uitleg over het functioneren TV etc. helemaal tevreden. Ik ben al járen trouwe klant van Radio von Burg en daarvoor in (helaas) ver verleden al van Elektrorama: de vader van de eigenaar Radio von Burg. Ook al ben ik " aangetrouwde" familie mijn recensie is oprecht.
Mooie televisie, voldoet volledig aan mijn verwachting. Alle functionaliteit werkt prima. vooral de snel keuze functie is erg handig.
snel geregeld voor een mooie prijs
Klein maar goede winkel met deskundig advies goede prijs kwaliteit verhouding en het belang van de klant staat centraal zonder iets op te dringen of te beïnvloeden. Kortom aanrader voor aanschaf van je tv
Onwijs leuke zaak met leuk personeel, echt een aanrader!
2 keer een tv besteld en zelfde dag nog geleverd gekregen ..yopp
goed bedrijf goede service koop al jaren mijn televisie bij von burg
altijd goed en eerlijk advies en de klant is hier echt nog koning !!! is al de 4e tv die ik hier heb gekocht !!!!!!!!
Al jaren klant, altijd top service van al de verkopers. In het bijzonder Mehmet, weet wat hij verkoopt en denkt mee met de klant!
Snel besteld, prima prijs en goede service!
Het is prettiger te kopen bij de lokale middenstander in deze tijd. Qua aanschafprijs zeker niet de duurste. Duidelijke en goede afspraak kunnen maken. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Zie hierboven
Gebeld direct geleverd binnen 2 uur
Elke keer goed geholpen, er word echt moeite gedaan om de klant te helpen. Hele goede prijzen en service.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam