Super service vriendelijk denken met je mee en nemen de tijd voor je en zeer scherpe prijzen.
Een zeer vriendelijke verkoper die de afspraken ook nakomt. En een geweldige aanbieding.
Een aanrader!
Deze winkel bestaat al lang en ik begrijp waarom. Zeer goed en uitgebreid advies, echte vakmannen. Daarbij ontzettend scherpe prijzen. Het is geen grote keten, ze nemen tijd voor de klant en weten waar ze over praten. Een hele mooie winkel waarvan ik hoop dat deze nog lang mag bestaan!
Goede prijs, en alle tijd om vragen te beantwoorden.
I was doubtful of small stores for TV's purchases as it would be more difficult to deal with in case of warranty issues. Immediately after talking with the employees at Von Burg TV, I was convinced about shopping here. Good prices, honest people and an authorized LG retailer (so warranty claims would be no problem). FYI, employees here actually know their products...looking at you Mediamarkt, you must learn from this shop.
Snel geleverd netjes factuur in de mail
Ze deden alles mogelijk om mij een mooie tv ervaring te bieden, zelfs direct omruilen toen ie het niet deed, top
Geduldige en Geweldige behulpzame verkopers
Netjes en vriendelijk geholpen met vragen. Uiteindelijk tv gekocht voor een goede prijs en zelfs geholpen met de tv naar de auto brengen. Kan de winkel absoluut aanbevelen.
Snel geholpen door Von Burg en een goede deal over de telefoon gehad voor mijn TV. Maandagavond na 11 uur besteld en ik werd dinsdagochtend gebeld dat ze hem die dag nog konden leveren. Uiteindelijk binnen 12u na bestellen mijn TV ontvangen. Heren hebben hem ook netjes boven gebracht.
Sinds gisteren een tv daar gekocht ( via internet op dit bedrijf gekomen ) en wat ben ik tevreden zeg. Service is goed, ze leggen alles goed uit en nemen de tijd voor je. En ze zijn echt de goedkoopste!
Na telefonisch contact zeer goed geholpen en een nette aanbieding gekregen. Daarna is de tv snel geleverd. Zeer tevreden
Erg vriendelijk personeel en geweldige service.
Uitstekend geholpen en een goede deal!
Makkelijk contact via de telefoon en er werd meegeholpen de tv in de auto te zetten.
Ik heb een contactformulier ingevuld, dit was op zondagmiddag. Toen ik op maandag net na opening de winkel in kwam waren ze me net antwoord aan het geven. Niet meer nodig dus. Netjes voorzien van de informatie waar ik om gevraagd heb, had al de nodige research gedaan online. Na aankoop werd er keurig meegelopen naar mijn auto en geholpen met inladen. Nogmaals bedankt.
Laagste prijs en dezelfde dag geleverd.
Uitstekende service en ook de beste prijs !
Op een deskundige manier geholpen door de verkoper
Vanaf mijn eerste contact (telefoontje) is het altijd heel klantvriendelijk en professioneel gegaan. Ook komen ze met aantrekkelijke prijzen en deals. Nadat de levering iets vertraagd was (kon niets aan gedaan worden), alsnog snel geholpen.
Inmiddels mijn derde tv bij VON BURG TV. Hier nemen ze de tijd voor je als je vragen hebt. Prima geholpen en de volgende dag mijn TV in huis
Op basis van de vele goede reviews contact opgenomen met Von Burg voor de aanschaf van een Panasonic Oled TV. Uitstekend geholpen en dat ook nog voor de laagste prijs. Wat een verademing vergeleken met de grote winkelketens. Absoluut een aanrader!
Recent mijn 3e Sony TV gekocht bij Vonburg, altijd een goed advies en perfecte service! Deze keer perfect geholpen door Mehmet, vakman met veel kennis. De TV is thuis bezorgd, opgehangen en geïnstalleerd alles keurig volgens afspraak. Absolute aanrader!!
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam