Snelle en goede service

Binnen 24 uur de tv in de woonkamer. Goede service, aardige mensen.

Super bezorging

Na 1 telefoontje in de ochtend had ik mijn tv 2uur later thuis voor een scherpe prijs.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? 65Q90T
  • Type nr : 65Q90T

Top zaak , hebben er verstand van.

Top zaak , hebben er verstand van.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Panasonic
  • soort PANASONIC OLED
  • Type nr : 223674

Klasse en is ook nog de goedkoopste.

Zeer goede service ik werd zelfs gebeld toen de verkoper zag dat de bestelling niet was bezorgd. De bestelling is toen de volgende dag bezorgd.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung Soundbar
  • Type nr : HW-Q950T

Uitstekende service

Goed geholpen, advies op maat

snel geregeld

goeie prijs en service

• Welk merk product heeft u aangeschaft? tv
  • Type nr : q Q90T

Top service en prima prijs voor hoge segment tv's.

In de afgelopen 6 jaar 2x een tv gekocht voor een prima prijs en met een top service bij Radio Von Burg. 24 december in de ochtend gebeld voor een 65 inch LG CX, paar uur later geleverd zodat wij met kerst nog konden genieten van onze nieuwe tv. Al met al prima service.

• Type nr : OLED65CX6LA

Goede service en betrouwbaar

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung soundbar
  • Type nr : Q950T

Klantvriendelijk en meedenkend.

Twee dagen later dan toegezegd de TV ontvangen, maar gezien de drukte t.a.v. de feestdagen en tussenliggend weekeinde wel te begrijpen. Kabels de ene dag besteld, en zoals beloofd de volgende dag in huis. Ik kende VON BURG totaal niet, maar via mijn buurman en zijn halve familie die goede ervaringen hebben met dit bedrijf, besloten om hier mijn TV aan te schaffen. Mijn vrouw en ik zijn heel blij met onze hier gekochte TV. Voor ons is in de toekomst de keuze niet zo moeilijk meer. Bij leven en welzijn bestellen wij in de toekomst hier onze spullen.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony TV
  • Type nr : KD65AG9BAEP

Hele fijne winkel!

Ik heb hier mijn LG tv gekocht met veel korting en is de dag erna thuis geleverd door VON Burg zelf. Geen DHL een Postnl. Zoals afgesproken mooi op tijd binnen. Volgende keer wordt het weer VON Burg als ik ooit weer een nieuwe tv koop!

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Snel geleverd voor een scherpe prijs

• Welk merk product heeft u aangeschaft? N.v.t.
  • Type nr : 55Q90T

Uitstekende service!

Samsung 65Q90T online besteld en 2 uur later werd de TV al thuis bezorgd. Uitstekende service en ook telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan!

• Type nr : 65Q90T

Perfecte levering van een perfect product voor een perfecte prijs!

Vanwege de lockdown op de website van Von Burg een Samsung smart tv besteld. Von Burg had de beste prijs van alle webshops en de volgende dag werd de tv netjes thuis bezorgd. Kortom alles perfect geregeld!

• Type nr : The Frame

Zeer tevreden, Vriendelijk, behulpzaam, snelle levering van het product.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Zie product keuze hieronder omschreven.
  • Type nr : N.v.t.

TOP! Snelle reactie, goede afspraken, flexibel, klantvriendelijk!

Uitstekend geholpen, zowel qua klant vriendelijkheid als qua afspraken. En een prima product in het assortiment ;)!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Audioquest

Top winkel

Heel goed geholpen top tv winkel

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv
  • Type nr : QE65Q77T

Uitstekende service !

Direct antwoord op mijn gestuurde mails . De levering gebeurt perfect en zoals vooraf vastgelegd. Correcte prijs !

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Televisie
  • Type nr : LG oled65GX6la

Super !!

Gebeld…. Op voorraad Kopen….. Bezorgd Supervriendelijk en doen wat ze beloven.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Televisie
  • Type nr : 55GX

Goede prijs/kwaliteit/service verhouding

Goed advies bij aanschaf nieuwe televisie. Goede prijs gekregen, vlot en probleemloos geleverd. Absoluut een aanrader.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony
  • Type nr : KD65AG89

Snel en goedkoop

Samsung soundbar gekocht, goedkoopste van internet. Besteld en zelf afgehaald in Rotterdam. Top!

• Type nr : Q 950T

goede snelle service. Prima adres (prijs was ook aantrekkelijk)

• Welk merk product heeft u aangeschaft? tv
  • Type nr : 55GX

Wederom heel prettig geholpen!

Vriendelijke bediening en scherpe prijsstelling!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony
  • Type nr : K55

zeer ervaren mensen en weten wat ze verkopen

wij werden perfect geholpen door het persooneel zeer vakbekwamen mensen

• Welk merk product heeft u aangeschaft? sa

Wat een geweldige service 10/10

Ik had problemen met een Sony tv, Sony wilde hem na een reparatie omruilen tegen een exact dezelfde type, ik wilde dit niet maar had geen andere keuze, tot Sjaak en Akram voor mij in de bres zijn gesprongen. Dankzij deze toppers heb ik mijn televisie kunnen omruilen tegen een ander merk. Ik ben echt super goed geholpen en iedereen die een goeie tv voor de scherpste prijs zoekt, met een nog betere service zoekt... zoek niet verder, je bent er al ;)

• Type nr : 65CX

Scherpen prijs en geweldige service

Niet alleen verkoopt von burg voor een scherpe prijs maar ze weten het ook te combineren met geweldige service. Ik kocht een LG Oled tv en soundbar. Na het uitpakken bleek de soundbar defect. Binnen 2 uur nadat ik dit gemeld had stond men voor de deur om een nieuw exemplaar te leveren wat gelukkig wel prima werkte. En de combinatie, door hen geadviseerd, geeft een geweldige beleving. Schitterende beelden gecombineerd met een geweldig geluid. Ik kan iedereen aanraden met dit bedrijf zaken te doen.

• Type nr : 55cx6a

Noordmolenstraat 43-45