Korting bij afhalen is in corona tijd wellicht minder handig ...
Veel tijd voor goede uitleg. Eerlijk advies en goede prijs. Kortom zeker een aanrader
Wist wat ik wou, dus geen gedoe. Gaan vragen of ze het model dat ik wou hadden en een prima antwoord. Netjes geholpen om de tv in de auto te plaatsen. Had de tv nergens goedkoper gevonden. Zeker aan te raden deze zaak. Heb het stiekem al aan andere aangeraden en die zijn ook heel tevreden.
zeer snel geleverd en produkt was precies zo als beloofd
Prijs-kwaliteitverhouding van deze winkel is prima. Het personeel is vriendelijk.. Gebeld woensdag en wilde zaterdag de TV ophalen, die stond klaar.... Dit is de 2de TV die ik bij Von burgt heb gekocht. TV hangt nu aan de muur en beeld is prachtig...
Goed voor elkaar
Makkelijk bestellen via de site. In het weekend besteld vanwege black friday, werd half uur na m'n bestelling gebeld of zondag leveren ook goed was. Zondag is goede staat geleverd!
Alles werd goed uitgelegd en zeer tevreden ermee
Goede service en een duidelijke uitleg over de oled tv van Lg 55 inch❗️ Na thuiskomst beetje geschrokken over de afmeting van de tv . Maar bij von burg geen probleem. Binnen een paar uurtjes een 48 inch paste beter bij onze meubels en interieur. Voor een goede prijs uiteraard.
Goed geholpen, erg blij me de service.
Contact, informatie en levering uitstekend geregeld
Vriendelijk, snel en mega goede prijzen
Telefonisch contact was prima. Prijs erg goed. Wat ik vooral daarnaast prettig vond is dat ze ook nog de tijd namen om het één en ander uit te leggen incl garantie binnen de 14 dagen. Dus aanrader!
Telefonisch zeer vriendelijk te woord gestaan, waarbij het mogelijk was de tv te reserveren. Bij ophalen werd ik vriendelijk en snel geholpen. Prijzen zijn verder prima en onderhandelbaar. Ga zo door.
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid na problemen met tv. Prima opgelost. Ben zeer tevreden
Vriendelijk te woord gestaan, netjes geholpen en gemaakte afspraken nagekomen
Koop hier al jaren mijn tv's, veel goedkoper dan bv. een mediamarkt en ook nog eens veel klantvriendelijker.
Super service, winkel zelf is zeer goed et bereiken, en de beste prijs vergeleken met de concurrenten.
Een prima winkel in Rotterdam,goede vertegenwoordigers met een scherpe prijs "TOP bedankt :)
Was al een tijdje op zoek naar deze OLED, echter de prijs was nog aan de hoge kant. In het verleden eerder zaken gedaan vandaar prijsopgave opgevraagd. Prijs was zeer interessant en de verwachtte levertijd ook. Von Burg komt zijn afspraken na en heeft kennis van zaken.
Deze winkel geeft fantastische concurrerende prijzen met alle grote webwinkels. En een meer dan uitstekende service. Daarnaast verstand van zaken. Dus alles wat ik wens in een winkel bieden zij! Dankjewel daarvoor. Gr
Goed geholpen, hebben er veel verstand van, en kunnen je daarom goed voorlichten. Naar mijn mening iets te amicaal.
Helder en duidelijke uitleg
Super geholpen en de medewerkers wisten waar ze het over hadden (geen onzin advies en verkooppraat als bij MediaM - BCC enz
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam