Prima verkoopservice

Uitgebreid geïnformeerd. Binnenkort toch contact met ze opnemen omdat de TV niet altijd goed werkt.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Panasonic oled
  • soort PANASONIC OLED
  • Type nr : HZW1004

super

na een defect met onze oled tv, welke buiten de garantie van 24 mnd viel, een uitermate goede service aangeboden gekregen, dank je wel

• Welk merk product heeft u aangeschaft? tv
  • Type nr : N.v.t.

Zeer goede prijs en prima service

Gevraagd naar de ophaalprijs voor een Qled TV in combinatie met een soundbar. Ik kwam honderden euro’s goedkoper uit dan Media-Markt of andere aanbieders. Daarnaast loopt er ook een Cashback actie van Samsung. Ze hadden het op voorraad en ik kon het de dag erna ophalen. Ben helemaal tevreden!!!

• Type nr : QE55Q95T

Deskundig advies

Leuke winkel met alle elektronica wat je maar wilt hebben. Kundige verkoper met verstand van zijn handel. Jammer dat het een eindje rijden is, maar de prijs compenseert dat dan weer. Een aanrader hier je bruingoed te kopen.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung harman kardon
  • Type nr : HW-Q90R

Top uitleg

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung sounbar
  • Type nr : N.v.t.

Wat een fantastische service.

Eigenlijk zou iedere Rotterdammer bij Vonburg moeten kopen.

• Type nr : HW-Q950T

Professionele mensen ,netjes geïnstalleerd

Prettig

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LF
  • Type nr : N.v.t.

Perfect advies van de keuze van mijn tv

Wou graag een advies over een advies over een 55 inch of een 65 inch tv kreeg een eerlijk en antwoord. Goede keuze ! Perfect tv oled echt super

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg oled
  • Type nr : Lg 55 cx6la

Geweldige service

Vriendelijk, behulpzaam in 1 woord geweldig. Telefonisch besteld en laten reserveren wat geen probleem was.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG oled 65 inch
  • Type nr : 65B9SLA

Goed geholpen

Vriendelijk en deskundig personeel

• Welk merk product heeft u aangeschaft? TV
  • soort SONY OLED
  • Type nr : Sony KD65AG9

Ervaring en eerlijkheid

Super uitleg van een meer dan ervaren team. Beproefde kwaliteit met een To The point uitleg. Prijs is geen issue dus luister, ervaar en doe je aankoop. Familie ervaring in absolute opvoeding ten top. Koop!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony
  • soort SONY OLED
  • Type nr : KD55A89

Speciaalzaken: ze bestaan nog!

Wat een verademing tussen al de mediamarkten, bcc's etc. Een geweldige kleine speciaalzaak met kennis van zaken! Zeer veel tv's live te zien en ruimte om uit te testen. Als klap op de vuurpijl prijzen die scherper zijn dan de groote retailers. Echt uitstekend geholpen. Complimenten!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG
  • Type nr : 65cx6la

product goed

de levering was dramatisch, ook communicatie is niet denderend , als jezelf geen actie neemt vraag ik mij af of het wel goed komt.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? lg

vriendelijk

• Welk merk product heeft u aangeschaft? samsung
  • Type nr : QE65Q800TAL

Zeer goed geholpen.

Personeel met bijzonder goede kennis van zaken.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Philips
  • soort PHILIPS OLED
  • Type nr : 55OLED934

Deskundig en meedenkend

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg cx

Fantastisch geholpen

Beste prijs die je kan vinden.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung Led TV
  • Type nr : Q95T

Super betrouwbaar snel en goedkoop

Echt goede ervaringen gehad met deze winkel. Professioneel snel en goedkoop. Zo zou ik deze winkel het best kunnen omschrijven. Wat ze beloven komen ze altijd na. Chapeau!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG
  • Type nr : Lg oled 65cx

Hoog niveau service

Zeer Goede ervaring

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv

Snelle nette aflevering

De eerste keer bestelt bij von burg Vanwege de scherpe prijzen Kan niet anders zeggen dan dat het zeer professioneel is en zeer nette en snelle levering aan huis !

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung soundbar
  • Type nr : Hwq-90-r

Goed geregeld

Tv gekocht was na 3 jaar kapot kan gebeuren alles geregeld met LG en Von Burg TV een redelijk bedrag terug gekregen uit een coulanceregeling Nieuwe gekocht.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg
  • Type nr : N.v.t.

Beste tv’s beste service goeie prijs

Top. Tv is bezorgd en neergezet

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony
  • soort SONY TRILUMINUS
  • Type nr : Fgh95

Snel en vakkundig geholpen.

koop lokaal

• soort Samsung LED
  • Type nr : 1200

Vanaf eerste moment in de winkel t/m plaatsing een zeer goed gevoel aan overgehouden!

Deskundig, vriendelijk en een goede prijs!!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LGoled55cx6la icm JBL 9.1
  • Type nr : LGoled55cx6la

Prijs, kwaliteit, service en klantvriendelijkheid is dik in orde.

Als kritische consument online aan het zoeken geweest naar de voor mij perfecte TV en Soundbar. Daarnaast natuurlijk ook gezocht naar de laagste prijs van hetgeen ik wilde hebben. Kwam terecht op de site van Von Burg TV. Na gebeld te hebben naar Rotterdam gereden. Niet al te grote winkel maar helemaal vol met alles wat er momenteel op TV gebied verkrijgbaar is van de bekende merken. Adviesgesprek met verkoper (Mehmet) was plezierig, rustig, echt adviserend, met goede uitleg en nooit pushen of haasten. Koffie erbij. Helemaal goed. Twee dagen na aankoop teruggeweest omdat ik een klein probleempje met de TV had. TV is direct en zonder gedoe netjes omgeruild voor een ander nieuw toestel. Superservice dus.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung 65" QLED
  • Type nr : QE65Q95TA