Zeer klantvriendelijke medewerker die ons te woord stond

Verkoper heeft ons zeer uitgebreid alles uitgelegd, stap voor stap door het tv menu. Vervolgens kon ik te aller tijde bellen of langskomen als er problemen zou zijn met instellingen of andere uitdagingen. Zeer vriendelijk en aan te raden om uw tv hier te komen en niet bij de grote verkooppunten waar enkel tot aankoop een service is en daarna kennen ze u niet. Hij is bovendien de goedkoopste op site.

Snel duidelijk en betrouwbaar

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv

😁👍

Prima service. Niks mis mee

Fijn en snel geholpen.

• soort OLED

Prima service, goed advies. Tv stond al netjes klaar . Hielp met in auto leggen .After sales ook goed nam zelf actie om te bellen en zaken uit te leggen. Echt een fijne winkel

• soort OLED

Tv besteld en zelf opgehaald. Service is goed , geen enkel minpunt te bekennen.

UITSTEKEND!!

Ik was mijzelf aan het oriënteren mbt een goede TV. Had al een aantal bedrijven gebeld maar waren een beetje kort af en moest maar langs komen. Toen ik Von Burg TV belde was dit geheel anders. Ik werd echt heel erg vriendelijk te woord gestaan en geïnformeerd. Er werd echt tijd voor mij genomen en geluisterd naar wat ik wilde. Als ik daarna nog een paar keer belde werd ik ook heel vriendelijk te woord gestaan. Dit is echt geweldig en zeldzaam tegenwoordig. Dit is ECHT hun kracht!! EN dan de aftersale, ook net zo. Ik ben ECHT DIK tevreden en kan iedereen VON BURG TV aanbevelen! Wat een know how, service en vriendelijkheid! Echt top bedrijf! Dank je wel!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? TV

Nette service

Na mijn bestelling en een telefoontje stond mijn bestelde artikel klaar. Ik was even in mijn eentje gekomen maar de heren hielpen mij even netjes mee het bestelde naar en inde auto te brengen. Bon kwam netjes via de mail en nog een op papier meegekregen. Al met al alles netjes geregeld. Nette service en een mooie prijs.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung
  • soort q-led

Goede uitleg en perfect geadviseerd

Zeer prettige winkel en fijn geholpen De service is top.

Klantvriendelijk bedrijf

Een winkel waar de klant nog koning is. Helpen om de gekochte tv in de auto te krijgen, touwtje halen om de klep dicht te krijgen. Ondanks dat de auto een straat verder geparkeerd stond

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony

Fantastisch!

De monteur kwam iets later dan afgesproken, gereedschap werd uitgeladen. We hebben een soort werkbespreking gehouden, wat de wensen waren e.d. vervolgens heeft de monteur vastgesteld dat de kabels niet van goede kwaliteit waren, dus daar kwamen nieuwe voor. Om het geluid van de TV op de externe speakers was er een convertor nodig, die analoog naar digitaal omzet (of andersom) Na montage werd de werking van de TV en de andere apparatuur op zeer duidelijke wijze uitgelegd. De monteur werkte uiterst zorgvuldig en netjes, hij wist waar hij mee bezig was! Het was een klus van bijna 3 uur maar toen was het helemaal naar wens. Hulde aan de monteur van VON BURG TV

• soort OLED

Uitstekende service, aardig personeel en goed advies!

Snelle en uitstekende service, goede prijs en hielpen zelfs met naar de auto dragen. Echt top!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony
  • soort OLED

Zeer goede service. Snelle verzending.

Zeer goede service, snelle verzending.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? N.v.t.
  • soort N.v.t.

Prima ervaring. Hulpvaardig en vriendelijk personeel.

Bij het ophalen van de tv werd ik goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Medewerker hielp ook mee de enorme doos in mijn auto te krijgen. Prima zaak. Niks mis mee

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Panasonic

zeer goed

zeer vriendelijk. Alles netjes geregeld en een zeer goede prijs.

• soort q-led

Officiele toestellen van de NL importeurs voor sterke prijzen, aanrader!!

Enkele weken geleden na divers online speurwerk gebeld of ze een Panasonic 55GZW1004 konden leveren. ( eerst gevraagd naar het type uit de 1500 serie maar deze blijkt alleen te leveren door de grotere ketens.) De 1004 kon worden geleverd en voor een zeer goede prijs ( deze prijs niet online kunnen vinden en dat in de Black Friday week!!) Door de lopende Panasonic aktie krijg ik ook nog een cashback van €200, dus helemaal top. De dag erna werd ik aan het eind van de dag gebeld dat het toestel al binnen was. De dag daarna zijn we het toestel gaan ophalen en heb ik er ook nog een Audioquest HDMI kabel bijgekocht voor een mooie prijs. ( dit op eigen verzoek, dus geen aansmeren) Vind het bijzonder dat ze dit kwaliteitsmerk kabels verkopen, is vaak goedkoop bulkgoed. Met de nieuwe Ziggo Next decoder is het beeld helemaal top. Ik was al een keer eerder bij ze geweest toen ik met mijn buurman een LG E7 ging halen, hij had de zaak toen online ontdekt. Vriendelijk personeel met kennis van zaken. Alleen het kopje koffie gemist welke ik in andere recensies genoemd zie worden. Had wel lekker geweest voor onze Purmerend - Rotterdam reis vv. (-;

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Panasonic

weer zeer deskundig advies

Deskundig advies en ween goede prijs.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? samsung

Fantastisch geholpen

Super geholpen in de winkel. Ik kan von burg zeker adviseren.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung

Snel en goed geholpen

Telefonisch gebeld voor product, goed geholp en. In de winkel ook goed geholpen medewerker was heel behulpzaam.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung soundbar
  • soort N.v.t.

Service top

Aardige en vriendelijke verkoper, service is dan ook top. Daarnaast zijn er ook nog zeer aantrekkelijke prijzen

• soort OLED

Pertect geholpen, zeer goed prijs

Perfect geholpen en zeer goede prijs

• soort OLED

De beste prijs tijdens "black friday" wie had dat gedacht?

Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Goede service met vriendelijk klantvriendelijk personeel.

• soort OLED

Makkelijk, goed prijs, prima communicatie en service

Via internet besteld en netjes gebeld wanneer de TV afgeleverd ging worden.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? samsung
  • soort q-led

Zeer klant vriendelijk en deskundig advies

We zochten al lang een 75 inch TV maar konden dat nergens goed vergelijken. Bij Von Burg krijg je een deskundig advies en een zeer scherp prijs, te vergelijken met een web winkel maar met de directe contact en advies die je online mist! In een woord TOP!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv

prima,en vriendelijk

zeer goed , ze weten wat ze verkopen , en geven degelijke info.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? panasonic tv

Noordmolenstraat 43-45

3035 RE Rotterdam