Goed snel en goedkoop

Na veel zoeken bleek VonBurg toch echt het goedkoopst. Zelfs al moest ik vanuit Nijmegen komen. Ik kreeg koffie bij ontvangst en de tv stond netjes voor me klaar. Top service

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Philips 55oled574

Geweldig!

LG Oled55c9pla NL-model besteld voor de laagste prijs op vrijdag 20 februari 2020. Ondanks carnaval toch reeds de volgende dag vanuit Den Bosch geleverd. Von Burg staat ook op de LG-Benelux site onder "Waar te koop?" Dit i.t.t. andere laagste prijs adverteeerders, die vaak buitenlandse modellen leveren, die niet Ziggo gecertificeerd zijn en ook niet onder de LG NL garantie vallen. Tot nu toe zeer tevreden.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG
  • soort OLED

Een zaak die weet waar ze het over hebben!

Ik kom hier al jarenlang. Voor alle familieleden en vrienden raad ik deze zaak aan, Reden hiervoor is dat ze klein zijn. Ze kennen de klanten. En geven de aandacht die je nodig hebt. Verder zijn ze eerlijk wat betreft de televisie die ze je adviseren. Prijs technisch gezien, kan je zoeken zoveel je wilt, Goedkoper ga je niet vinden.

• soort q-led

een aanrader voor iedereen

supersnelle bezorging, superlage prijzen, supergoede telefonische adviezen, kortom een superaanrader voor iedereen

• Welk merk product heeft u aangeschaft? sony tv
  • soort OLED

klantvriendelijk en kennis van zaken

heldere uitleg in de winkel over de verschillende televisies, vriendelijke prijzen tov de concurrenten, bezorgen ophangen en installeren verliep soepel, fijne zaak waar men nog de tijd neemt voor de klanten

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG

Top info.

Contacten via de mail en top informatie ontvangen. Tweede tv gekocht binnen drie maanden. Grote tv en nav zeer goede prijs en behandeling ook kleinere tweede tv gekocht. Snel geleverd voor goede prijs. Bedankt voor top info en service.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung tv

Vriendelijk, betrouwbaar, servicegericht

Komt afspraken na, goeie koffie, goed advies

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Panasonic LED tv
  • soort N.v.t.

Uitstekende service en advies Goede prijs kwaliteit verhouding

Betrouwbaar

• Welk merk product heeft u aangeschaft? TV

Goede informatie, prima aanbiedingen

Goede informatie, vriendelijk personeel, prima aanbiedingen. Voor herhaling vatbaar.

heel veel tevreden

alles prima!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? 55OLED854
  • soort OLED

Erg kundige en vriendelijke verkopers. Zeer scherpe prijzen..Top..

• soort OLED

Fijne prijzen en goede service

Vergelijkbarere prijzen hebben ze niet, omdat ze betaalbare en goedkope prijzen hebben. De service is snel eN goed, Dus zeker een aanrader,

• soort OLED

Professioneel, kundig en behulpzaam en laagste in prijs

Professioneel en kundig advies. Ik twijfelde in eerste instantie of het geen parallele (grijze) import betrof i.v.m. de zeer aantrekkelijke prijs maar daar was hier geen sprake van. (PLA- P vermelding op tv/doos staat voor Europa/Nederland). Men is officieel dealer van LG. Tot slot heeft men de tv in mijn auto geplaatst.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG tv

Ouderwets goed geholpen

Nog een winkel waar men verstand heeft van de televisie. Ouderwets goed geholpen. Heel veel duidelijke informatie gekregen.

Goede service. Top.

Goede service en klantgericht.

• soort OLED

Prettig geholpen en goed adfies

• Welk merk product heeft u aangeschaft? N.v.t.
  • soort q-led

Uitstekende prijs en service

Buiten de track en tracé werd ik op de dag van de bestelling al telefonisch geïnformeerd dat de tv de volgende dag in de middag zou worden aflevering. Half uur voor aflevering ook nog gebeld door de transporteur.

netjes geleverd

dacht dat hij groter zou zijn ,maar voor me kleindochter groot genoeg dank jullie wel voor de snelle en nette levering

• Welk merk product heeft u aangeschaft? lcd tv
  • soort N.v.t.

Telefonische bestelling van Lg oled,super vriendelijk te woord gestaan,mooie korting gekregen en de volgende dag in huis! Zo hoort het,helemaal top!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg oled65c9pla
  • soort OLED

Goed en vakkundig geholpen.

Eerlijk advies en geduldig, niet aandringen.

Goede prijs/prestatie verhouding

De goedkoopste prijs en goed en snel geleverd

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Soundbar atmos
  • soort N.v.t.

Uitgebreide persoonlijke service. Veel kennis over de producten, en de beste prijs op de markt. Zeker aan te raden!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG OLED55C9
  • soort OLED

Super zaak met eerlijk advies

Voor de derde keer hier een tv gekocht. Ik wilde er nog een soundbar bij kopen maar dat was volgens de verkoper niet nodig. De tv paste net niet in de auto, maar een klein stukje van de doos afhalen bracht uitkomst. Geweldige service en eerlijk advies.

Goed geholpen, Vriendelijke verkopen akram

Noordmolenstraat 43-45