Top bedrijf!

Scherpe prijs. Voelt goed! Was voor mij de moeite waard om er heen te rijden.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? TV

Goed advies, laagste prijs

Voor de 2e keer bij Von Burg een tv gekocht. Goed advies en altijd de laagste prijs. Aanrader.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung

Uitstekend geholpen

Wij zijn uitstekend geholpen door vriendelijke medewerkers bij Von Burg

Topzaak

Goed en eerlijk advies. Verkoper heeft verstand van zaken en denkt goed mee.

• soort OLED

Ze zijn er nog, hier ben ik echt belangrijk als klant!

Deze kleine zelfstandige is een verademing. Met gedegen product kennis en persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen en budget wordt je serieus genomen. Daarbij is de prijsstelling ook nog eens gunstiger dan bij grotere electronica (web)winkels. Ik heb hier een sony oled tv gekocht en het is een geweldige kijk- en luisterervaring. Bedankt Von Burg!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony bravia

Formidabel!!!

Via cashback actie van SONY gezocht naar deelnemende verkoopkanalen. Zo uitgekomen bij Von Burg TV. Op de website zag ik veruit de laagste prijs voor de SONY AG9 oled tv. Naar de winkel gebeld en daaruit bleek dat in november dit model een kortingsactie had en bij afhalen in de winkel er nog eens voordeliger op werd. Daar kwam dan ook nog eens de cashback actie van SONY zelf bovenop. De tv gereserveerd en de volgende dag opgehaald. Prima service en alles volgens afspraak.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? SONY AG9 55"

Top geholpen πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

Buitengewoon πŸ‘πŸ»

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung

Goede zaak

Goede zaak en personeel wat weet wat ze zeggen

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg tv
  • soort OLED

Zeer klantvriendelijk, vakkundig personeel. Zeer behulpzaam en het meer dan waard om 110 kilometer om te rijden. Daarnaast ook de goedkoopste.

Perfecte levering en prijskwaliteit

Zaterdag gebeld mbt info over toestel en prijs, zondag besteld en als afgesproken diezelfde donderdag in huis.

• soort OLED

Men zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen

Vanuit Friesland middels mail alles geregeld en de volgende dag het bestelde in huis. Hiervoor ook al een aantal malen vrienden en bekenden naar hun verwezen en allemaal top geholpen. Mannen hou dit vol. Gr.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung tv

Eerlijk en professioneel

Werd snel geholpen en legden het verschil van tv's goed uit

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv

Top advies

Ik ben heel goed en objectief geadviseerd bij mijn aankoop van mijn nieuwe oled TV. Op basis van dit advies ben ik van mening veranderd over welk merk ik zou kiezen en daar ben ik (zeker achteraf) erg blij om.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony Oled TV
  • soort OLED

Geweldige service en te woord staand personeel

Goede snelle service, zeer behulpzaam en vriendelijk

• soort OLED

Ontspannen, maar kundig personeel. Goede uitleg en scherpe prijs.

Extra plus, er hangen diverse muurbeugels gemonteerd. De tv werd ook nog in de auto gelegd. Top.

• soort OLED

ze komen hun afspraken altijd na

altijd goed geholpen en ze nemen daar alle tijd voor niets is teveel als je het niet begrijpt leggen ze het gewoon nog eens uit deze winkel is gewoon een aanrader

• Welk merk product heeft u aangeschaft? samsung
  • soort q-led

Zeer vakkundige mensen die staan voor hun vak

Top, je wordt zeer goed en netjes behandeld door kundige vakmensen

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg

Super zaken doen!

Alles voor een mooie prijs en een super service! Aangegeven om de tv in het weekend te bezorgen en uiteraard helemaal goed gegaan! In één word top!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg c8
  • soort OLED

scherpe prijzen en goede service

zeer aantrekkelijke prijzen en snelle bezorging

• Welk merk product heeft u aangeschaft? tv

Top geregeld en geholpen voor een goede prijs

Telefonisch contact gezocht n.a.v. advertentie op MP en de site bezocht te hebben. Uiterst vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. De mensen weten waar ze het over hebben. Ondanks dat wij niet in de buurt wonen en geen gebruik konden maken van de 'afhaalprijs' wel een heel mooi aanbod gekregen en hier gebruik van gemaakt. Tv's zijn volgens afspraak bezorgd en hier genieten wij nu elke dag van.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG55c9pla oled tv

koop altijd mijn TV bij von Burg, kennis van product en goede service

Leuke winkel

Je wordt fijn geholpen

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Televisie

perfecte prijs

gelijk op vooraad

• Welk merk product heeft u aangeschaft? samsung q8 65 inch tv

Altijd goede ervaring gehad zolang ik daar kom

Altijd goede ervaring gehad zolang ik daar kom. Mensen zijn deskundig en nemen graag de tijd om je te helpen. Zijn heel vriendelijk.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? TV

professioneel en scherp geprijsd goede ervaring

fijne ervaring zal het aanbevelen!

Noordmolenstraat 43-45

3035 RE Rotterdam