Goede service , vriendelijke en behulpzame benadering

• Welk merk product heeft u aangeschaft? TV

Prima service en grote voorraad.

Snel en goed geholpen. Type wat ik al enige tijd zocht en online niet snel geleverd kon worden was daar gewoon op voorraad.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung 42"4K HDTV

Deskundig en behulpzame medewerkers

Ik ben op een professionele manier geholpen en ben goed voorgelicht aangaande mijn aankoop.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony bravia KD-55AG8 - 4K TV

goed geholpen

sterk in hun prijsbeleid

• Welk merk product heeft u aangeschaft? tv samsung

Aardige gasten daar goed voorgelicht 👍

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv

Super goede service, eerlijk en oprecht!

Begaan met mijn wensen en eerlijke verkoper! Zeer servicegericht! Bedankt!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung TV

Aardige verkoper prima prijs.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Philips OLED tv

Goedkoopste!

Zelf de research doen en dan hier kopen als je niet teveel wil betalen,

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Oled tv

Gewoon super service

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG

fijne kleinschalige winkel

prettige winkel, vriendelijk personeel

• Welk merk product heeft u aangeschaft? televisie

Top service en advies!

Fijne club mensen met veel verstand van alle producten

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Televisietoestellen

Goed geholpen, mooi aanbod voor de tv. Direct meenemen super winkel

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung tv

Vriendelijk, behulpzaam & goede prijs

Fijne, vriendelijke en behulpzame verkopers met verstand van zaken. Makkelijk op te halen, parkeerplaats voor de deur. Laagste prijs in de markt voor onze OLED 65 inch televisie.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG OLED 65inch

Klant is koning

Wederom bij Von Burg een tv gekocht, vriendelijke ontvangst, scherpe prijs en uit voorraad, kortom TOP!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung 65 inch Qled

Afspraken worden prima nagekomen. Jongens die de tv hebben opgehangen waren heel beleefd en zijn niet weggegaan totdat alles in orde was.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Tv

winkel met goed personeel

heb een tv gekocht die in de aanbieding was personeel erg behulpzaam met uitleg enz niets was te veel ze hebben de tv zelfs in de auto gezet

• Welk merk product heeft u aangeschaft? tv sony kd-65--af9

Web marketing, products not actually available

Placed the order for OLED TV last night - 1800euro , payment done in full, next day they called me and advised that they do not have TV anymore and will refund the money - they did it. Checked on their web site after they sent money back and TV is still available for sale. I think is only marketing in the middle, advertise a low price and your web site will be accessed by more people :))))

• Welk merk product heeft u aangeschaft? OLED65C8

Goede service heel. Snel oplossing voor levering

Top tv

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Lg OLED 65c8

Kennis en passie, dat merk je gelijk!

Persoonlijk bezocht voor echte informatie over Oled en Qled TV's. We werden redelijk snel te woord gestaan en voor we het wisten zaten we in een flow van informatie. Zeer duidelijke uitleg in niet al te lastige termen. Vanwege onze aanstaande vakantie werd er ook met ons meegedacht. Hier wordt je niet een richting ingestuurd naar een bepaald merk of type maar krijg je oprecht het advies er goed over na te denken. Ter afsluiting geen push om toch nog even een deal te sluiten. Wel een mooi aanbod om over te beslissen. Dat doen we deze week!

• Welk merk product heeft u aangeschaft? N.v.t.

Enthousiast en kennis van zaken !

Naar aanleiding van een advertentie op marktplaats gebeld voor extra informatie over mijn keuze voor de Samsung Q9 2018. Deze was zeer scherp geprijsd bij VON BURG ! Ben dan ook dezelfde middag deze TV gaan ophalen in Rotterdam, waar ik bijzonder vriendelijk geholpen werd. Aardige `no noncence`kerels met verstand van zaken !

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Samsung QLED QE55Q9F (2018)

Heel goed en behulpzaam.

Heel goed en behulpzaam.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? Sony kd65af8baep

Beste service die ik heb gehad.

Zeer scherp geprijsd. Zeer klantvriendelijk en geweldige snelle service.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? QLED 8k QE75Q950R + HW-Q90R

Goede service en scherpe prijs

Na een tip terecht gekomen bij Von Burg. TV bleek enkele honderden euro’s goedkoper dan elders. Omdat ik wist dat de bereikbaarheid van de winkel met een auto wat problematisch kan zijn wilde ik de TV thuis laten bezorgen. Zaterdag besteld en maandag in huis, exact op het afgesproken tijdstip! Zeer tevreden over het hele aankoopproces.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG oled55C8PLA

TV besteld via de site en deze dag opgehaald. Goede Service en scherpe prijs

Ik was op zoek naar een mooie prijs voor een LG OLED C8 65 inch. Kwam via Tweakers uit op Von Burg TV. Eerst gebeld of de TV direct opgehaald kon worden vervolgens via de website een bestelling gedaan. Het was een scherpe prijs. Nette afhandeling bij ophalen. Ze helpen met tillen. Tevens ook direct een CI+ kaart aangeschaft kreeg netjes een tip voor het opzoeken van zenders. Kleine zaak met scherpe prijzen.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG OLED C8 65

Vriendelijk/vakkundig personeel, goede voorlichting en zeer scherpe prijs

In de zoektocht naar een 65 inch OLED tv uiteindelijk bij VON BURG TV terecht gekomen (na een tip van iemand). We zijn erg vriendelijk geholpen en kregen goede voorlichting. Maar het grootste pluspunt is wel de prijs, welke enkele honderden euro's lager is dan de grote elektronica zaken. Er werd zelfs even geholpen met dragen van de TV naar de auto en het erin leggen. Een top zaak dus en zeker een aanrader.

• Welk merk product heeft u aangeschaft? LG OLED65C8PLA

Noordmolenstraat 43-45