Geweldig! Kan niet anders zeggen. Ieder die er werkt heeft verstand van zaken. En zijn vriendelijk. En hebben mij goed geholpen met een nieuwe afstandsbediening. Na dat de hond de oude had gesloopt.
Prettige ervaring, duidelijke uitleg en apparatuur voor een scherpe prijs. Zeer behulpzaam
Scherpe prijs
Zeer vriendelijk personeel. Medewerkers hier hebben "echt" verstand van zaken. In tegenstelling tot de meeste gladjakkers die bij "de grote" elektronicawinkels werken. Beste prijs.
Vriendelijk winkel personeel goede service verstand van zaken Het enige minpunt is parkeren voor de winkel maar daar kunnen zij niks aan doen
Goed geholpen en vriedelijke mensen
goede prijs , goede levering
Bestelling en aflevering ging geheel naar wens en in dit geval de goedkoopste in NL
Product goed omschreven nette prijs en snel verzonden..
Donderdag avond een LG TV besteld, ik hield er rekening mee dat hij pas Zaterdag zou komen maar Vrijdag ochtend werd ik gebeld of ze hem die dag al konden bezorgen, uiteindelijk hebben ze hem rond 13:30~ bezorgd, uitstekende service. De jongen die hem bezorgde hielp met tillen naar de 1e verdieping en heeft daarna netjes uitgelegd hoe ik het beste de voet er op kon zetten en als ik later nog meer vragen zou hebben dat ik altijd kon bellen.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle reactie op berichten. Komt afspraken na, erg prettig.
Pluspunten
Prima service!
Pluspunten
Goede prijs, goed advies en prettige mensen.
VerbeterpuntenNiet meer roken in de zaak. De winkel ruikt naar rook.
Pluspunten
Alleen maar lof voor dit bedrijf! Zeer goede service en communicatie! Had bij mijn eerste exemplaar een aantal dode pixels, en ik kon deze kosteloos en zonder enige moeite omruilen voor een nieuwe. Tevens werd er ook een mooi prijsje gemaakt voor de bijbehorende muurbeugel.
Pluspunten
Bestelling via de website verliep prima en aflevering op een moment dat ik thuis was ook.
VerbeterpuntenTip: iets meer informatie over de status van de bestelling in het account op jullie site.
Pluspunten
Prima prijs en komt afspraken na.
VerbeterpuntenProbeer nog meer helder te zijn over de status van aflevering
Pluspunten
Ondanks foutje met ophalen onzerzijds, bood u een goed alternatief om de tv thuis te brengen.
Pluspunten
Vriendelijk personeel met verstand van zaken! Uitstekende prijzen waar menig webwinkel niet mee kan concureren.
VerbeterpuntenGéén
Pluspunten
Vakkennis, vriendelijk,komt afspraken na.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam