Pluspunten
Prima bedrijf met goede prijs
Pluspunten
Leuke en enthousiaste personeel. En een uitgebreide uitleg en demonstratie gekregen. En behulpzaam bij het inladen van de tv naar/in de auto. Hamid had ons ontvangen en aangeboden voor een heerlijke kop koffie. Ik heb vrienden en collega’s jullie adres aangeraden bij hun volgende tv aankoop! Groet Tony uit Hengelo.
VerbeterpuntenAlleen een smal winkel straatje om er te komen. En wel een parkeerkaartje trekken want ze scannen de kentekens daar heel vaak. Maar wel een goedkoop parkeertarief. Ik was € 0,90 cent kwijt voor een half uur.
Pluspunten
Goed advies, vriendelijke en deskundige afhandeling zowel in de winkel als aan de telefoon.
Pluspunten
Sjakie is de beste!
Pluspunten
zeer scherm qua prijs zelf bij correct snapte ze er niks van
Verbeterpuntenbeter adverteren ,dat je een groter publiek trekt
Pluspunten
Heel fijn geholpen al bel je een paar keer voor informatie. Elke keer vriendelijk geholpen.
Kan het niet zo bedenken.
Pluspunten
19-03-2019 TV gekocht voor schitterende prijs, kon echter niet in mijn auto, ondanks zelf halen prijs toch even thuis gebracht. TOP!
VerbeterpuntenGeen poes pas winkel, recht voor zijn raap. Klasse
Pluspunten
Blijven goed communiceren bij problemen met levertijden vanuit de fabrikant.
Pluspunten
Hebben mijn verwachtingen volledig waargemaakt. Vriendelijke mensen en kennis van zaken Zal zeker bij andere mensen aanbevelen.
Pluspunten
Ik ben niet in de zaak geweest, maar heb alles afgehandeld via de telefoon en dit is naar volle tevredenheid gebeurd.
VerbeterpuntenIk zou er geen weten.
Pluspunten
Scherpe prijs en bijbehorende expertise
Goede service, scherpe prijzen. Houden zo!
Pluspunten
scherpe prijzen en communicatie
VerbeterpuntenParkeer gelegenheid
Pluspunten
Uitstekend bedrijf met veel vakmanschap. Verkopers nemen veel tijd en uitleg over je eventuele aankoop!
VerbeterpuntenWeinig parkeerruimte bij de winkel. Prijzen van de tv’s kunnen nogal verschillen per week of maand.
Pluspunten
Goede communicatie en vriendelijk personeel wat met je meedenkt aan de telefoon.
Pluspunten
Zeker geen negatieve
Pluspunten
Scherpe prijzen
Pluspunten
Gewoon erg scherpe prijs voor LG producten bij Von Burg. Zijn daarnaast officieel dealer dus je kan ook met alle cashback acties meedoen. Super vriendelijk en helder in de communicatie. Zeker waard om langs te gaan in R'dam!
VerbeterpuntenWebshop zou een idee zijn.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam