Pluspunten
Overzichtelijke winkel met personeel dat je rustig en vakkundig te woord staat. In die hele grote zaken zie ik door de bomen t bos niet meer en bij Von Burg is het aanbod prima met goede merken en scherpe prijzen. Dit was de tweede keer dat we hier een tv kochten (deze was voor mijn ouders, het was niet omdat de eerste kapot was). Aanrader.
Pluspunten
Totaal perfect geholpen, echt een aanrader
Pluspunten
Uitstekend voorgelicht over de verschillende tv's, mogelijkheden, kijkhoeken, te veel om op te noemen. Er werd ook alle tijd genomen.
Pluspunten
Goede zaak met vriendelijk en proffesionele verkopers. Uitleg duidelijk.
VerbeterpuntenNee, ik zou hrt niet weten.
Pluspunten
Beste prijs
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede ervaring. Behulpzaam; vriendelijk. Erg tevreden.
Pluspunten
Service in de vorm van meelopen naar auto om producten op veilige manier te vervoeren, advies over producten.
Pluspunten
Eerlijk en degelijke uitstraling. Eerste keer voor mij dus een aantal punten kan ik nog niet beoordelen.
VerbeterpuntenHoger niveau van technische kennis over de producten
Pluspunten
Geen minpunten een dikke 10
Pluspunten
Prijs kwaliteitverhouding, kennis producten en service bij garantie. (dit laatste vanuit het verleden - koop altijd bij jullie) Lekker op zijn Rotterdam, altijd de laagste prijs.
VerbeterpuntenNiet roken in de winkel, niet dat ik er persoonlijk last van heb, maar het niet van deze tijd en het kan klanten wegjagen? (vandaag een 9 ipv een 10)
Pluspunten
Top gasten hier . Hier staat de klant nog centraal , en dat merk je aan alles. Goede service en persoonlijke aandacht . En dat ook nog eens voor goede prijzen .
Pluspunten
Super service, super prijzen en vriendelijk personeel. Ze bleven zelfs nog even iets langer open zodat ik mijn bestelling op kon komen halen! Een en al lof voor dit bedrijf. Ga zo door!
VerbeterpuntenVerzendkosten van 50 euro voor een tv zijn wel fors!
Pluspunten
Fijne medewerker die ik aan de lijn had erg behulpzaam
Pluspunten
ik heb telefonisch contact gehad met Von Burg TV en de gemaakte afspraken zijn 100 % nagekomen. Zeer betrouwbaar bedrijf die doen wat ze zeggen. Top!!!!!
VerbeterpuntenDe zaak mag een iets modernere uitstraling krijgen
Pluspunten
Dit is de tweede keer dat ik in deze winkel een tv kocht. De eerste keer (5 jaar geleden) kreeg ik een ander advies dan de tv waarvoor ik kwam. Achteraf een uitstekende keus. Nu na hun advies een Sony Brava KD55AF8 opgehaald tegen een scherpe prijs. Wederom erg tevreden met het toestel.
Pluspunten
Televisie na afspraak netjes bezorgd. Netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenWet ik niet. Heb verder geen ervaring met klachten.
Pluspunten
Goeie prijs voor de tv, aardige jongens en ze geven goeie uitleg en advies
Pluspunten
Goede prijs Super uitleg met voorbeeld en sturen niet naar een bepaald merk. Netjes op tijd geleverd. Alles gewoon super.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam