Geen verbeterpunten. De website is helder en duidelijk. Bij telefonische communicatie wordt de telefoon snel opgenomen en wordt je duidelijk te woord gestaan. Je krijgt netjes antwoord op je vragen. Afspraken worden ook genoteerd zodat als je later de winkel bezoekt de medewerkers weten dat je gebeld hebt en waar het over gaat. Prima winkel en zal zeker voor mijn volgende electronica aanschaf eerst weer bij Von Burg informatie inwinnen.
Pluspunten
Hielp zelfs mee de spullen te laden in de auto
Pluspunten
Goede prijs en service. Komen hun afspraken na en hebben kennis van zaken. Volgende tv haal ik weer hier
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doen wat ze beloven.Wij zijn vanuit Espel met redelijk wantrouwen naar rotterdam gereden.Als iets te mooi is om waar te zijn...nou,alles oke en geweldige zaak.Was het rijden meer dan waard.
VerbeterpuntenGeen.Lekker zo blijven.ze verdienen een 10+++++
Pluspunten
altijd welwillend om je te woord te staan en alles uit te leggen.
Verbeterpuntenjammer dat men niet weet dat een lg tv niet kan op een sonos playbar. de connectie is er niet. je dient een universele afstandsbediening erbij te hebben. pluspunt, zij sturen er een kosteloos op, na een telefoontje, maar zij hadden dit moeten weten.
Pluspunten
Klantvriendelijk goed behulpzaam met goed advies complimenten naar het personeel.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
30 punten Positieve 15 punten niet positieve
VerbeterpuntenAls u een klant aan de telefoon heeft moet u hem niet het gevoel geven, dat u geen tijd voor de persoon heeft en als u geld in rekening breng leg dan ook uit hoe de TV werkt.
Pluspunten
TV nodig en gebeld naar Von Burg over de prijs. Prijs bij Von Burg is erg goed en tv opgehaald. Goede uitleg over de TV en de functies en de mogelijkheden. TV netjes in de auto gezet door de verkoper.
VerbeterpuntenPresentatie van de winkel is niet superstrak. Tegelijk is het ook de charme van de winkel.
Pluspunten
Dit is onze tweede tv hiervandaan. Zo fijn geholpen en nog dezelfde dag in huis. Prima!!!
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
goedkoop, netjes.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Scherpe prijzen en een hele goede service. Vriendelijk en kundig personeel. Kortom een aanrader!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Geweldig geholpen voor juiste keuze.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Betrouwbaar, duidelijke uitleg, nette service.
Pluspunten
No nonsens. Helder en duidelijk.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super lief personeel!
VerbeterpuntenZou het niet weten???
e.v.t een eigen parkeerplaats voor de zaak, hoewel de doos door een medewerker netjes naar de auto is gebracht.
Pluspunten
Zeer kundige medewerkers en scherpe prijzen.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Ik zal nogmaals mijn tv daar kopen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Deze zaak is een aanrader voor iedereen. - personeel neemt zowel in de zaak als aan de telefoon alle tijd voor je -prijs ga je ergens anders niet lager vinden voor een Nederlandse product . Meerdere keren een aankoop gedaan en nog steeds tevreden, en kom opzeker terug.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam