Pluspunten
Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Fijne telefonische communicatie, goede prijs kunnen afspreken, verstand van zaken, vriendelijk ontvangen in de winkel, extra uitleg mbt cashback actie van LG, meegelopen om TV in de auto te laden. Top!
Pluspunten
alles goed
Pluspunten
Eerlijk en goed advies, eigenaar heeft echt kennis van wat hij verkoopt. Daarnaast ook nog eens de laagste prijs van Nederland en uitstekende service!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en de beste prijs
Pluspunten
Zeer goede communitatie en snelle levertijd!
Pluspunten
Leuk en snel contact via marktplaats. Daarna telefonisch contact over levering, volgende dag de nieuwe tv al in huis.
Pluspunten
Simpele bestelprocedure en vlotte levering. Verder weinig aan toe te voegen. Ken het bedrijf niet via het fysieke pand, dus qua webshop prima.
VerbeterpuntenDe informatie op de webshop actueel houden. De beugel die ik zocht was niet meer leverbaar maar kon je wel gewoon bestellen. Het alternatief, eveneens van LG, voldoet prima maar ik houd niet zo van verassingen. De omverpakking was gewoon onnodig groot. De LG doos was: 41 x 54 x 6, en de omverpakking 41 x 60 x 51.
Pluspunten
Maandag gebeld over een LG OLED tv en dinsdag stond deze al te wachten in de winkel. Top service voor een top prijs!
Pluspunten
Erg tevreden over mijn aankoop!
Verbeterpunten--
Pluspunten
Zeer snel een hele mooie deal kunnen maken met Sjaak. Prachtige Oled tv van LG gekocht voor een prima prijs!
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar. Afspraken netjes nagekomen, TV stond volgens afspraak klaar in de winkel om mee te nemen. TV werd voor een zeer concurrerende prijs aangeboden. Medewerker hielp mee om de TV in de auto te laden.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Helder, meedenken en goede prijsstelling
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Fijne sfeer, duidelijk uitleg en niet bang om een eerlijke mening te geven. Prijzen zijn ook meest gunstig van deze omgeving en misschien wel in NL.
Pluspunten
Gebeld voor een afhaalprijs en na enig overleg daar werd ik na enkele minuten al teruggebeld. Niks geen formeel en correct praatje maar gewoon de eerlijkheid die je van een verkoper wil. Heb al jaren veel mensen over hun verteld en zal dit nog jaren blijven doen.
Pluspunten
Prima prijs, vakkundig personeel, hulpvaardig bij ophalen, goede toelichting op proces van cash back, communicatie via email top en bij vragen na aanschaf ook snel antwoord.
Pluspunten
Super service tegen een scherpe prijs. Netjes geholpen via mail daarna telefonisch en toen face to face tijdens verkoop. De locatie is niet wat je v.t.v bedenkt tegen de service die je krijgt maar eigenaar gaf aan dat door deze locatie te gebruiken hij tegen alle geweld vd grote jongens op kan wat hij compleet nakwam.
VerbeterpuntenParkeergelegenheid is enige minpuntje
Pluspunten
Zeer veel korting en ook nog cashback. Goede service en hulp bij inladen in auto.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam