Aanbieden van een drankje (koffie/thee).
Pluspunten
Vakkundig en objectief. Adviseerde de juiste smart tv in mijn situatie.
Pluspunten
Goede service en goede prijs
Pluspunten
Klantvriendelijk en goedkoop.
VerbeterpuntenParkeer garage onder het bedrijf...
Pluspunten
Klantgericht, duidelijke afspraken en scherpe prijzen, niet de zoveelste dozenschuiver die niet weet wat hij verkoopt
VerbeterpuntenDe website ziet er wat gedateerd uit, maar goed, voor de up to date prijzen kun je ze bellen en wordt je keurig te woord gestaan (door Mehmet)
Hoi Teo_patries, Dank voor jullie review, ik kan jullie mededelen dat aan de nieuwe website hard gewerkt wordt. Naar verwachting gaat deze over en maand live. Groet Mehmet
Pluspunten
Goede deskundige voorlichting.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, ga zo door
Pluspunten
Staan altijd na aankoop van de TV voor je klaar voor informatie om je helpen om het probleem op te lossen
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
Heel hulpvaardig, vraag naar de laagste prijs
VerbeterpuntenBeetje rommelige indruk al je binnen komt
Pluspunten
Je krijgt wat je ziet. Leuke winkelstraat. Goede prijs. Goed geholpen. Vleugje nostalgie aan de winkel. Sony dealer. Leukste is electronica kopen in een winkel voor een internetprijs. Kom er graag voor uit Hellevoetsluis.
VerbeterpuntenDoorgaan! Internetwinkel is eigenlijk helemaal niet zo leuk om te kopen!
Pluspunten
VerbeterpuntenWinkel is overzichtelijk maar niet heel erg verzorgd. wellicht is de prijs dan ook het verschil waar je voor komt. Deze jongens zijn alleraardigst en hebben verstand van hun producten. Alles was voorradig en helpen graag een handje met inladen. gasten top!
Pluspunten
Veel verstand van tv’s, superlage prijzen en ook nog eens goeie koffie.
VerbeterpuntenBetere parkeermogelijkheid maar dan zullen ze moeten verhuizen ;-)
Pluspunten
Dit bedrijf is met afstand de beste zaak om een tv aan te schaffen. Personeel heel kundig en vriendelijk
VerbeterpuntenNvy
Pluspunten
Ze geven een goede service en zijn de goedkoopste!
Pluspunten
Goede prijs, vriendelijke bediening
Pluspunten
De prijs en snelle ophaalmogelijkheid. Kan er verder niets over zeggen. Gebeld, besteld en afgehaald. Klaar
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Flexibel.
Pluspunten
Allerbeste prijs en snel en goed geregeld. NIets meer en niets minder. Vriendelijk personeel.
Pluspunten
ik dacht dat radio von burg al lang niet meer bestond, maar heb het duidelijk mis, gewoon in de noordmolenstraat waar hij al jaren zit, en nog steeds de oudewetse service van vroeger, echt geweldig, en altijd goedkoper als ergens anders.... waar vind je nog zo iets,.... mensen die jou advies en raad geven, en jou als klant behandelen.
Noordmolenstraat 43-45
3035 RE Rotterdam