Pluspunten

Gisteren SONY KDL55W805C gekocht. Nette prijs en prima contact.

Pluspunten

Gisteren een tv gekocht bij Radio von Burg. Hele goede service en duidelijke uitleg gehad over de diverse mogelijkheden. Dit in vergelijking met onze huidige tv hebben zij een perfect advies afgegeven en de service was zelfs tot in de auto! Zeker een aanrader om je te laten adviseren en de tv hier aan te schaffen!!

Pluspunten

Best tv zaak in Rotterdam Uitstekende service Uitstekend advies Snelle levering Bij problemen snelle oplossing Voor ons de beste zaak voor onze nieuwe tv al jaren

Verbe******en zijn haast niet mogelijk

Pluspunten

Vriendelijk, meelevend en zakelijk. Zoeken mee met wat je precies wil en weet wat ze in huis hebben. Bieden je goede informatie en betere prijzen.

geen...ik had op geen enkele manier beter geholpen kunnen worden. Dit was een hele fijne ervaring!

Pluspunten

Super service, mensen weten waar ze het over hebben. Hetgeen bij de grote giganten nogal eens een hoop te wensen overlaat. Superblij met mijn 49PUS7181 ambilight TV. Ambilight is de 1e keer, maar dat geeft wel een supermooi geheel. Ben overtuigd ! Alleen de wifi verbinding is nog niet helemaal stabiel, waarschijnlijk ip toewijzing conflict. Nog mee bezig.

Vooral zo doorgaan, met jullie service & kennis steken jullie boven de rest uit.

Pluspunten

Je hebt dozenschuivers die grijze import leveren, heel goedkoop. Je hebt dozenschuivers die nederlandse modellen leveren, ook nog goedkoop. Je hebt klantgerichte zaken die personeel hebben die weinig deskundigheid hebben, met enige korting op de adviesprijs. Je hebt klantgerichte zaken die wel deskundig personeel hebben die leveren voor de adviesprijs. En....je hebt Radiovonburg die deskundig en zeer klantvriendelijk is, en ook levert voor de scherpst denkbare prijs. Geen enkele reden om voor de prijs naar grijze import te grijpen of veel te bestalen voor vriendelijke deskundigheid!

Pluspunten

Super bedrijf. Een dag van tevoren telefonisch contact gehad. Ik twijfelde tussen drie modellen. Uitgebreide uitleg aan de telefoon gekregen. De volgende dag naar de winkel. Daar weer een heldere uiteg gekregen. Smeren je zeker niet het duurste toestel aan. Luisteren goed na de wensen van de klant en denken mee. Kreeg zelfs een uitleg wat ik moest doen voor de cashback en hoe ik de pootjes onder de tv moest monteren. Daarna de tv voor mij in de auto gezet. Deze stond een straat verder geparkeerd. Echt super!!!!!!!! Kan iedereen aanraden naar Radio Von Burg te gaan. Ik ga in ieder geval niet meer naar een andere winkel.

Pluspunten

Deskundigheid, goedkoper, deskundig personeel !

Drukke straat, oud pand en een opknapbeurt zou prima zijn, maar dan gaan de prijzen waarschijnlijk omhoog.

Pluspunten

Dit is echt een top bedrijf. Diverse malen telefonisch contact gehad en altijd vakkundig en met geduld geholpen. de medewerkers hebben hier echt verstand van zaken en weten echt heel veel van de artikelen. Nadat ik een tv had gereserveerd de Samsung 55 KS 8000,afspraak gemaakt om de tv daar op te halen. Ik werd heel hartelijk geholpen en wederom vakkundig geholpen met de vragen die ik nog had. Alles afgerekend en zeer tevreden vertrokken. Als u een tv wilt aanschaffen neem direct contact op met radio von Burg en laat de BBC , mediamarkt links liggen. Deze kunnen niet tegen de service, kwaliteit en vooral de prijs van deze zaak op.tevens genoeg ruimte voor de deur om uw artikel op te halen.

Pluspunten

Telefonisch krijg je duidelijk uitleg over de producten, waarbij hun kennis van zaken goed overkomt. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en je voelt je tot niets verplicht. In de winkel worden deze eigenschappen bij het afhalen nog eens goed benadrukt en over de technische inhoud heb je ook niets te klagen. Inclusief goede adviezen en een goed gevoel keer je weer huiswaarts, om voor een volgende aankoop daar weer terug te keren.

Mijn partner was blij met het presentje, zodat ze mij verplicht ben om daar terug te gaan !

Pluspunten

Telefonisch zeer goed te woord gestaan, hebben kennis van "technische" zaken. i.v.m. het nieuwste model zou het toestel ruim een week levertijd hebben, na 1 dag belde zij al dat het toestel binnen was. Ook in de winkel "klantvriendelijk" goed te woord gestaan en zonder blikken of blozen behulpzaam met inladen in de auto. Wat betreft prijs kan ik kort over zijn, is nergens anders goedkoper te vinden.

Géén

Pluspunten

Voordat ik een tv kocht heb ik uitvoerig (zelf) onderzoek gedaan. Wat bij mediamarkt en andere grote zaken tegenvalt is het pijnlijke gebrek aan kennis van de producten. Een beetje onderzoek op tweakers en je weet al meer dan de verkoper... Bij Radio Von Burg merk je dat deze mannen er ontzettend veel verstand van hebben en dus ook kunnen meedenken. Daarnaast ontzettende scherpe prijzen maakt het een zaak om zeker terug te komen.

Pluspunten

Prima service.Zeer scherpe prijzen. Vriendelijke bediening.

Pluspunten

Vandaag mijn nieuwe panasonic tv opgehaald, gisteren besteld vandaag binnen! Snelle levering, zeer behulpzaam personeel, geven goed uitleg bij het product! Top service!!

Pluspunten

Geweldige prijzen. Behulpzaam.

Pluspunten

Eerlijke uitleg over de verschillende modellen. Vriendelijk personeel. Kleinschalig waarbij de klant centraal staat. Goede prijzen.

Kan geen bedenken.

Pluspunten

Eerlijke info, vriendelijk personeel,

Gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Bij opvragen van prijs per mail snel en correct antwoord. Het type tv wat ik graag wilde was niet meer leverbaar dankzij vakkundig advies heb ik nu een betere TV en goedkoper. Top jongens bedankt.

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Snel en eerlijk advies. Goede prijzen, makkelijk parkeren voor de deur! En zeker niet onbelangrijk, men geeft de klant de aandacht die men nodig heeft.

Doordat de klanten heel goed te woord worden gestaan, en er toch veel klanten zijn. Kan de wachttijd bij de balie oplopen.

Pluspunten

Verstand van zaken in begrijpelijke taal,en wat zelden gebeurd, was in gesprek toen ik belde en belde zelf terug,fantastisch.

Pluspunten

Goede service en zeer goed geholpen. in eerste instantie via de e-mail en daarna nog twee keer in de winkel. Kom uit Amersfoort en ben blij dat ik er voor naar Rotterdam ben gereden.

Grotere winkel waar je meer werkende televisies kunt bekijken

Pluspunten

Goede service, kennis van zaken en behulpzaam. Ga zo door. Kom nog terug voor een soundbar

Geen ga zo door

Pluspunten

duidelijke heldere info, no nonsens, grote keuze kwaliteitsmerken aan de beste prijzen.

Pluspunten

Niks anders dan positief goede service kom je er niet uit geen probleem komen langs en ze lossen samen het probleem met je op is echt een aanrader goede prijs voor een tv of andere producten.Klant is centraal en een bedrijf waar je ook als klant waar voor je geld krijgt.

Ga zo door!!!!

Pluspunten

Echt een hele prettige winkel Ik ben geholpen door ene Hamid en wat een know how en klantvriendelijkheid Heb er een prachtige televisie gekocht en met een grote glimlach de winkel uit gegaan Echt een absolute aanrader

Geen enkele

Noordmolenstraat 43-45