Top levering ! Ik ga hier vaker bestellen .

Top !

Netjes en snel geleverd

Bestelling kwam snel en netjes bij mij thuis. Het assortiment aan kruiden laat hier en daar te wensen over, ik moest daardoor soms naar de concurrent voor wat specifieke kruiden.

Ik bestelde de postbode maakte stuk en jullie leverden gauw al weer met super mailtje

Fijne shop.

Praktisch aĺles is in de shop te koop. Mis alleen de vloeibare gula djawa.

Super eenvoudig en snel.

Via een duidelijke site mijn bestelling geplaatst ( voor 3 uur ) en de volgende dag keurig geleverd en alles nog perfect bevroren door het droogijs. Mijn tip zijn de kipburgers , echt kip en geen rommel van de grootgrutters..

geweldig

Hele goede ervaring met deze site/bedrijf !! super snel antwoord en behandeling van mijn bestelling een dikke 10 !!!

Goede en snele service.

Goede en snelle service .

Voor de zoveelste keer is alles perfect gegaan

Ik bestel hier regelmatig en alles gaat perfect. Een keer heb ik moeten bellen maar de dame van de klanteninfo is niet de vriendelijke en behulpzame vrouw die je verwacht aan van de klantenservice.

Goed product dat snel geleverd is.

ik hou van pittige en gekruide producten dus blijf jullie volgen

Zoals altijd alles naar wens.

Snelle levering, duidelijke communicatie en vriendelijk personeel.

Vlotte, correcte service!

Je wordt direct geholpen. Je bestelling is heel snel daar.

Goed, keurig gehouden aan de afspraak betreffende levering van de goederen.

Ruime keuze, heerlijke producten tegen redelijke tarieven.

snel en correct mijn bestelling geregeld

de 1ste keer contact met de website en ben zeer tevreden over aanbod en afhandeling. Zal niet bij de eerst keer blijven

Het product is inhoudelijk precies hoe het technisch gespecificeerd wordt online: knap gedaan!

In mijn zoektocht naar de juiste palmolie stuitte ik bij diverse bedrijven op onkunde in het omschrijven van dit vet. Alleen bij Asian Food Lovers vond ik de volledige beschrijving van de palmnoten bereidingsprocedure het bruto/netto gewicht, vloeibaarheid bij bepaalde temperatuur etc. uitgebreid gespecificeerd.

De bestelling was perfect!

Ik had bevroren cassave besteld en toen ik binnen een dag mijn bestelling ontving was ik verrast hoe het ingepakt was, met koel elementen en zo. Ongelofelijk professioneel! Bedankt hiervoor!

Geweldig eerlijke zaak

Al meerdere bestellingen hier gedaan. Het komt snel en goed verpakt thuis. 1 maal bleek 1 van de items niet op voorraad maar werdt gelijk terug gestort. Een aanrader van de bovenste plank

Goed bedrijf met fantastische klantenservice

Heel goed !! Enorm vriendelijk en keurige klantenservice

Gember instant drink is absoluut top

Levering zeer snel, prijs kwaliteit verhouding uitmuntend.

geweldig

snelle levering ;heel goed verpakt en de houdbaarheid van de producten zijn voor maanden goed.

Snel en goed verpakt

Snelle levering, producten geweldig

Wij eten graag Aziatisch en hebben geen uitgebreide winkel in de buurt met deze producten. Deze site is geweldig

Goede producten

Mooie goede producten snelle levering

altijd snel en goed

Altijd snel en goed, goede kwaliteit spullen en ruime keuze.

zeer goed

alles wat ik gekocht heb is eerste klas geen klachten

Goede service en lekker

Snel ontvangen en lekker