Pluspunten

Snelle en correcte levering, scherpe prijs

Pluspunten

Mooi assortiment en goed prijzen. de levering was erg snel! 1 artikel ontbrak, maar is super snel nageleverd waarbij de correspondentie snel en prettig was. Een aanrader voor een ieder die geen tijd heeft om de lokale Toko te bezoeken

Pluspunten

Enkel positieve punten: -super uitgebreid aanbod -snelle levering -hoge mate van service: kapotte dop van een sausfles ontvangen, waardoor saus na opening uit fles zou lopen. Direct gemeld via whatsapp-klantenservice, waarna ik gratis een nieuwe fles heb ontvangen. Tevens mocht ik de oude fles houden, waardoor ik die ook nog kan gebruiken met de dop van de nieuwe fles. Kortom enkel positieve punten, al mijn toko-food komt van deze online-shop! Alle complimenten voor Asian-Food-Lovers

Pluspunten

- Perfecte manier om aziatische ingredienten te krijgen in landelijke regio's. ik heb namelijk geen toko's en dergelijke in de buurt - Ingredienten zijn mooi verpakt, zelfs mijn broze gedroogde chili's zijn mooi aangekomen, en mijn nori vellen zijn mooi in èèn geheel gebleven.

Tips: - Nog meer ingredienten als het gaat. Ik zou graag nog lotus bloem (blik vorm) en zwarte bonen pasta vinden.

Pluspunten

Snel bezorgd, netjes verpakt

Pluspunten

Snelle levering en precies wat ik wilde!

Betere zoekfunctie op de site

Pluspunten

Ik ben dik te spreken over jullie...

Ga vooral zo door

Pluspunten

- ruime keuze - regelmatige promoties - aanvaardbare prijzen - gratis verzending vanaf bepaald bedrag - levering volgende werkdag

ik zou het niet weten

Pluspunten

Fijne website alles duidelijk aangegeven, je bestelt al gauw teveel. :)

Vandaag bestellen, morgen in huis.

Pluspunten

snelle vlotte levering

vooral gewoon zo doorgaan

Pluspunten

Snelle levering en netjes verpakt, er zat zelfs een zalje bij met snoepjes en andere lekkernijen voor de feestdagen! Super

Pluspunten

Snelle, correcte levering. Leuke attentie alswel.

Had eerder wat problemen met de betaling via ideal.

Pluspunten

Vlotte afhandeling van zowel bestelling als bezorging

Ik zou het niet weten

Pluspunten

het is goed verpakt aangekomen

Ik heb voor een zak knoflookvlokken van 200 gram 2,15 euro betaald terwijl op het zakje 2 stickers staan met 1,99 euro

Pluspunten

Leuk dat ze iets extra's geven, zo houdt je je klanten tevreden. Ik werd er in ieder geval erg vrolijk van bij het uitpakken.

Ik mis ontzettend dat je hier geen sake of stoommandjes kunt kopen. Dan zou ik echt vaker iets bestellen! Verder zou het leuk zijn als je je aanlopen bij asianfoodlovers en arabfoodlovers kon combineren om zo de verzendkosten te drukken. Nu zal ik bij arab niet snel iets kopen omdat ik daar niet makkelijk aan 35 euro kom.

Pluspunten

Site is makkelijk en compleet Eenvoudig te zoeken en te bestellen. Info van het product is duidelijk beschreven Levering van de bestelling komt op de aangegeven dag/tijd aan. Goed verpakt.

Pluspunten

goede produkten snelle levering

nvt

Pluspunten

Ruikt lekker, smaakt lekker! Geen vervelende dingen met het product zelf

Pluspunten

Snelle levering. Uitstekende produkten.

Pluspunten

Grote sor****** - makkelijk en overzichtelijk te zoeken. Snelle service en geweldige verpakking voor verzending. Ik heb het adres al aanverschillende vriende en kennissen doorgegeven met als resultaat dat foodlover nu ook een regelmatig gespreksonderwerp is, zoals: 'Heb jij nog iets besteld, ja, ik heb dit besteld en weer direct in huis, geweldig' , 'dit moet je ook eens proberen'. met vriendelijke groet jan Dinkelaar

Geen, wel een wens een groter aanbod van keuken attributen

Pluspunten

Snelle levering van producten

Pluspunten

vlugge levering van wok via bol.com. Over het gebruik kan ik niet veel vertellen omdat het een kado is.

Pluspunten

Snel verzonden, goed verpakt en mooi product. Lage prijs

Pluspunten

snelle levering, vragen worden snel en goedm beantwoord. voor de rest prima.

Valkweg 9

6374AE Landgraaf