Pluspunten

snelle levering, proper ingepakt en extraatje erbij

Pluspunten

Ruime keus en goede kwaliteit en gunstige prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, klein presentje

Op de website wordt aangegeven dat boven de 30 euro er geen verzendkosten worden gerekend. Helaas gebeurde dit toch, daarom enkele artikelen die ik wilde proberen niet aangeschaft. Slordig.

Pluspunten

Gebruiksvriendelijk website, groot aziatische assortiment, aantrekkelijke prijzen en snelle aflevering

Pluspunten

super producten ,mooi verpakt zodat er niets kapot kan gaan! Ben super tevreden!!!!! Ik vind het ook mooi dat je via asianfoodlovers ook als particulier kunt bestellen op zeker toppie!

Pluspunten

Goede en vlotte klantenservice (bij mij per mail) om evt. vragen te beantwoorden m.b.t. product(en) en de houdbaarheid. Goede en duidelijke website met een snelle en correcte afwikkeling van je bestelling en facturering en bevestiging van je order onder opgave van leverdatum en tijdstip via opgave track-en-trace vermelding. SUPERGOED!

Duidelijker en zichtbaarder en/of kenbaar maken van promo-activiteiten, zoals 1+1 per product op de website (of via de nieuwsbrief). Bij ontbreken van een eerder aangboden product, hiervan bekend maken OP DE WEBSITE wat de reden is: * door succcesvol promotie (tijdelijk) NIET (MEER) VOORRADIG of * uitlopend artikel/produkt * per doos aangeven wat de inhoud is, wanneer je van 1 bestelling meerdere dozen ontvangt.

Pluspunten

Goeie aanbiedingen en snelle levering! top!

Pluspunten

- snelle levering - mooie, duidelijke site

- maximaal aantal 99, zou meer willen bestellen als dat kon

Pluspunten

vlotte levering kwalitatief goede producten

Bij de ingredienten voor de maaltijden zou je eigenlijk moeten kunnen aanvinken welke producten je nog niet in huis hebt. Als je geinteresseerd bent in de Aziatische keuken, heb je zelf al een aantal producten in huis. Nu dus dubbel. Advies: prijs aanpassen aan het aantal aangevinkte producten

Pluspunten

Een hele duidelijke en overzichtelijk website. Zeer ruime keuze uit producten. Zeer aantrekkelijke prijzen. En een perfecte service met een zéér snelle levering en ook mét een tracking code!

Ga vooral zo door op deze wijze!

Pluspunten

jullie stralen Oosterse gastvrijheid uit!

zou niet weten

Pluspunten

snelle en goede levering.

Te grote doos voor vrij kleine producten, daardoor onnodig veel opvulmateriaal.

Pluspunten

snelle levering, keurig ingepakt, leuke extraatjes, niets op aan te merken! Gratis bezorging vanaf 35 euri. Scheelt mij weer een rit naar de toko ;-) Ik ga zeker weer bestellen!

Pluspunten

Pluspunten

snelle levering goede productenkeuze

gratis verzendingkosten in belgie vanaf een bepaald bedrag

Pluspunten

Snelle levering, prima kwaliteit

Vast wel, maar kan niks bedenken

Pluspunten

snelle levering.goede prijs

chinese sake in japanbox vervangen door japans

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

super snelle levering de producten die ik bestelde waren kwalitatief exact wat ik verwachtte tov wat ik zag online

De prijs op de site (nl) van de pasta die ik bestelde was een promoprijs, en bij het inloggen in de bestelpagina verdween de promoprijs en was het weer 'duurder' Uiteindelijk merkte ik dat er een belgische site was, waar dit probleem zich niet voor deed ... Het was online wat onduidelijk hoe het juist zat met de leveringskosten, ...

Pluspunten

Behoorlijk veel keuze, redelijk geprijsd, snelle levering en keurig verpakt.

Sommige produktrubrieken zijn leeg. Wat meer informatie over de producten zou welkom zijn. En ook zou er wat aandacht en keuze mogen zijn voor ecologisch verantwoord geproduceerde producten. Ook fair trade.

Pluspunten

Alleen maar positieve punten. Van Alle tot B goed geregeld. Als voorraad thuis op is, bestel ik weer.

Pluspunten

Snelle en goede service, niet duur.

Verzendkosten wat lager.

Pluspunten

Prima en verrukkelijk oosters assortiment, overzichtelijk "voorgeschoteld" op de site http://www.asianfoodlovers.nl/. Online bestelling verliep vlot en was, zonder mankeren en keurig verpakt, de volgende dag in huis.

Pluspunten

Snelle service, breed assortiment, bij retour snel het geld terug

Probeer wat meer milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal te gebruiken. Verder geen verbeterpunten

Pluspunten

Vriendelijk en duidelijk aan telefoon. Goed verzorgd pakket met producten, netjes en goed ingepakt. Snelle levering Duidelijke website

Pluspunten

Snelle bezorging, goed ingepakt en leuke boxsetten.

Meer producten

Valkweg 9