Reactie van het bedrijf
Beste heer Shazli,
Bedankt voor uw feedback. Maar ik wil hier toch even op reageren, want u heeft een aantal weken geleden ook al een negatieve reactie achtergelaten. Blijkbaar vindt u het noodzakelijk om het nogmaals te doen en daarvoor een ander e-mailadres te gebruiken.
Ik weet niet wat u van ons verwacht, maar wij kunnen helaas geen gedachten lezen. U plaatst uw bestelling (evenals de vorige keer) in meerdere delen, stuurt ons 12 zeer onduidelijke e-mails erachteraan op verschillende tijdstippen en doet verzoeken tot bijvoegen van producten omdat u deze vergeten bent te bestellen. Dit hebben we allemaal in goede banen weten te leiden en ik heb onze medewerkers in het magazijn verzocht om extra goed op te letten dat met uw bestelling(en) alles goed zou gaan. Ik heb deze bestelling vervolgens ook nog eens zelf volledig gecontroleerd. Uw bestelling was 100% in orde toen deze ons magazijn verliet. We vinden het dan ook erg jammer dat u alsnog niet tevreden bent met uw bestelling, want wij hebben écht alles eraan gedaan om u zo goed mogelijk te woord te staan en uw bestelling naar volle tevredenheid af te leveren. Maar het punt is nu wel bereikt waarop het 'klant is koning' principe te ver gaat, want u zoekt gewoon constant naar nieuwe ‘problemen’.
Mocht u ontevreden zijn over de bestelling, kunt u ongeopende producten retourneren aan ons retouradres. Meer kunnen wij op dit moment ook niet meer voor u betekenen.
Met vriendelijke groet,
Asian Food Lovers