Mooi zo

echt snelle verzending en goede productkwaliteit. zal zeker opnieuw bestellen.

Makkelijk te bestellen en wordt netjes en op tijd geleverd. Zelfs een free sample gekregen bij m’n bestelling.

Slechte ervaring

Late levering. Verkeerde artikelen ontvangen.

Uitgebreid aanbod, snelle service

Er zijn veel producten te verkrijgen, mijn bestelling was snel in huis.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Wok aangeschaft. Snel geleverd. Prima handleiding voor het inbranden op de site. Zeer tevreden!!!

Super snel

Voor de tweede keer besteld, beide keren werd het de volgende dag al bezorgt. Ben zeer tevreden

Alleen maar positief

Zoals de titel😁

Top. Lievelingssaus eindelijk weer in huis

Klopt veel niet

Bestelling steeds op nieuw bestellen omdat het niet was verwerkt, wel gemeld bij achteraf betalen en toch liever allemaal otvangen en drie bestellingen geworden. Teveel blikjes met datum wat bijna verlopen is, evengoed teveel gas vrij bij het openen dus wel te oud. Teveel producten met sambal of hete pepers zonder duidelijkheid. Vorige bestellingen ook fout gelopen.

uitstekend

Ik heb diepvries besteld en dit is echt keurig netjes afgeleverd , Mijn order was goed bevroren (bananenbladeren) zodanig verpakt dat het absoluut geen schade kon oplopen tijdens het vervoer,en daarom zal ik zeker hier blijven bestellen,

Snelle levering, fout onmiddellijk recht gezet

Heel tevreden met mijn aankopen, producten waren dezelfde dag nog verzonden in volle kerst periode. Er werd een verkeerd kookboek geleverd, dat quasi dezelfde titel had. Maar de volgende dag zat het correcte al in mijn brievenbus :) . Perfecte aanpak van deze vergissing dus!

Top! Volgende dag in huis met achteraf betalen werkt heel fijn. Geen zware pakken tillen maar thuis

Top! Volgende dag in huis met achteraf betalen werkt heel fijn. Geen zware pakken tillen maar makkelijk thuis bezorgd, de oplossing als je met blessure zit

Ik heb nog niet gekregen

Morgen 31 december 11.30 - 14.00 uur Bezorgadres maria gritsenko Aikeshof 28 Aikeshof - 9967 SN EENRUM Omschrijving 100033478 Afzender Asian Food Lovers Sperwerweg 13 6374 AG Landgraaf

Snel en betrouwbaar

Ik heb hier voor de 2e keer besteld en net zoals de eerste keer was de bestelling vlot binnen en klopte hij precies. Ook is alles netjes verpakt tegen breuk. Fijn webwinkel met veel keus en overzichtelijk

Goed product snelle levering

Snelle levering, product goed verpakt, goed product

Voor de eerste keer besteld, super producten en snelle levering. Zeer uitgebreid assortiment. Ik verveel deze internetwinkel aan iedereen aan

Prima product

Levering volgens afgesproken tijd

Heel tevreden

Altijd prima producten en snelle levering.

Levering snel en als er iets niet correct is wordt dit snel gecorrigeerd.

Heb nu tweemaal een bestelling gedaan en bij beiden was de levering niet compleet. Maar na dit gemeld te hebben wordt dit wel direct en netjes opgelost. Ook een reden om een volgende keer te bestellen.

Prima producten en stipte levering

Mooi assortiment indiase producten, snel uit voorraad leverbaar!

Bestellung war innerhalb 2 Tag da

Ware war sehr gut verpackt und superschnell hier. Nur als Neukunde habe ich versucht mich im Newsletter anzumelden, dies ist leider fehlgeschlagen...ergo keine 5€ Rabatt. Support angeschrieben und dieser hat innerhalb weniger Stunden geantwortet und geschrieben; "Im Moment haben wir ein technisches Problem beim Abonnieren unseres Newsletters. Solange dies nicht funktioniert, können unsere Kunden den Code nicht verwenden und wir können keine weiteren Rabatte in Verbindung mit dieser speziellen Aktion gewähren. Wir bitten um Entschuldigung für die Unannehmlichkeiten!". Deshalb ein Stern abzug... sonst alles super !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede kwaliteit en snelle levering

K ben zeker van plan nogmaals Asian Food Lovers te bezoeken.

Leuke recepten ook handig als je geen oosterse ervaring hebt

Makkelijk lekkere ideeën op doen Ik heb al eerder een pakket besteld en heb dan ook al een aantal artikelen in huis Bij recepten kun je die uitvinken Top! Snel

Super eenvoudig en snelle services top .

Super eenvoudig en snelle services top . Als je van lekker eten houd is deze Asian Food Lovers de ideal website om te shoppen .

Super webshop

Fijne website, wat ook super is dat jullie per thema alle benodigde ingrediënten hebben staan. Zo kun je meteen aan de slag. En natuurlijk ook de diepvries producten, erg uitgebreid. Goed verpakt, behalve die groene piepschuimen chips, die zouden best met gerecycled papier of zo vervangen kunnen worden. Snelle levering, kom zeker terug.

Valkweg 9

6374AE Landgraaf