Correcte en snelle bezorging

Correcte en snelle bezorging

Snel en goedkoop

Geen problemen alles top

alles zoals beloofd, op tijd geleverd

ik heb geen klachten, de producten werden geleverd zoals bij bestelling vermeld werd, een tevreden klant dus

Vaste klant die altijd zeer tevreden is ♥

Ik heb al zeer vaak hier besteld, voornamelijk voor de dochter die helemaal verslaafd is aan noedels. Groot assortiment aan democratische prijzen. Verzending naar Belgie is zeer snel en correct. Zeker een aanrader om te bestellen :) Doe zo verder!

Bestelling klopt precies alles heel goed en met zorg ingepakt Mijn complimenten

Lekker en correct geleverd

Lekker en gezond

Geweldige winkel met uitmuntende service

Heel fijn geholpen toen ik een fout had gemaakt bij het bestellen. Snelle levering. Niet duur.

Asian Food Lovers betrouwbaar voor prijs/ kwaliteit en levering

Artikel Chinese (porseleinen) rijst(soep)kom met lepel gezocht op het internet. Kwam uit bij Asian Food Lovers! Gekeken naar prijs van deze artikelen en de verzendkosten. Prijs uitstekend. Bij afname minimaal 6 st. prijs per artikel nog eens verlaagd met € 0,10 ! 12 st. besteld en levering volgde snel. Artikelen uitermate netjes per 6 verpakt in karton in een grotere kartonnen doos met transport bescherming er omheen. Van de 12 st. (porseleinen)rijst(soep)kommen met lepel was 1 lepel met een scheve doorschijnende diamant druk op bodem van de lepel en 1 st. soepkom had slechts een kleine uitstulping op de onderste rand waar de kom vlak mee blijft staan. Waarschijnlijk zijn dit kleine productie foutjes die moeilijk te zien zijn, daar ze per 6 verpakt zijn en zo ook geleverd zijn vanuit China.

Heerlijk.

Ik kreeg mijn pakketje niet binnen de twee dagen binnen. Dit duurde wel even. Het kan ook te maken hebben gehad met de officiële vrije dagen in belgie. Jammer dat ik een kortings code kreeg en bij het invoeren van mijn nieuwe bestelling stond dat het “ongeldig” is. Voor de rest ben ik erg blij met hoe de bevroren producten zijn geleverd. Allemaal netjes dicht met droog ijs zodat alles goed bevroren blijft. Groet.

Het is geheel naar mijn verwachting verlopen.

Dit was mijn eerste bestelling bij Asian food lovers. Ik was erg nieuwsgierig hoe de diepvries food opgestuurd zou worden. Ik ben hierover zeer tevreden.

Goede verzorging en aflevering

Zeer goed. Goed verpakt,aflevering. De artikelen krijg je ook in de afgesproken tijd.nogmaals,zeer goed

Op tijd geleverd. Mooi artikel voor deze prijs.

Zit nog te wachten op bestelling

Krijg de vraag voor een review maar ik heb nog niks opgestuurd gekregen , na 6 dagen

prima snelle bezorging

op zondag besteld en dinsdag al binnen. snel dus

Goede site met goede prijzen

Snel geleverd goede kwaliteit en leuk om te winkelen kom hier zeker terug

Zeer goed product!

Fijne site, makkelijk bestellen, snel geleverd en meer dan prima product. Ik ben er blij mee.

Perfect, vlekkeloze verpakking.

Een aanrader: zeer degelijke producten aan concurrentiële prijzen. Alles steeds uiterst professioneel verpakt om eventuele vervoerschade te beperken.

Leuke cadeaus snelle levering goeie prijs!

Snelle levering goede producten

Japanese food at home!

I just came back from Japan and I already miss the japanese food. I ordered gyoza, gyoza skin, curry and panko and they are simply amazing. Thank you!

Goede service.

Goede service. Het enige dat ontbreekt is het vermelden van de vervaldatum van de producten op de website. Dit is handig als ik bulk wil inkopen om een ​​voorraad aan te leggen.

Goede service. Vriendelijk. Correct.

Goede kwaliteit van de producten. Goede service. Behulpzaam bij problemen. Kortom Proffesioneel. Dank

Zeer goede website

Bestelling was snel geleverd en alles was geleverd ondanks dat het een zeer grote bestelling was.

Very good service

Ordered few times already since their service is super good and fast as well.

Snelle levering, goed product en goedkoper dan de supermarkt.

Valkweg 9

6374AE Landgraaf