Prima prijs, snelle levering.

Prima prijs, snelle levering.

Netjes volgens afspraak

Snel en goed geleverd. Website is duidelijk

zeer vlotte bediening!!!!

Alles mooi verpakt en de dag erna al thuis bezorgd!!! Super!!

Makkelijk en snel

De webshop werkt perfect, de producten zijn snel te vinden. Sommige items zijn wel wat prijzig maar ze zijn zo lekker dat je dat er weer voor over hebt.

Zeer tevreden. Goede kwaliteit, Goede prijzen, prima verpakt, snelle levering en ook nog eens een smakelijk geschenkje erbij. Ik kom hier zeker weer terug in de toekomst.

Super !!!

Mooi asssortiment aziatische producten, bestelling en levering wordt soepel en snel afgehandeld, niks te klagen !

Veel Keuze, goede omdchrijving, snelle levering!

Per ongeluk op google de site gevonden. Veel keuze! Een product zelfs gevonden die ik in Brussel in geen enkele toko kon vinden! Ook non food gekocht! Schitterende Thaise vijzel! Dit weekend meteen papaya salad gemaakt! Schitterend! Ik zal de site zeker blijven volgen.

Mooi product snel in huis

Ik heb een echte wokpan gekocht....niet zo'n alledaagse maar een plaatstalen met houten handvat, deze moest nog wel worden ingebrand. Allemaal heel goed te doen en ik kan er heerlijke gerechten mee maken. Zeker een aanrader

Snelle levering.veilig verpakt.Daarbij ook nog een.presentje.dus verrast!🤗 in toekomst meer op de site kijken en er gebruik van maken.Gr Lenie.

Ruime keuze en zeer snelle levering!!

Diverse producten besteld, de volgende dag al geleverd! Ruime houdbaarheid op de ontvangen producten en een cadeautje erbij. Top!!

Uitstekende service.

Uitgebreide keuze van verschillende Aziatische producten. Scherpe prijzen en men hoeft zich niet te verplaatsen. Elke dag open om het even welk uur en alles netjes en vlug geleverd. Zeer zeker aan te bevelen.

Ruim assortiment.. goede service

Goed assortiment en snelle en correcte levering

Snelle service. Goeie spullen en gratis een flesje saus. Heel erg blij met mijn wok. Een aanrader.

Snelle service en hele goede producten. Bedankt, ik kom weer bij jullie terug!

Ruim assortiment, glutenvrije opties en goede prijs

Heel blij met Asian Food Lovers. Ik kan alles vinden wat ik nodig heb. De glutenvrije link is erg fijn. De prijs is niet hoog en alles word snel en goed verpakt verzonden. Kortom, wat wil je meer?

Lekkere dingen snel in 't huis.

Bestelling was snel binnen + een gratis flesje saus. Top

Op zondag bestelling geplaatst en op dinsdag geleverd. Niet alleen hert bestelde product gekregen maar ook een extraatje. Top.

Gemakkelijk en stipt

Aangename website en stipte uitvoering

Heerlijk

Heerlijke zeewier snacks gekocht. Niet heel duur en snel binnen

Snelle bezorging, leuke producten

Snelle bezorging, leuke producten

Gewelige site met super voordelige prijzen

Gratis bezorgd binnen een dag wat wil je nog meer

Snel verwerkt en bezorgd

voor redelijke prijs bestelt en keurig ontvangen, zelfs met cadeautje erbij, top!

Goede producten, goede prijzen en snelle bezorging.

Helemaal top

Geweldige messen de Thaise messen.. snelle levering, Geweldige communicatie over de levering, gewoon TOP

Goede producten, je word netjes op de hoogte gehouden, netjes verpakt

Valkweg 9

6374AE Landgraaf