Prima producten

Ik had 1 product niet ontvangen, maar na contact hebben ze het direct op gestuurd. Prima service.

Excellent service

Déjà 2 commande passées et je suis satisfait

perfecte service

perfecte service

ZEER GOEDE KWALITEIT EN GOEDKOOP

PIJLSNELLE VERZENDING

Heerlijke service! Snel en hygiënisch verpakt!

Één aanrader voor iedereen die graag Aziatische eet/kookt!

Goed, zelfs met diepvriesproducten een levering in erg goede staat.

Goed, zelfs met diepvriesproducten een levering in erg goede staat.

snelle levering en kwaliteit wat je mag verwachten.

Ik heb kruiden en sambal besteld. Deze producten zijn snel geleverd en hebben een goede kwaliteit. Wat ook leuk is dat er promotie saus erbij geleverd wordt. Deze site ben ik toevallig tegengekomen en ik ga er zeker vaker gebruik van maken. Het is zeker een aanrader.

Goede producten en levering op tijd

Veel keuze qua producten en goede levering

prima service!

snelle levering en leuk een flesje saus extra erbij doen, topservice!

Alles is goed

Alles is goed

Lekkere dingen en overzichtelijke site.

Zeer betrouwbaar. Je plaatst je bestelling en de andere dag heb je het in huis. Zeer goede en lekkere spullen voor eerlijke prijzen.

İk heb besteld en het is gelijk de volgende dag netjes bezorgd

Fantastisch!

Had nog nooit diepvriesprodukten online besteld, wat een super ervaring. Uniek en goed georganiseerd, uitzonderlijke produkten, prima ingepakt en verzorgd. Heel tevreden!

Hoef mijn huis niet uit als ik bepaalde artikelen wil.

super service

Bedankt voor de goede service

Zeer snelle levering en nog leuke extras om uit te proberen 😉🥳

Zeer tevreden. Goede kwaliteit. Betaalbaar. Vlugge verzending. Goed verpakt. Leuk geschenkje erbij. Ik Koop hier zeker weer in de toekomst.

Snelle levering, netjes verpakt, goede prijzen

Ik bestelde voor het eerst bij Asian Food Lovers omdat ik jackfruit wilde kopen en het hier aanzienlijk goedkoper was dan ik ergens anders kon vinden. Na even te hebben rondgekeken had ik aardig wat mooie producten verzameld in mijn winkelmandje! De levering kwam snel, alles was netjes verpakt en ik heb nu al erg plezier van wat ik heb besteld. Ik ben super tevreden en bestel zeker nog een keer!

Redelijk

Helaas was er 1 soeplepel gebroken. Verder alles prima

fantatisch en vlugge levering

alles mooi verpakt en ruime keuze en zeer lekker

Geweldige spullen lekkere kruiden

De kruiden zijn heerlijk en de sauzen we zijn zeer tevreden

Super tevreden, alles netjes geleverd en een gratis artikel cadeau gekregen.

Prima, blij met mijn product en snel geleverd alsnog wel jammer dat die een dag te laat was geleverd maar voor de rest perfect

Top bedrijf met goede service

Wij bestellen met de studievereniging al een aantal jaren bij jullie, en dit bevalt ons enorm.

Uistekend service en producten

Ik ben heel tevreden met je winkel

Valkweg 9

6374AE Landgraaf