Heel goede service ook omdat ik de datum later had geplaatst en alles kwam mooi op tijd .... alles was ook goed ingepakt... En natuurlijk was het een product waar ik al een hele tijd naar op zoek was en bijna nergens te vinden is ;-) (had deze geproefd nadat een collega terug uit verlof kwam van de Filipijnen) Dus mij hoor je niet klagen .... Wat ik ook leuk vond waren de twee gratis producten die er bij waren om te proeven....

Geweldige eerste indruk

Eerste bestelling, hoge kwaliteit van producten, gratis sausjes om te proberen, super snelle levering. Alles in orde! Bedankt en tot gauw!

Snelle en nette levering, goede prijs!

Bestelt op zondag, maandag ontving ik de bestelling. Ze was netjes verpakt.De prijzen voor multiverpakkingen zijn ook voordeliger.

Makkelijk bestellen, snelle levering!

Het bestellen ging super makkelijk en alles werd netjes en snel geleverd. Prima producten!

Super snelle service

Op tijd geleverd en goede kwaliteit!

Alle producten die ik tot op heden heb besteld worden altijd snel geleverd. Klantenservice is top. Producten zijn ook uitstekend. Niets op aan te merken!

Ben zeer tevreden over mijn aankoop

Alles werd juist en goed verpakt en behoorlijk snel geleverd. De goederen zelf die ik tot nu toe geconsumeerd heb waren ook van een behoorlijke kwaliteit. Een aanrader

snelle, makkelijke en goede service.

Dit is de eerste keer dat ik iets bestel bij deze winkel en zeker niet de laatste keer. De webshop is heel makkelijk te gebruiken. Je wordt goed op de hoogte gehouden van hoe het ervoor staat met je pakket en ik was verbaast hoe snel het naar Post NL verstuurd was.

Goed genoeg, maar zeker ruimte voor verbetering

De webshop werkt prima, en je pakket wordt verzonden zoals ze vermelden op de website. De productpagina's en de zoek-opties op de website kunnen zeker nog verbetering gebruiken. Klantenservice is prima, maar de simpele en ietwat verouderde website kan beter.

een zeer goed overzicht voor bestellingen

zeer netjes en snelle levering gewoon toppie

prima producten en dito service

Ik heb zeer positiever ervaringen met deze webwinkel. Het producten assortiment is zeer divers, in verschillende maten en men levert snel. Een fout wordt direct verwerkt na een kort contact met de klantenservice. Werd snel geholpen en van het juiste advies bediend. Door dit allemaal blijf ik lid van de club zogezegd

Mooi servies voor weinig geld

Mooi servies dat ik al meer dan 20 jaar heb en dus altijd kan blijven aanvullen. En niet duur.

Altijd prima producten, snelle levering, zeer groot assortiment. Dik tevreden, ik blijf terugkomen!

Uitstekende kwaltiteit, assortiment en snelle levering

De website biedt een breed assortiment, dus uitgebreide keuze aan top kwaliteit producten. Na 4 jaar in Azie gewoond te hebben is het heerlijk hier dezelfde producten te kunnen bestellen. Wij blijven bestellen!!

Heerlijk eten, goed verpakt en snelle levering

Ik heb inmiddels al voor de tweede keer pekingeend gekocht, want die is echt niet normaal lekker !!

Snelle levering, leuke gelukskatjes

Snelle levering leuke gelukskatjes

Fijn

Snelle levering, top producten!

Handige recepten op de website waarbij producten meegaan in winkelwagen, super handig en snelle levering.

Snelle levering en goede producten

Als je van de Aziatische keuken houdt en niet in de buurt van een toko woont, zou ik hier zeker bestellen. Op vrijdag een bestelling geplaatst en op zaterdag ochtend was het al binnen.

Goed service

Altijd snelle

Correcte en snelle levering

Bestelling is snel en eenvoudig verlopen. Fijn dat je kruiden in bulk kan kopen. De prijs-kwaliteit zeker in verhouding. Tevens zat er een kleine verrassing bij de bestelling. Altijd leuk.

Snelle levering, goed product

Top, gewoon top !

Zoeken, bestellen, betalen en wachten op de levering die tijdig en degelijk verpakt (diepvries) toekwam. Eenvoudiger en gemakkelijker kan haast niet !

Helemaal super

De bestelling werd snel geleverd en was boven mijn verwachting.

goed en snel

Goede producten en een sympathieke prijs

Valkweg 9

6374AE Landgraaf