Prima variatie en Service

Prima variatie in producten en sales-Service. Khao Shong Peanuts coated with chilli-limon 140 GR moet snel in de bevoorrading komen. blijkt onverkrijgbaar te zijn .

Goede bereikbaarheid en duidelijke site

ruime keuze en goede kwaliteit

ik bestel regelmatig en altijd goede kwaliteit gehad voor redelijke prijs. De aflevering is snel en soms wordt iets extra's meegeleverd. Top!

Als liefhebber van noedels vindt ik hier een ruime keuze. De levering gaat snel .

Op tijd geleverd!

Overzichtelijke website en veel keuze en goede prijzen!

Eenvoudigweg: perfect!

Vlot en op tijd geleverd, geheel bestelling professioneel verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar!

bestelling goed ontvangen buiten het diepvries product

Waren problemen met diepvries product dit was gedeeltelijk ontdooid Had wel moeten bij betalen voor de extra verpakking die was niet voldoende

Betrouwbaar

Goederen zijn goed verpakt en van goede kwaliteit

Perfekt!

Schnelle, komplette Lieferung. Super Service, viel Auswahl :) Leckeres Essen, prima Zutaten, ich bestelle auf jeden Fall wieder hier. Schöne Grüße aus Deutschland

Snelle Service, groot assortiment met top kwaliteit

De bestelling werd de volgende dag al bezorgd. De noodles in de waterzakjes zijn fantastisch. In combinatie met de Szechuan saus echt een aanrader !

Heel goed.

Ik had fortune cookies besteld. Ik heb ze op tijd gekregen en prijs-kwaliteit was het ook goed!

Erg complete webshop.

Veel artikelen te krijgen dus erg compleet. Zodat je niet stad en land af hoeft te rijden om aan specerijen etc te komen. Gewoon heerlijk vanachter de pc bestellen, en de volgende dag in huis. Gemak dient de mens.

Producten zijn superbe en de bestelling werd de volgende dag bezorgd.

Producten zijn superbe en de bestelling werd de volgende dag bezorgd.

Alles vlot verlopen

Bestelling werd snel en netjes ingepakt verzonden, alle producten zijn duidelijk omschreven op de website en zijn goed geprijsd. Zeker een aanrader als je van de aziatische keuken houdt, maar geen winkels in de buurt buurt.

snel en correcte levering

grote aanbod Aziatische voedingswaren

Super snelle levering! Extra cadeautje en een bon voor korting op je volgende bestelling. En dit allemaal naast het feit dat ze als enige mijn lievelings noodles hebben!

zie hieronder

Snelle levering en goede kwaliteit en een product (amerikaanse rijst) wat ik al lang zocht

Vlotte en snelle levering

Geweldige service smiddags besteld en de volgende dag bezorgd geweldig

ruime product keuze en snelle levering

Dit was mijn eerste bestelling bij asian food lovers.De afhandeling ging zeer vlot en bestelling werdt binnen 2 dagen geleverd(belgie).Bestelde producten waren ook in orde en klopten volledig met de omschrijving op de website.Misschien een puntje vatbaar voor verbetring is dat er geen e-mail wordt verstuurd zodra de bestelling verzonden is.Alles bij elkaar zeer tevreden.

Goed, jammer dat er iets tekort werd geleverd.

Ik was tevreden over de levering van asian foodlovers, vond het enkel spijtig dat de sesamolie doe ik besteld had er niet bij zat. Maar met 1 simpel telefoontje werd dit de dag nadien onmiddellijk netjes nageleverd. Ook heel vriendelijk aan de telefoon. Wat ik ook wel een beetje spijtig vond is dat ik las dat sommige klanten gratis proeverijen bij hun bestelling krijgen, bij mij zat er niets bij... jammer...Als ze dit bij 1 klant doen zouden ze dit niet beter bij iedereen doen. Maar over het algemeen tevreden over producten, levering en service-klantvriendelijkheid.

Goede producten de beschrijving van producten en overzicht van de website kan beter

Sommige links op de website werken niet en de website is daardoor soms wat onduidelijk verder zijn de producten wel van goede kwaliteit

Netjes ingepakt en snel geleverd.

goede kurkuma en snel gekregen

goede kurkuma en snel gekregen lekkere chilisaus gekregen Ik zou nog wel 5 euro krijgen omdat ik de nieuwsbrief nu krijg

Aanrader!!!

Snelle levering. Lekkere producten. Verse kroupouk. Echte garnalensmaak. 1 minpuntje: de bijgeleverde sausjes waren veel te straf/pikant. Verder alles prima. Bedankt. IlsM

Duidelijk en snel

Duidelijk en snel. En een leuk kado

Valkweg 9

6374AE Landgraaf