Een webshop naar mijn hart

Een grote asian food lover hier haha! Snelle bezorging, netjes verpakt. Een top site!

Mooie duidelijke website, zending goed verpakt en bovendien een zakje soep gratis om te proberen.

Mijn ervaring, snelle levering en uitgebreide keuze.

Zeer snelle verzending

Snelle verzending en 1 goede en overzichtelijke website

Excellent selection - good service

A very good selection of difficult to find ingredients. I was very impressed by the products available, so Asian Food Lovers will now be the first place I look.

Goed assortiment, levering super

Eindelijk mijn geliefde noodles weer gevonden en ook nog voor een zeer redelijke prijs ! Verder is er veel lekkers te vinden in het assortiment :) En leuks - zoals eetstokjes voor de kids :)

Prima webshop!

De spullen zitten keurig verpakt en de levering is razendsnel. Ik vind het een aanrader!

SUPERVLOT

Supervlotte bestelling vanuit België. Goeie prijzen ook, zeker in vergelijking met de lokale supermarkten. Goeie verpakking, met nog een klein gratis extraatje erbij ! Hier shop ik zeker nog !

Precies zoals ik had verwacht.

De producten waren goed verpakt en precies zoals verwacht. Alles zag er netjes uit. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ook leuk dat er een gratis zakje noodles bij zat.

Gewoon goed

Mooie produkten dnelle levering super goede communicatie in ern woord top

nice man

Mooi assortment, prima Prius/kwaliteit en snelle verzending

Set Kiwi messen gekocht welke heel scherp, maar net zo scherp geprijsd, zijn. Verzending was snel en de messen voldoen volledig aan de verwachting. Eenvoudig maar scherp.

Mooie overzichtelijke website en snelle service

Voor de tweede maal besteld bij Asian Food Lovers en alweer super tevreden!

Prima service dus okay Voor mij,

het is fijn als ik dingen kan kopen waar ik ander ver voor moet reizen , Dus ja Ik ben blij dat ik Miso bij jullie kan kopen , Raymond van der Weele

Super service.

Duidelijke website, ruim aanbod gluten vrij, snel besteld en snel geleverd.

Makkelijke website

Via webshop een bestelling geplaatst. Was snel bezorgd, erg blij mee.

Variabel aanbod

Asian foodlovers heeft een heel groot aanbod om een fantastisch aziatische schotels op tafel te serveren.

Goede prijs, kwaliteit en service

Ruim assortiment en goede prijs /kwaliteit. Netjes verpakt en afgeleverd. Ik ga zeker vaker bestellen

Prima kwaliteit

Correct behandeld

Goede producten en snelle levering

Asian Food Lovers hebben een uitgebreid assortiment producten. Veel keus en goede acties. De producten worden netjes verpakt, eventuele flessen krijgen een extra papierlaag tegen het breken (gelukkig wordt de doos niet opgevuld met plastic maar met papier). Snelle en keurige levering.

Snelle levering goeie producten en heerlijke recepten

Een verzorgde en snelle service

Ik bestelde glutenvrije noodles die precies op de geplande tijd aankwamen. Ze zaten verzorgd verpakt en de kwalititeit was ook nog eens top.

Top shop

Al een paar jaar klant bij zowel Asian food lovers als Arab food lovers en altijd is alles snel en goed verpakt geleverd, vlotte afhandeling van vragen en werkelijke overheerlijke producten 😃. Servicegericht, klantvriendelijk, kortom een aanrader deze webshop.

telefonische klacht wordt correct behandeld.

snelle levering.als een besteld product naderhand toch niet leverbaar is wordt het betaalde bedrag nog dezelfde dag op je rekening terug gestort.dit maak je bij niet veel bedrijven mee.alles bij alles goede service dus.

Goed en snel.

Snelle levering goede kwalietijd en goede service

Bekijk de eerste zin verder heb daar geen woorden voor

Valkweg 9

6374AE Landgraaf