Pluspunten

Duidelijke communicatie via mail en trackcode na bestelling. Het geleverde product is ook prima. Goede prijs-/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

Superservice!

Pluspunten

Snelle levering en goede prIjzen

Pluspunten

verders niets dan een 10 ga zo door. Jammer dan jullie geen vlees hebben[gehakt] of zo iets.

Hoi,Mijn pakket was 27kilo zwaar. Post.nl vroeg of ik door wilde geven of het voortaan in een stevige doos te doen. zat een scheur in de doos, bij deze dan.

Pluspunten

- Goede beschrijving van de producten - Op tijd levering na bestelling - Ruime aanbod

- Soms staat het bij een product niet beschikbaar terwijl de product wel te verkrijgen is

Pluspunten

Erg voordelig en snelle, nette levering !

Pluspunten

Supersnelle levering en bevroren producten ook top! Ga zeker vaker bestellen!

Pluspunten

Twee kiwi messen besteld. Koksmes voor weinig geld. Super scherp echt een fijn mes en bestelling werd snel en keurig op tijd geleverd.

Pluspunten

veel producten, authentiek, goede prijzen, goede bezorging

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke correspondentie.

Iets aan de dure kant.

Pluspunten

Vlotte en correcte afhandeling van mijn bestelling. Ik ben zeer tevreden.

Daar kan ik nog moeilijk over praten. Het was pas mijn eerste bestelling.

Pluspunten

Mooie, duidelijke website met een goede uitleg over de producten met als bonus een gedeelte met lekkere recepten. Het bestellen gaat gemakkelijk, terwijl er in een veilige omgeving, op verschillende manieren, betaald kan worden. Het bestelde wordt erg snel geleverd op de afgesproken plaats. Thumbs up voor de Asian Food Lovers.

Toch zou ik het assortiment graag uitgebreider zien daar er nog best veel artikelen zijn waar je op "mispakt".

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere kardemom en beantwoorden van je klachten

Ander leverfirma zoeken? Eerste pakket was vermist en de track and trace werkt niet van post.nl, zeer vervelend

Pluspunten

Snelle lzvering

Pluspunten

Bestelling op dezelfde dag opgestuurd en super ingepakt. Ik was een product vergeten toe te voegen aan mijn bestelling en contacteerde hen via e-mail waar ze erg snel op antwoordden. Ze hebben die dan snel aan mijn bestelling toegevoegd. Perfect gewoon!

Pluspunten

Heel ruim aanbod aan aziatische producten, tegen een redelijke prijs. De verzending verliep heel vlot! De producten, zeker ook de diepvries-, waren heel correct en veilig verpakt.

Pluspunten

Goede kwaliteit en service. Wij zijn ontzettend blij dat jullie bestaan. Vooral de staffelkorting vinden wij attractief. Verder zo als het aan ons ligt!

Levering soms onduidelijk en niet zoals aangegeven. Wij hadden bijvoorbeeld 2x leveringen die langer dan 24uur duurder terwijl dat wel zo aangegeven was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Voorraad meer aanvullen, meer aanbieding om de week, nog uitgebreidere assortiment.

Pluspunten

Heerlijk eten ,pittig maar niet overdreven en erg is andere word voor,HEERLIJK! Percies wat we nodig hadden. Ziek zijn en geen warm eten gaat niet samen. Jullie waren precies wat we nodig hadden. Nu staan jullie in ons boekje voor bestellingen voor gezonde mensen. De afspraak van aflevering was ook ruim op tijd.

Pluspunten

snelle levering alles zeer goed verpakt

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Very good deal and fast responses.

Pluspunten

Goedkoop

Pluspunten

Zeer snelle aflevering van de bestelling , goed verpakt , smakelijke producten

Valkweg 9

6374AE Landgraaf