Boven mijn verwachting ben super blij met mijn aankoop en de kwaliteit prijs verhouding.!!!

De perfecte online toko

Erg groot assortiment, veel te vinden. Levertijd is ook niet te lang, erg fijn. Ik heb dankzij Asian Food Lovers veel nieuwe dingen kunnen koken en ook inspiratie opgedaan!

Top Producten goeie service

Heel veel keus in geboden aziatische producten.Goed verpakt snelle levering.Aanrader Top.

Perfect products and perfect delivery

Everything went smoothly and in time. I would order from here over and over again

Ruim aanbod met perfecte levering.

Idem.

Prima, ondanks de fout die ze snel hebben hersteld

Mijn bestelling kwam niet. Er was al wel betaald. Gebeld, order was niet goed doorgekomen. Meteen werd er een nieuwe order aangemaakt en kon ik kiezen wanneer ik dat geleverd wilde hebben.

Kwaliteit die volgens afspraak wordt geleverd.

Goede producten en service. Snel en volgens afspraak geleverd. Dik tevreden!

TOP TOP

Veel producten ... goede prijs ... snel geleverd

Alles verliep heel vlot en de verzending ging heel snel. Hier bestel ik zeker weer!

Aanrader, boven verwachting bezorging diepvriesproducten en super lekker!

Diepvries producten besteld, was een beetje huiverig hoe het bezorgd zou worden. Maar zo goed verpakt en snel bezorgd dat alles in het pakket nog stijf bevroren was! Zo blij met al het lekkere, ik ga echt vaker bestellen! Vriendelijke groet, Carla.

Hammouti

Op tijd geleverd Goede kwaliteit

Snelle goede service

Duidelijke website Snelle service Bestel zeker vaker

voor herhaling vatbaar

De bestelling werd snel geleverd. Een grote zak rijst, met nog wat kleinere spullen, netjes verpakt in een stevige doos. Geen kapotte of beschadigde verpakkingen. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Groot aanbod, snelle levering, goed verpakt

Asian Food Lovers is mijn No1 adres voor al mijn exclusieve Aziatische ingredienten/producten. Enigste nadeel: mega-assortiment met teveel keus :) Ik zou alles wel willen proberen. Absolute aanrader en ik blijf zeker klant!

Gebruiks vriendelijk

Alles ging goed en producten zijn naar verwachting!!

Lekkere producten, snelle levering

Ik zal zeker binnenkort weer nieuwe bestellingen plaatsen!

Snelle levering! Ook diepvriesproducten! Tijdbesparend! In 1 woord: Super!

Good price, fast delivery

Everything like it should be

Aangenaam winkelen en altijd correct

Grote stock en wat je ook besteld het wordt direct verstuurd Nog nooit een foutje ontdekt in rekening precies zoals het hoort.

Gewoonweg Fantastisch

Mijn bestelling ging supergoed, en na de vraag via de telefoon ; met als antwoord; dat de door mij bestelde Japanse bouillon naar smaak verdunt kon worden werd echt nauwkeurig nagezocht en was zeer professioneel en daarbij ook nog sympathiek. Alle lof, de pho no was verrukkelijk! Dankzij de ingrediënten die ik bij Asian Food Lovers besteld heb! Ik ga zeker terugkomen , jullie service is fantastisch! Ga vooral zo door !

heerlijke originele papadums en prima service

heerlijke originele papadums en prima service

Super!!!

Ik heb een Staal(carbon)wok gekocht. Betaalbaar. Ziet er luxe uit. Het enige is dat er misschien een beschrijving bij gedaan zou kunnen worden hoe je deze wok moet voorbewerken voor je hem in gebruik kan nemen. Ik moest het opzoeken op de site.

Uistekend

Ik ben echt tevreden met julie producten en levering

Uitstekende en lekkere producten, snelle service!

Valkweg 9

6374AE Landgraaf