Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Alles is goed op 1 punt na.

Kan heel vaak mijn winkelwagen niet openen en dit met verschillende browsers.

Pluspunten

Snel, verzorgd, super goed verpakt, mooie frisse producten en een extraatje, hier wordt je blij van

Pluspunten

Snel, niet duur, goede website, presentje bij iedere bestelling.

Nvt

Pluspunten

Alles is goed, maar dure bezorging. Ik zou graag shirataki-rijst willen.

Alles is goed, maar dure bezorging. Ik zou graag shirataki-rijst willen.

Pluspunten

Ik had behoorlijk wat verschillende producten besteld, maar de bestelling was helemaal compleet en zeer snel geleverd!

Keep it up!

Pluspunten

Mooi optijd geleverd. Noedels waren top!

Next day delivery.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit.

Volledige Product beschrijving

Pluspunten

Bestelling correct uitgevoerd. Communicatie vanuit de leverancier is OK.

Pluspunten

snelle levering en alles ging zoals gepland. De producten zijn gevarieerd van aard en zijn geschikt voor alle smaken

Pluspunten

Mooi assortiment, snelle levertijd. Zelfs de heerlijke halal diepvries nuggets en kipcorns van Amilah, die door de drukte van Black Friday door Post.nl een dag later dan gepland geleverd werden, waren nog perfect bevroren! Ook top is de gratis Tiki Masala mix met recepten die we erbij kregen. Prima service.

Pluspunten

Grote keuze, goede producten, leuke acties. Snelle levering. Producten zijn goed verpakt, producten in glas hebben een extra verpakking (papier) tegen breken. Er wordt milieu bewust omgegaan met de verzending. Geen overbodig plastic, er wordt papier gebruikt (dat we hier kunnen hergebruiken. Leuk dat er altijd een verrassing in het pakket zit (een extra product met uitleg, laatst een boodschappen tasje gemaakt van verpakking van producten.

Geen (of misschien wat uitbreiding in diepvries vis, pijl inktvis bijvoorbeeld)

Pluspunten

Alles perfect, en met een cadeautje, zoals altijd.

Pluspunten

Alles verliep netjes

Pluspunten

Prima website met verrassende producten, zeer complete en veilige betaalmogelijkheden, snelle en op tijd levering, uitstekende verpakking. Helemaal top!

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site, goede klantenservice, prima producten.

Het zou handig zijn indien er de mogelijkheid zou zijn de leverdatum te kiezen voor het in ontvangst nemen van ijs. Nu werd dit pas de avond voor de levering bekend gemaakt, wat me niet in de mogelijkheid stelde aanwezig te zijn.

Pluspunten

Super vandaag besteld morgen in huis.

Ik wilde bv kikoman ook bestellen, maar die zijn veel goedkoper bij amazing oriental, waar ik vaker kom/bestel. Maar ik ga zeker bij Asian Food Lovers ook bestellen.

Pluspunten

Prima producten met een breed scala van keuzes, maakt het soms moeilijk om te kiezen. Prima leveringen ook de kwetsbare zaken.

Dit keer waren er te veel producten die uitverkocht waren.

Pluspunten

Het is eerste keer dat ik er iets heb bestelt en ik ben zeer tevreden. De producten zijn allemaal van goede kwaliteit en ik was aangenaam verrast door de gratis producten die ik erbij kreeg. Ook de recepten op de website zijn een leuke extra.

Pluspunten

Snelle en goedkope service en zelfs een aantal gratis proefprodukten in mijn pakket!

Pluspunten

Snelle reactie, een proevertje meegeleverd bij het bestelde pakket

website liet niet toe om korting toe te passen op grote bestelling eens ik ingelogd was (korting werkte wel als ik NIET ingelogd was !?)

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goed verpakt.

Valkweg 9

6374AE Landgraaf