Pluspunten

Quick delivery Free samples Recipient for inspiration

Pluspunten

goede keuze mogelijkheden, zeer uitgebreid assortiment

geen

Pluspunten

Leuke webwinkel. Veel bijzondere noedelsoepen.

Meer noedelsoepen zonder msg.

Pluspunten

Snelle levering Ingredientenlijsten zijn online beschikbaar Goede prijzen Producten beschikbaar die moeilijk te verkrijgen zijn, zoals vissaus zonder suiker, zeewier zonder e-nummers, en bamboescheuten zonder citroenzuur.

Niet alle ingredientenlijsten kloppen (bv. "Waterkastanjes In Water 540 gram" bevat e-nummers die niet op de website staan). Captcha is niet goe genoeg leesbaar. Heb al 5 pogingen moeten doen, en ben er nog niet doorheen! (op de pagina om mijn beoordeling te verifiëren. Ik ben speciaal teruggegaan naar de eerdere pagina om dit toe te voegen)

Pluspunten

Snelle levering, servies netjes verpakt, ruime keuze, alles was correct en heel, etc. M.a.w. super tevreden dus!

Helaas waren sommige items out of stock, niet echt een min punt maar bv een verlanglijstje ofzo om een mail aan te krijgen wanneer dit item er terug is zou super zijn ipv elke dag te gaan checken.

Pluspunten

Vandaag mijn eerste bestelling ontvangen. Super verpakt, gratis staaltje erbij. Ziet er allemaal top uit.

Misschien een lager bedrag te bestellen om geen verzendingskosten te betalen.

Pluspunten

Super lekkere producten. Recepten top!! En de gratis staaltjes zijn leuk om nieuwe producten te leren kennen!!!

Geen verzendingskosten vragen

Pluspunten

Veel goedkoper dan in het winkeltje bij ons. Heel vriendelijk en snelle reactie wanneer ik fout adres had opgegeven. Ga zoizo nog bestellen

Niks

Pluspunten

Snelle service! Goederen goed verpakt.

Pluspunten

Goed en snel werkende site, duidelijke product informatie. Gemakkelijk betalen, snelle levering. Producten keurig verpakt, om glaswerk (potten) zat zelfs extra papier om breuk tegen te gaan. Attent om een demo product in de door te vinden.

Geen verbeterpunten, ben super blij hoe alles geregeld is.

Pluspunten

Assortiment, prijs

Pluspunten

Ik had de producten erg snel en de kwaliteit is erg goed.

Ik zou het niet weten.

Pluspunten

- snelle levering - top produkten

- produkten die out-of-stock zijn worden nog steeds te koop aangeboden

Pluspunten

Eerste order zelf verkeerd geplaatst en makkelijk weer geannuleerd en snel terug betaald gekregen! Tweede order makkelijk en snel geplaatst en de volgende dag ontvangen. Alles perfect in orde en zaten proefjes bij! Goede website en goede service! Zeker een aanrader en mijn nieuwe go-to voor instant noodles.

Pluspunten

even nadenken over wat ik morgen wil eten,en kijken of ik alles heb,dan eventueel bestellen en de volgende dag is ht in huis.

Ik zou geen verbeterpunten weten,want wat goed is kan niet beter.

Pluspunten

Niet te duur.. snelle levering.. veel keuze .. goede product omschrijving..

Pluspunten

Er ontbrak een pak rijst bij in bestelling. (Wel besteld en betaald). Deze werd zonder problemen nagezonden

Pluspunten

Scherpe prijzen, snelle levering. Niks op aan te merken.

Pluspunten

Correcte en snelle levering

Mobiele site mag iets overzichtelijker

Pluspunten

Snelle levering keurig verpakt Leuke pakketten samengesteld receptenboekje En gratis sample om te proberen

Pluspunten

Goed verpakte spullen & ook zeer snel geleverd. Net zoals de website, kunnen vele anderen een puntje aan zuigen.

Pluspunten

Snelle levering ondanks betaling achteraf.

Geen punten voor verbe******.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service, lekker eten, leuke aanbiedingen en bij elke bestelling wat proefjes om gratis te proberen.

verzendkosten en leveringssnelheid zijn denk ik nog te verbeteren.

Valkweg 9

6374AE Landgraaf