Snelle levering dat wel maar een beetje duur, en dan komen de verzendkosten er ook nog bij. Maar ik had wel wat ik hebben wou dat is ook niet onbelangrijk. Maar iets goedkoper zou wel mogen, scheelt tien cent per pakje met de supermarkt en dat is toch best veel.

zeer goed

alles zeer goed verlopen

Prettig

De pagina is duidelijk en overzichtelijk. Ruime keuze en redelijk snel geleverd. Het enige wat ik mis is meer betalingsmogelijkheden. Klarna of Paypal als extra keuze zou prettig zijn. Verder heb ik geen op of aanmerkingen.

supper te vreden 10op10

alles dik in orde. diepvries producten nog goed bevroren door het ijs en de goede verpakking. alles goed ingepakt tegen breken en beschadigen.!! zeer tevreden van de producten. super tevreden klant

Aankoop ind artikelen het gemak van internet.

Prettig contact Snelle levering en prima kwaliteit artikelen voor herhaling vatbaar.

Prima producten snelle en goed verpakte levering

Prima producten goede prijs kwaliteit verhouding en verzenden het goed verpakt

perfecte kwaliteit

Ik ben altijd heel tevreden. Superlekkere producten en allemaal perfecte kwaliteit en authentieke smaak.

Fantastische producten

De beste rijst die ik ooit gegeten heb. Super lekkere curry’s in handige verpakkingen en ideale porties. Mega veel keuze in de meeste producten. De kokosmelk kan je net zoals de rijst in de meeste winkels niet verkrijgen. Zo lekker. Hierbij nog eens een supersnelle levering en goed verpakt. Ik ben echt een zeer tevreden klant!

echt goede producten

vlugge levering,heel verzorgd met het droogijs. ben onmiddellijk begonnen een chinese kippensoep te maken. ik weet nu waar mijn producten te kopen!!

Makkelijk.

Ik kan alles vinden wat ik nodig heb voor mijn Indische keuken. Hoef niet meer naar verschillende winkels. Bespaar mij tijd en energie.

Incomplete bestelling

Bestelling incompleet, over gebeld, zou al emails gestuurd zijn met terug betalingen, wat niet zo was, ze zijn verzonden nadat ik belde over dat het incompleet was

Fijne producten en prima levering

Ik bestel al heel lang zeewier bij Asian Good lovers. Goede kwaliteit voor een nette prijs.

Super producten aan goede prijs. Echte aanrader!

Alle bestelde producten waren van uitstekende kwaliteit. De levering was snel en goed verpakt. Top.

Diepvriesproducten gewoon diepbevroren ontvangen!

Ga zeker nog een keer bestellen. En helemaal nu om te weten dat producten die koel moeten blijven ook koel geleverd worden door speciaal ijs en verpakking!

Toppie!

Snelle levering! Degelijke verpakking! Diepvriesverpakking heel knap gedaan! Super klantenservice! ( er ontbrak een item in mijn pakket. Na mailtje zeer vriendelijk antwoord en het ontbrekende item werd de dag zelf nog nagestuurd!) Goede kwaliteitsproducten! Ik heb ook een wok gekocht en hij is top! Ook de uitleg op de website hoe je hem moet inbranden is perfect!

Uitmuntend

Aantal dingen besteld, bij het afrekenen ging iets niet geheel goed, contact gezocht met klantenservice. Nagenoeg per omgaande kreeg ik reactie en was het probleem (ik deed iets verkeerd) opgelost. Super service! Bestelling kwam netjes zoals afgesproken een alles was zeer goed verpakt. Wat ik ook fijn vond was de waarschuwing op de website betreffende de goederen verpakt in ijs dat je die niet zonder handschoenen moest aanpakken, dat bleek ook wel, ze waren kouder dan mijn eigen vriezer!

Weer super blij met de heerlijke producten En de mega snelle levering. Binnen 24 uur in Duitsland. Ik Ben zeer gelukkig en blij. Zeer aan te bevelen en Bestel snel weer. Bedankt asian food lovers

Veel keuze vlot geleverd

Fantastisch producten

Kwam bij toeval op de site , daar nu geen spijt van . Bij de 2e bestelling een grote soepkom besteld erg handig bij noodelsoep. Intussen een soort verlanglijstje gemaakt 😄 Producten worden snel geleverd en goed verpakt. Binnenkort maar weer bestelen.

Snelle levering en goede kwaliteit

👍🏻👍🏻👍🏻

Super snel

Toch een beetje jammer..

Ik heb in November een aantal Thaise producten besteld van Lobo bij Asian Food Lovers, aangezien ik veel Thais kook en dus een beetje voorraad heb. Nog nooit eerder hier besteld dus het was een gok. Over het algemeen tevreden, maar kom er nu toch achter dat de tempura mix die toch lang goed hoort te zijn (ik had ook andere zakjes besteld van Lobo die tot 2021 goed zijn..)in een droge vorm, maar tot december 2019 goed was. Nog maar een paar dagen na mijn bestelling dus. Nu was het geen groot bedrag, maar toch jammer omdat ik weer nieuwe moet gaan halen en dit voor mij nieuwe product niet kan proberen.. Beter op de houdbaarheidsdatum voor klanten letten!

Gewoon goed

Gewoon heel erg goed en erg goed bezorgd

Snelle levering, netjes verpakt

Prima service. Goed verpakt, snel geleverd.

Een degelijke website

Ik wist wat ik moest hebben. Dat was snel gevonden. Meer heb ik niet gezien. De afhandeling was in orde. Snel geleverd.

Valkweg 9

6374AE Landgraaf