Fiets gekocht na een bezoek aan het experience centrum. Goed geholpen en fiets werd snel aan huis geleverd. Prijs is lager dan gemiddeld. Volgens mij zit er geen onderhoudsbeurt bij, maar al was dat wel zo, dan is de prijs nog lager dan elders.
Fantastische service
Heb mijn e-bike via internet besteld en kon hem zeer snel ophalen in de winkel in Leiden. Uitermate vriendelijk geholpen,goede uitleg gekregen. Erg blij met mijn fiets!
Top ervaring! Duidelijke uitleg over mijn vragen voor een E-bike Cortina met kinderzitjes. 2 dagen later al kant en klaar thuis bezorgd. Heel vriendelijk! Dank ik heb nu al veel plezier van de fiets. Groet Kirsten
Chauffeur die de fiets kwam afleveren was keurig en vriendelijk. Echter zadel afstellen moet je zelf doen. Stuur werd rechtgezet en vastgezet. Echter bij nader inzien toch scheef dus dat moest ik alsnog zelf doen. Koplamp zat los. Heb ik zelf vast moeten zetten maar bovenal heeft de fiets een slechte laatste inspectie gehad want er loopt iets aan en ik kan het niet direct vinden. Hoogst irritant. Dat had men met een kleine testrit zelf kunnen voorkomen. Maar wat ik mij oprecht afvraag: hoe wordt nu het probleem van het aanlopen opgelost? Ik kan niet met de fiets naar de winkel toekomen.
Zie boven
klant ontvriendelijk
Perfect uitgelegd welke fiets ik nodig heb voor mijn zoon en wat de voor en nadelen zijn. Dus geslaagd voor een mooie fiets
De verkoper nam de tijd en legde goed de verschillen tussen de ebikes uit. Proefritten gemaakt, waarna ik een goede keus kon maken. De fiets werd gemonteerd en afgesteld en op de afgesproken datum en tijdstip netjes afgeleverd. Kortom: ik ben tot nu toe erg blij met mijn fiets en kan "aanbiedingenfiets" aanbevelen.
Ik had "last minute" een fiets voor de verjaardag van mijn zoon nodig, hij was in voorraad en na telefonisch overleg kon ik hem de volgende dag in IJsselstein (mooie zaak half uurtje van Adam) ophalen, stond keurig klaar, top geregeld !!
Vanwege twijfel over verschillende moederfietsen naar de winkel gegaan voor proefritjes. Goed advies en alle tijd voor de klant. Vervolgens snel geleverd. Achteraf toch minder tevreden over aankoop los kettingslot en die mocht ik retour sturen. Ik hoop dat deze ook snel wordt afgehandeld. Heel netjes geholpen. Wel aan te raden om een proefritje op een fiets te gaan maken want mijn keuze viel daardoor toch op een andere fiets dan gedacht.
Ik koos deze fiets vanwege de goede reviews. Hij ziet er degelijk uit. Voelt iets klein, maar het zadel moet nog op hoogte gesteld. Even uitzoeken hoe dat gaat. Vooralsnog totaal tevreden.
De fiets werd netjes afgeleverd op de afgesproken tijd. Er zat een quick guide bij maar geen handleiding van mijn elektrische fiets. Het is een fiets van dik € 2200,- dus dan is het een beetje knullig dat je zelf uit moet vogelen hoe het licht aangaat en wat voor mogelijkheden de display heeft. Verder vraag ik mij af hoe het gaat met de servicebeurt, na hoeveel kilometer wordt dat aangeraden en moet ik hem ergens registreren of is dat al gebeurd? Veel vragen dus. Tevens viel mijn accu na 40 km al uit terwijl ik €300,- heb betaald voor een grotere accu. Ik heb eerlijk gezegd spijt dat ik hem niet bij de plaatselijke fietsenmaker heb gekocht want nu blijf ik toch met vragen zitten. Inmiddels na de klacht en deze recensie is er contact opgenomen met mij en heb ik digitaal een beschrijving gekregen van de fiets. Op de factuur zou iets staan over het onderhoud van de fiets en wanneer dat plaats moet vinden maar dat is niet waar het staat niet op mijn factuur. Wel krijg ik drie keer een verzoek om deze tekst aan te passen. Ben nog steeds niet tevreden met deze service.
Geachte J. Timmermans, Bedankt voor uw review en uw aandachtspunten. Ik vind het vervelend te vernemen dat u niet tevreden bent of andere verwachtingen heeft van uw fiets. Graag wil ik daarom een aantal onduidelijkheden wegnemen. Uw fiets is geleverd met een krachtigere accu, echter is deze niet 100% volgeladen tijdens levering. Deze dient u thuis op te laden, waarna u er zeker meer dan 40km mee kunt fietsen (indien dit niet zo is verneem ik dit natuurlijk graag). Op uw factuur welke u per email heeft ontvangen staat aangegeven wanneer uw fiets het benodigde onderhoud dient te krijgen. Uw fiets is immers door ons geheel rijklaar gemaakt en geregistreerd. Voor wat betreft de handleiding, deze zal ik u per e-mail nasturen. Mocht u nog verdere vragen/opmerkingen hebben verneem ik deze natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Martijn Klantenservice Aanbiedingsfiets.nl
Originele beoordeling
Mooie fiets gevonden en snel geleverd. Super blij mee!
De fiets was aanzienlijk goedkoper dan bij andere aanbieders, maar wel goed en volledig. Levering binnen enkele dagen, op het afgesproken tijdstip. Daarbij een korte uitleg over het onderhoud ontvangen. Top!
Prima fiets, bestelprocedure goed. Ophalen in de winkel wat onpersoonlijk "hier is die dan, ziet er wel oke afgesteld uit. succes". De ophaalservice mag dus wat persoonlijker.
Omdat hier zelden een bus komt en het zulk mooi weer is bedacht ik dat ik een degelijke nieuwe fiets wilde. Ik vond een mooie aanbieding met de juiste framemaat. Er is goed contact met mij gehouden op de dag van aflevering. De fiets kwam afgemonteerd in een doos, zelfs de fietstassen al achterop. De chauffeur zette even het stuur recht en de trappers erop en ik kon wegfietsen. Ik heb al fijne ritjes gemaakt. Hartelijk dank!
Perfect rij klaar voor je deur!
I spoke with Maarten by phone to order a new bike for delivery to Belgium. He was so helpful and my new bike was delivered exactly on time. The driver was professional and nice. I would recommend this company to everyone. And I love my new bike!
Snel en prima geholpen
Levering van de fiets aangevraagd op zaterdag waarvoor extra bezorgkosten gerekend werden. Volgens site wordt de klant tevoren geïnformeerd over tijdstip van bezorging. Dit was niet het geval! Halve dag zitten wachten voor niets zonder te weten of de levering wel door zou gaan. Aanbiedingsfiets ook niet bereikbaar in het weekend, tot op heden ook geen reactie ontvangen op mail. Uiteindelijk toch mijn fiets nog ontvangen op de afgesproken dag. Bij aflevering werden de trappers op de fiets gezet maar verder niets. Fiets was zeer vies en stoffig, moest eerst worden schoongemaakt. Handremmen niet in de juiste positie. Zadel niet afgesteld. Fiets doet het prima, en aanpassingen zijn zelf eenvoudig te maken, maar rijklaar afgeleverd was hij wat mij betreft niet. Prima fiets, maar heb niet te hoge verwachtingen van de wijze van aflevering.
Verzorgde site, ruim aanbod en die prijzen.
De website, waarvan de naam overigens goed gekozen is, gelet op de voordelige prijzen, is overzichtelijk. Meer dan voldoende aanbod, duidelijke omschrijving en foto's. Handig dat je zelf een bezorgdatum kunt kiezen. Mijn vraag aan klantenservice (per e-mail) werd vlot en duidelijk beantwoord. De bezorging was op tijd en keurig. Kortom, hoewel ik enigszins huiverig was om online een fiets te bestellen, is de ervaring prima bevallen.
Lage prijzen, snelle levering, duidelijke communicatie. Zelfs de bezorging is duidelijk, er wordt een tijdvak aangegeven en de fiets wordt helemaal afgemonteerd afgeleverd. Geen poespas.
Ik had mijn fiets voor zaterdag besteld maar wilde de fiets op dinsdag ophalen. Dit was geen enkel probleem. Topservice!! Bij ophalen van de fiets kreeg ik een heldere uitleg van de fiets, voordrager gratis gemonteerd, super. Oja, een zeer scherpe prijs. Ook niet geheel onbelangrijk! Ik ben heel blij dat ik de fiets daar heb gekocht!
H Kamerlingh Onnesweg 12
2408 AW Alphen aan den Rijn