Goeie fiets, maar gevaarlijk NIET rijklaar
Gazelle gekocht. Dat is een prima fiets. En echt supersnel geleverd voor een goede prijs.
Wat mij echt wel tegenviel was het rijklaar afleveren. De chauffeur was vriendelijk hoor maar het was denk ik wel een chauffeur en geen "fietsrijklaarmaker". Trappers erop en stuur recht zetten. Stuur stond veel te hoog dus ik vroeg of het op mij afgesteld kon worden. Ja, dat wilde hij wel zei hij vriendelijk maar hoorde eigenlijk niet bij zijn werk. (??).
Meegeleverde mandje kreeg ik keurig mee in de doos. Dacht nog dat volgens mij wel bij het 'rijklaar' afleveren hoorde maar ach, ik heb er geen heisa van gemaakt en zelf erop gezet.
Maar goed, rijklaar is niet alleen voor het zicht. Daar komt meer bij kijken en dat was echt niet goed:
Na 2 dagen liet tijdens het fietsen ineens het stuur los. Supergevaarlijk maar gewoon niet goed vastgezet. En ook het zadel wiebelde omdat het niet goed vastzat. Was gelukkig in de buurt van onze lokale fietsenwinkel en die hebben het meteen even goed vastgezet. En gelijk ook maar de rest gecontroleerd. Bleek bout van het achterwiel ook gewoon los te zitten. Jongens, dit kan echt niet. Jullie hebben goede snelle levering maar rijklaar moet echt rijklaar zijn. Alleen al voor de veiligheid. Dus ik zou jullie wel aanbevelen voor de goede prijs en snelle levering maar verder niet.