Probleemloos

Prettige ontvangst in de winkel waar ik mijn fiets heb opgehaald

Good seller

My only complaint is with the delivery. The driver claimed that nobody was in the house but that was not the case, so perhaps they couldn't find it. But it was delivered the next day so all good. The bike was delivered in perfect condition.

Fiets keurig afgeleverd cf afspraak

Hadden fiets besteld bij fietsenmaker in de stad, maar die bleek na 2 weken de fiets pas na een paar weken te kunnen leveren. Fiets bij aanbiedingsfiets besteld en werd keurig na 5 dagen op de afgesproken dag afgeleverd. Alleen van de koerier kregen we s ochtends pas een berichtje dat hij ‘s middags zou komen, dat hadden we graag de dag van tevoren al gehad.

Goede en prettige service

Prettige ervaring bij het ophalen van de fiets in Alphen a/d Rijn. De medewerkers hebben duidelijk verstand van fietsen en de montage ervan. Ze hebben de fiets afgesteld en die zelfs voor ons ingeladen. Top.

Matig

Fiets ziet er goed uit maar nog niet op kunnen rijden wegens ontbreken van trapper en mandje zat er ook niet bij Wacht nog op bijbestelling

Keurige vakmensen!

Nette mensen en nemen de tijd voor je. Als je vragen hebt zijn ze snel en goed te bereiken. Top dus!!

Goede prijs-prestatie en persoonlijke benadering

Heldere website met interessante aanbiedingen en een geruisloos leveringsproces met ruimte voor specifieke wensen.

Prima prijs en snelle bezorging

Prijs en bezorging waren prima. Daarnaast telefonisch snel te woord gestaan nadat ik wat vragen had.

Ik heb mijn fiets opgehaald in Alphen en ik ben er heel blij mee! Heel veel uitleg gekregen met heel veel geduld! Veel verstand van fietsen en veel te weten gekomen over nadelen en voordelen van bijvoorbeeld vering. Mooie showroom en heel veel keuze!

Super blij met mijn nieuwe fiets!

Vorige week een fiets besteld en erg snel bezorgt. Hele aardige chauffeur die de fiets goed afleverde.

Goed, snel en vakkundig

Alles verliep zoals gehoopt, geen verassing met de prijs, de levering was snel en de fiets werd ter plekke nog in elkaar gezet.

Maakt waar wat ze belooft

Goede prijs/ kwaliteit Komt afspraken na

Prima geholpen

Bij het experience center in Alphen meerdere fietsen kunnen proberen. Uitstekend en vriendelijk geholpen bij mijn keuze. De fiets kon ik netjes afgemonteerd gelijk meenemen. Top!

Levering goed.

Het moment van levering helemaal goed. In de tijd zoals was aangegeven. Mailtjes ook fijn mbt wanneer de levering zou zijn. Alleen kreeg ik eerst een mailtje met een andere datum dan aangegeven, een paar dagen eerder. De info in de mail deed vermoeden dat de aanbieder dit had doorgegeven, dus waar de kink zat?? Netjes en snel opgelost met een mailtje met juist afleverdatum.

Scherpe prijs, snelle service en vriendelijke medewerkers. Een aanrader!

Scherpe prijs, snelle service en vriendelijke medewerkers. Een aanrader! De prijs is vergeleken met de ander zaken scherp te noemen, ik werd goed op de hoogte gehouden tijdens het leveringsproces en werd te woord gestaan door vriendelijke medewerkers. Een aanrader!

Top, uitstekend geholpen en uitstekende service

Top, uitstekend geadviseerd en uitstekend geholpen. Waren alle bedrijven maar zo.

vriendelijk personeel, snelle levering.

Ik werd prettig geholpen, de fiets was op voorraad en daardoor snel geleverd. Een goede uitleg en service.

Zeer goede, vriendelijke service, alles wordt duidelijk uitgelegd!

Zeer duidelijke uitleg over de fiets, fiets netjes afgeleverd, op maat afgesteld, nette prijs, zeer snelle levertijd. Vriendelijke eigenaren, zeer mooie, nette zaak in Alphen aan den Rijn.

perfect

fiets voldoet aan alle eisen en precies zoals op de site staat. snel geregeld

Mooie fiets voor n mooie prijs en netjes geholpen

Keurig geholpen, zelfs mandje ter plekke op de fiets geplaatst voor mn dochter (terwijl de accesoires in principe niet wordt gemonteerd). Gezellige man die ons hielp waar we de fiets ophaalden

Goed advies en prima fiets.

Goed advies en prima fiets.

Echt een top service en snel geleverd

Easy Order, fast delivery, would definitely buy a bike here again!

Fijne service, keurige levering.

Keurig geholpen.

Goede service ! Snel geleverd.

Uitgebreide uitleg aankoop fiets. Mooie showroom met veel fietsen.

H Kamerlingh Onnesweg 12

2408 AW Alphen aan den Rijn