Pluspunten

vriendelijke service kwalitatieve fiets kennis van zaken

Pluspunten

Snelle levering, goede communicatie met klantenservice

Eerder bevestiging van afleverdatum sturen, aankoopbon met frame nummer meeleveren

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De bestelling was snel verwerkt een de communicatie was goed ivm het bezorging.

Toen ik de fiets in gebruik nam bleek het dat de voorlamp van de fiets werkt niet. Ik heb contact opgenomen met de Klantenservice. Snelle reactie gekregen waar was gemeld dat ik niet de lamp correct had aangedaan. Toen ik terug schreef dat ik het wel goed had gedaan kreeg ik geen antwoord op. Ze willen mij dus niet helpen terwijl de splinter nieuwe fietslamp het niet doet. Dit is niet fijn en ik zou niet aanraden je fiets bij dit bedrijf te kopen als het Klantenservice van dit niveau is bij problemen.

Pluspunten

Doen wat je verwacht. Goed advies en snelle correcte levering.

Pluspunten

Ik twijfelde over de juiste framemaat dus eerst maar even de vestiging in Alphen a/d Rijn bezocht. Ik werd direct vriendelijk geholpen en kon gelijk het gewenste model proberen. Kreeg goed advies over de framemaat en welk model het beste paste bij mijn gebruik en wensen. De juiste framemaat bleek niet aanwezig in Alphen maar werd snel uit Leiden gehaald en klaar gezet. Enkele uren later kon ik op de juiste framemaat proefrijden, afrekenen en naar huis fietsen.

Pluspunten

Fiets prima afgeleverd. Geen verrassingen.

Pluspunten

Vlugge levering zoals afgesproken. De fiets stond de volgende dag voor de deur!

Pluspunten

alles prima volgens afspraak en hulp bij afhalen

niet

Pluspunten

snelle levering. prima fiets

Pluspunten

Nog geen ervaring mee. Heb de fiets nog niet binnen

Nog geen tips

Pluspunten

Goede service, fijne medewerkers. Snelle levering. Blij met mijn nieuwe fiets!

Pluspunten

-Snelle levering -Goede service en uitleg over mn e-bike Dus zeker aan te bevelen!!

Tot nu toe geen!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Mooie fietsen.

Vrijdag een fiets besteld, waarbij ik kon aangeven deze maandag te laten leveren. Blijkbaar was de koerier al geweest en kon er maandag niet geleverd worden. Prima, ik had nu de keuze uit dinsdag t/m vrijdag. Tot op dan alles oke. Gekozen om op woensdag te laten leveren. Akkoord via email gekregen. Woensdag wederom contact opgenomen en krijg je te horen dat er niet geleverd gaat worden. Koerier levert enkel nog maar op de dinsdag in mijn postcode gebied....?! Out of the blue, nergens vermeld! De levertijd van max. 5 werkdagen was ineens van de baan. Geen enkel alternatief (andere koerier, andere dag, uitzondering) geboden. Slechte zaak!

Pluspunten

Servicegericht, klantvriendelijk en ruim assortiment! John beschikt ook over vakkennis!

Pluspunten

Veel fietsen op locatie beschikbaar om meteen een fiets te kunnen testen; snel en vakkundig geholpen; onze fietsen waren op voorraad en konden in principe hetzelfde dag nog al opgehaald worden.

Pluspunten

Er wordt ontzettend goed meegedacht, zelfs als je er niet om vraagt

Geen!

Pluspunten

Snelle levering plus fiets geheel en juist afgemonteerd. Ik geef dit bedrijf een dikke 9.

Nvt

Pluspunten

Friendly, helpful, efficient staff. Reliable information, good communications Efficient fast, friendly delivery, on time Best price in the market

Pluspunten

Alles kopte, alles volgens afspraak. Ook het telefonisch contact voor de aankoop heb ik als uiterst prettig ervaren.

geen enkel

Pluspunten

Super snelle levering Netjes verpakt Prima service

Tot op heden niet

H Kamerlingh Onnesweg 12