Pluspunten

Absoluut klantvriendelijk en buitengewoon goede (en razendsnelle) service en advies.

Misschien ook op zaterdag open?

Pluspunten

Mooie fiets tegen de allerscherpste prijs op internet. Levering was snel en volgens afspraak. Het bijbestelde insteekslot was niet geleverd, maar met één telefoontje was ook dat opgelost. Kortom, prima service.

Pluspunten

gewoon goed geregeld en bezorgd.

Pluspunten

Prima service, prima prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

prettige klantenservice, goed bereikbaar. levering naar wens.

Pluspunten

Service, vooorraad, aflevering

Pluspunten

Ik werd geweldig ontvangen en zeer vriendelijk geholpen. Advies was zeer professioneel. Ik zou zelfs de fiets al gelijk meenemen na afmontage , maar had geen fietsendrager bij me. Dus volgnde dag opgehaald. Netjes afgesteld , Zelfs nog hulp bij een onwillige fietsendrager, De fiets , een Gazelle Orange 7+ HMB. Nog maar kort in gebruik maar een perfecte fiets. Bedrijf en personeel is een besliste aanrader.. Fijne klantenservice. Een paar dagen later nog een fiets voor mijn vrouw daar gekocht.

Pluspunten

Winkel is ruim opgezet. Veel keus, diverse merken. Kennis van zaken.

Pluspunten

Wij hebben 2 (Batavus) fietsen gekocht die bij de concurrent - fysieke winkel en online - duurder zijn. Verder was de levering netjes en op de afgesproken tijd. Als er dan een puntje van kritiek mag zijn dan is het op het 100% rijklaar afleveren. De koerier heeft de fietsen uitgeladen en wist niet hoe snel hij weer weg moest zijn. Het verder zelf in elkaar zetten van de trappers e.d. was geen enkel probleem. Dat we met die grote kartonnen dozen bleven zitten wel. Bij de stort bij ons moet je 15 euro per auto betalen, ongeacht of deze vol of zo wat leeg is. Hierdoor wordt de aantrekkelijke prijs, zoals boven genoemd, weer wat minder aantrekkelijk. Als dat laatste ook oke was/is dan zou mijn oordeel 5 sterren geweest zijn.

Duidelijke afspraken maken met elke koerier aangaande het 100% rijklaar afleveren, waarbij ook het karton retour nemen bij hoort. Voorzover deze afspraken al niet gemaakt zijn.

Pluspunten

Prima service, ik had eerder een fiets ergens anders proberen te bestellen maar daar bleek de levertijd 2 maanden. Even Aanbiedingfiets gebeld en de fiets die ik wilde was gewoon op voorraad. Probleemloos en snel geleverd en voor een nette prijs!

Pluspunten

Snelle reactie op geplaatste bestelling. Correcte aflevering in Alphen ad Rijnsburg. Ik zou een mail krijgen met info over de aflevering van de fiets. Niet gekregen. Ikzelf heb toen gebeld op de geplande dag van aflevering, of de fiets aanwezig was in Alphen ad Rijn.

Zie boven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aantrekkelijke prijzen Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel Veel keuze

Fietsonderdelen zijn niet stevig genoeg gemonteerd. Zadel, voordrager, pedalen kraken/wiebelen. Als je dan verder weg woont is het lastig nog even langs te gaan.

Pluspunten

Fast and reliable

The bike was a bit scratched from the hooks they used to prepare it

Pluspunten

Klantgericht en flexibel

Pluspunten

Prima website, duidelijk alles weergegeven en klopt met de werkelijkheid. Tevreden over de extra service van afmonteren en de verzekering voor een halfjaar.

Geen tips voor dit bedrijf!

Pluspunten

Snel en de juiste fiets.

Pluspunten

Snel en efficient

Pluspunten

Correcte verwerking van de bestelling (een kwaliteitsproduct)via een goede website en ons op de hoogte houden wanneer er bezorgd werd.

De fiets werd thuis bezorgd door een bedrijf uit Lelystad.De chauffeur was vriendelijk en respectvol.Alleen de fiets werd niet goed afgemonteerd.(stuur moest recht gezet worden en de trappers moesten bevestigd worden).Na de eerste rit op de fiets vanuit Leeuwarden naar ons dorp schoot tijdens het fietsen op een drukke weg er een trapper af.Onze zoon viel op de stang en kon gelukkig staande blijven.Lopend zijn we 200 meter verderop naar een Bike Totaal:fietsenwinkel/maker gegaan en zij hebben gratis de trapper er weer opgezet(de schroefkop was niet stuk gegaan) en de andere trapper ook goed vast gezet.Een aandachtspunt voor de chauffeur.

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

Positive

Schnelle Liefung günstiger Preis gute Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

5 Sterne: perfekt, auf jeden Fall empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Achterlicht was hier verkrijgbaar

Vervelend om met tijdslot te werken als je het achterlicht op locatie wilde ophalen. Om verzendkosten te besparen.

Pluspunten

Goed geholpen, heel vriendelijk personeel

Meerdere verkooppunten in Nederland

H Kamerlingh Onnesweg 12